2012. évi horoszkóp a 12.

csillagjegyről

 

Oroszlán.

 

Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

 

Fontos ügyeket kell elintézned ebben az évben, mielőtt életed a következő szakaszba lép. Bár a rád váró változások már egy ideje folyamatban v annak, hiszen a stabilizáló Szaturnusz látogatása a kommunikációt uraló 3-as házadban már 2010-ben megkezdődött, kiteljesedésükre október 5-ig várni kell – életed akkor vesz gyökeres fordulatot. Valószínűleg 2005-2007-ben is kellett nehéz döntéseket hoznod, amikor a Szaturnusz a csillagjegyedben tartózkodott. Most ismét keresztúthoz érsz, bárhogy is döntesz, annak komoly következményei lesznek, és meghatározzák későbbi sikereidet, vagy kudarcaidat. Életed azon területeit, melyek inkább hátráltatnak, mint segítenek, vagy át kell alakítanod, vagy meg kell tőlük szabadulnod, mivel a te feladatod most az, hogy minden erőddel arra koncentrálj, az elkövetkező években, amiben a legnagyobb teljesítményre vagy képes. Nincs vesztegetni való időd, mert a Szaturnusz október 5-én belép a heves Skorpió jegyébe és az alapokat uraló IV-es házadba, ami azt jelenti, hogy el kell kezdened építened a jövő alapjait ahelyett, hogy állandóan hátrafelé néznél.

Készülj fel az utadba kerülő karrier lehetőségek kihasználására, még akkor is, ha esetleg többet kell rájuk várnod, mint sejtetted. A világ kész elismerni és megjutalmazni  szakmai teljesítményedet, hiszen június 11-én a jómódú Jupiter az anyagias Bika jegyében és a nyilvánosságot uraló X-es házadban tartózkodik. De kitartónak kell lenned, mert az energikus Mars január 23-án retrográdba fordul az önértékelés 2-es házában, és az egész április 13-ig hátrafelé halad, akadályozva ezzel előrejutásodat, ami valószínűleg önbizalmadat is aláássa. Ennek ellenére kulcsfontosságú, hogy ebben az időszakban megőrizd pozitív hozzáállásodat, és erőfeszítéseid továbbra is meghozzák gyümölcsüket, különben kihasználatlanul hagyod a bőkezű Jupiter június 11-én kezdődő egy éves tartózkodását a célokat uraló 11-es házadban.

Életed egész évében bővelkedik váratlan fordulatokban, mivel a zabolázhatatlan Uránusz a lelkes Kos jegyében és a végső igazság 9-es házában tovább folytatja hétéves vendégeskedését. Egyre inkább tudatosul benned a szabadság ára, mivel az Uránusz és az engesztelhetetlen Plútó hosszan tartó kvadrátja tovább fokozza a feszültséget, és egyre sürgetőbbé teszi a változást. Az alvilágot uraló Plútó  szimbolizálja az ismeretlent és a tudatalattit. Fenyegető találkozása az ébredő Uránusszal alapvető változásokat idéz elő gondolkodásodban ragyogó ötleteid is támadnak, és hirtelen felszínre törnek elfojtott érzelmeid. Az átalakító Plútó utazása a mindennapi teendőket uraló 6-os házadban 2023-ig tart, de két elemi erejű összecsapása az Uránusszal június 24-én, illetve szeptember 19-én elindít egy folyamatot, amely végül ahhoz vezet, hogy szakítanod kell egészségtelen szokásaiddal, és át kell alakítanod az életedet. 2015-ig azonban még öt alkalommal találkozik az Uránusz és a Plútó, ezért okosabb hosszú távra berendezkedned, nehogy túl hamar feléld az erőtartalékaidat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen