2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről.

Szűz

 

  Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Problémamegoldó készséged és fegyelmezettséged jóval az átlag feletti, a 2012-es év azonban bonyolult problémákkal indít, melyek megoldása több időt igényel, mint gondolnád. Az aktív Mars lassan halad az év elején, és január 23-án retrográdba fordul – éppen a Te jegyedben és személyiséged I-es házában. Az előrenyomulás bolygója április 13-ig araszol hátrafelé – remek lehetőség függőben lévő ügyeid befejezésére, mielőtt új kihívásokat keresel. A szokásosnál is visszahúzódóbb vagy, bosszantanak az utadba kerülő akadályok, és kimerít a rengeteg erőfeszítés, hogy mindent kézben tarts. Lassíts le egy kicsit, vizsgáld felül régi szokásaidat, szabadulj meg azoktól, melyek nem válnak hasznodra, és változtass életmódodon.

A pénzügyek kezelése az év második kulcsfontosságú kérdése, mivel a felelősségteljes Szaturnusz október 5-ig az önbecsülés 2-es házában tartózkodik. Ez a látogatás emlékeztet arra, hogy légy kedvesebb magadhoz és igyekezz elfogadni eredményeidet és gyengeségeidet egyaránt. Ha tiszteletben tartanak és adnak a véleményedre, abból önbizalmat meríthetsz, ami közelebb visz céljaid eléréséhez. Ha nehézségedre esik semmiségekről csevegni vad idegenekkel, vagy nagyobb társaság előtt beszélni, vegyél órákat kommunikációs  készséged fejlesztésére. A Vénusz 2-es házad elbűvölő ura, május 15-től június 27-ig hátrafelé halad a karrieredet uraló X-es házadban. Ennek azonban pozitív hozadékai is vannak, mert újra felveheted a kapcsolatot egy régen látott ismerőssel, aki szakmai előrejutásodban is segítségedre lehet, vagy felfedezhetsz magadban valamilyen mostanáig szunnyadó tehetségedet.  A bonyolult társas kapcsolatok azonban megnehezíthetik számodra a munkát. Egy kapcsolat helyreállítása azzal kezdődik, hogy rugalmas vagy és nem viszonyulsz elutasítóan mások világnézetéhez.

A Bika jegyében járó nagylelkű Jupiter praktikus tudással ajándékoz meg, mivel  június 11-ig az oktatás 9-es házában vendégeskedik. Egyik legfontosabb tanítása, hogy az egyszerűség megkönnyíti a dolgokat, míg túl sok részlet lehúz a földre és nem enged szárnyalni. Alapvető elvek meghatározása az égbe vezető létra első foka. Ha sikerül felfektetned az alapokat, egyértelműbbé és átláthatóbbá válik körülötted a világ. Aztán június 11-én a Jupiter belép az alkalmazkodó Ikrek jegyébe, és a X-es házadba, egyéves tartózkodása számos új lehetőséget nyit előtted szakmai téren. De  ne csapj le rögtön az első utadba kerülő esélyre – a Jupiter ravasz randevúja a bizonytalan Neptunusszal június 25-én olyan ígéretekkel kecsegtethet, melyek túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek, ezért valószínűleg nem is azok.  Ezúttal általában megbízható értékítéleted is csődöt mondhat, ezért érdemes kétszer is ellenőrizni feltevéseidet, mielőtt a józan észt hátrahagyva átadod magad a reménykedésnek.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen