2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről. Bak

 

Bak december 22 ? január 20.

 

Rossz szokásaid megváltoztatásától és kiaknázatlan forrásaid feltárásáról szól az  idei év, mololyamatot az átható Plútó hosszú, lassú  mozgása fémjelzi a jegyedben. Ez az életedet átrendező tranzit 2008. november 26-án kezdődött, és 2023-ig érezteti átalakító hatását. Bátor önismereti utazásod meglepetésekkel szolgálhat, amikor a kiszámíthatatlan Uránusz kvadrátot alkot június 24-én és szeptember 19-én a Plútóval, majd 2015.március 16-ig még megismétlődik öt alkalommal. A fontos változások azonban először fel sem tűnnek, miközben megkérdőjelezed a világban elfoglalt helyedet, illetve a céljaidat. Mielőtt felrúgnád a fontosabb megállapodásaidat vagy újakat kötnél, elemezd ki szokatlan ötleteid és érzéseid kavalkádját, amelyek megváltoztathatják az önmagadról alkotott képet.

Október 5-étől jelentős fordulatra számíthatsz az életedben, amikor a felelősségteljes uralkodó bolygód, a Szaturnusz, elhagyja a szívélyes Mérleget és a karriered X-es házát, hogy belépjen a szenvedélyes Skorpióba és a csoportok 11-es házába. A teher, amit azóta cipelsz a válladon, amióta a Szaturnusz 2009. október 29-én belépett a kötelességtudó X-es házába, tiszteletet ébreszthet másokban, illetve megrendítheti a szakmai előmeneteledet. A Szaturnusz belépése a 11-es házadba ugyanakkor inkább együttműködést javasol, mintsem hogy magányos harcosként fusd a köröket, ahogy azt az elmúlt három év során tetted. A Skorpióban járó látogató Szaturnusz ellenálló csapattársakkal, munkatársakkal és barátokkal áldhat meg, akiknek az érzelmei összekuszálhatják a kapcsolatodat. Ám ez a tranzit meg is erősítheti egy adott szervezetben betöltött pozíciódat, révén, hogy könnyen felismered mások készségeit, és képes vagy azokat hatékonyan alkalmazni. A megbízható Szaturnusz harmonikus  trigonja az idealisztikus Neptunusszal október 10-én, illetve 2013. június 11-én és július 19-én összhangba hozza a valóságot a képzeleteddel, hogy valóra válthasd az álmodat.

Az optimista Jupiter az önkifejezés 5-ös házából június 11-én átlendül a szolgálat 6-os házába, és felhívja figyelmedet bizonyos módszerek csiszolására, valamint a kreatív ötleteid megvalósításához szükséges készségek továbbfejlesztésének szükségességére. A Jupiter az érzéki Bikában bolyong az év első felében, és az élvezetek fontosságára hívja fel a figyelmedet. Az ártatlan játékosság és önmagad gyerekes kényeztetése arra emlékeztet, mennyire édes is az élet, és hogy miért is éri meg szorgalmasan dolgozni. Ez koránt sem menekülés a valóság elől, mindössze az élet örömteli ünneplése. Végül a terjengős Jupiter július 20-án és október 15-én feszült vitába keveredik a korlátozó Szaturnusszal, ami féken tarthatja az ambícióidat, és 2013. május 20-ig e fényszög harmadik és utolsó visszatéréséig finomításokra késztethet hosszú távú terveidet illetően.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen