2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről. Vízöntő

 

   Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Álmaid rejtett birodalmából szimbólumok sora áramlik a képzeletedbe. A jövőről alkotott képek a tavalyi év során kezdett el kikristályosodni, amikor az elbűvölő Neptunusz kilépett a jegyedből, hogy 2011. április 4-től augusztus 4-ig próbalátogatást tegyen az együtt érző Halakba, mielőtt a  személyiséged 1-es házában retrográdba fordulna. A Neptunusz tizennégy éves látogatása a Vízöntőben február 3-án véget ér, s átlép a Halakba és az önértékelés 2-es házába, ahol 2025-ig időzik.  A Neptunusz spirituális természete nincs összhangban a 2-es ház anyagiasságával. Problémákat okozhat, ha túlságosan ragaszkodsz anyagi javaidhoz, vagy önmagában a pénzcsinálás fontos szerepet játszik életedben. Pénzügyeid felbolydulása, illetőleg pénzkereseti forrásaid alapos átértékelése fokozatosan megy végbe, de tradicionális és uralkodó bolygód, a keményen dolgozó Szaturnusz biztosítja számodra az elengedhetetlen türelmet és gyakorlatiasságot.

A tesztelő Szaturnusz először 2009. október 29-én lépett be a nagyszerű ötletek 9-es házába, épp annyira féken tartva a fejlődésedet, hogy megtanulj néhány igen fontos leckét az életről. A tanulás iránti gyakorlatias hozzáállásod olyan önfegyelemmel ajándékozott meg, melynek segítségével könnyedén megbirkózol összetettebb filozófiai, vallási, vagy politikai tárgyakkal is. Amit a világról az utazás és a tanulás révén most megtanulsz, az később, amikor a karmikus Szaturnusz október 5-én megkezdi kétéves tartózkodását a karrier X-es házában, még fontosabbá válik. A Szaturnusz látogatása a szenvedélyes Skorpióba és a X-es házadba nagyobb munkahelyi felelősségvállalásra utal. Azt kapod amit megérdemelsz, és ha céljaidat kitűzve keményen meg is dolgoztál megvalósításukért, akkor most eljött az aratás ideje. Ám életed azon területein, ahol hagytad, hogy megcsússzanak a dolgok, most még keményebben kell hajtanod, hogy helyre billentsd az egyensúlyt. Október 10-én a kijózanító Szaturnusz harmonikus trigont alkot az idealista Neptunusszal – ez az első azon három trigon közül, amelyek 2013. július 19-ig létrejönnek és anyagi sikerről szőtt álmaidat józan ésszel és kitartással egyensúlyba hozza, hogy azok megvalósíthatóak legyenek.

Mióta a felvillanyozó Uránusz 2010. május 27-én belépett a tüzes Kosba és a közvetlen környezet 3-as házába, ahol hét éven át tartózkodik, az az érzésed, hogy már semmi sem a régi, -mintha a normális hétköznapjaid már soha többé nem térnének vissza. Élvezed a zsizsegést és az izgalmakat, amint új ötletek, szokatlan emberek és spontán események a mindennap részévé válnak, ám néha azért a régi, nyugodtabb napokról álmodozol. Az átalakító Plútó és a radikális Uránusz június 24-ei és szeptember 19-i dinamikus kvadrátjai – 2015. márciusig még ötször veszik fel ugyanezen fényszöget – rákényszerítenek nosztalgikus gondolataid elengedésére, és hogy életedet egy új lencsén keresztül szemléld. Bár haladó gondolkodásmód jellemez, a Vízöntő pedig fix jegy, gyakran nehezen kezeled a változásokat. Sajnos minél görcsösebben törekedsz a régi állapot fenntartására, annál gyakrabban és sokkolóbbak  lesznek  a változások az életedben. Ne feledd, hogy e viharos időkben a rugalmasság a legjobb barátod.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen