2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről.  Halak

 

  Halak febr. 20 ? márc. 20.

A sodródás, mint olyan, nem életforma számodra. Ennél sokkal tartalmasabb életre vágysz. Érzékeny napjegyed a híd az anyagi és a spirituális világ között, mely hol isteni magasságokba emel, hol kiábrándít. Az idei év első felében lehetőséged nyílik csökkenteni a valós és az ideális dolgok közti szakadék mélységét,  amint mindennapi teendőidet áthatja a hit és a képzelőerő. Ezáltal visszanyered mind az emberiségbe,  mind önmagad erejébe vetett  hitedet. Jegyed uralkodó bolygója, a bölcs Jupiter 2012-ben a Bikából és a közvetlen környezet 3-as házából indul. E hatalmas bolygó a leghétköznapibb tevékenységedet is jelentőséggel ruházza fel, a legapróbb cselekedetek is mélyebb értelmet nyernek. Hétköznapi beszélgetésekben is felsejlenek kincset érő igazságok, amint megérzéseidre hallgatva felfedezed a szavak mögött rejlő mélyebb üzeneteket. Június 11-én, amikor a Jupiter belép az alkalmazkodó Ikrekbe és a gyökereidet uraló IV-es házadba, családi minták és emlékek új perspektívákban  tárulnak fel, és segíthetnek túllépni a múlton. E felszabadító közegben új utak nyílnak meg, melyek révén túlléphetsz régi szokásaidon, és rá tudsz hangolódni mind az otthoni, mind a munkahelyi új szerepeid eljátszására.

A stratéga Szaturnusz 2009. október 29-én lépett be a közös javak 8-as házába, és arra ösztökélt, hogy másokkal együttműködve tűzd ki azokat a céljaidat és állítsd fel azon korlátaidat, amelyek korrekt és nyílt kommunikációt eredményeznek. A tanítómester bolygó október 5-én lép be a magasztos gondolatok és távoli tájak kilences házába, ezzel kezdetét veszi az a kétéves időszak, mely során meg kell szűrnöd nagy ötleteidet, ki kell vonnod lényegüket, hogy vezérfonalként szolgálhassanak utadon, és megoszthasd másokkal megszerzett tudásodat.  Október 10-én a Szaturnusz trigont alkot modern kori uralkodó bolygóddal, a Neptunusszal, ami 2013. július l9-ig többször megismétlődik. A földhöz ragadt Szaturnusz és a metafizikai Neptunusz közt létrejött kedvező kapcsolat segít álmaid megvalósításában, és felfedi, mi szükséges ahhoz, hogy nem evilági vágyaid a földön beteljesíthetővé váljanak. Otthonosan mozogsz a realitás és a fantázia határmezsgyéjén, s ez segít a csillagokhoz vezető utad kiépítésében. Ám mindez nem csupán a te vágyaid kielégítéséről szól, személyes sikereid az egész univerzum boldogságához is hozzájárul. 

Hasznos lehet már év elején rugalmasan kezelni a körülötted zajló eseményeket, hisz az energikus Mars január 23-tól április 13-ig retrográd pályán halad. Ez a hátrálás a társas kapcsolatok VII-es házában zajlik, így projektjeid késlekedhetnek a partnereid okozta apróbb fennakadások miatt. Óvatosan old fel a görcsöket, s ne feledkezz  meg a részletekről sem, mivel a tettekre kész bolygó a lelkiismeretes Szűzben időzik. Egyetlen problémára fókuszálj, így elkerülöd a kacifántos helyzeteket, amelyek eltérítenek céljaidtól. Arra is figyelj, hogy olyan emberekkel működj együtt, akik hasonló elkötelezettséggel dolgoznak az előttetek álló feladatokon.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen