2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről. Mérleg

 

 

   Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Nem volt egyszerű az idáig vezető utad, mivel a feladatokat uraló Szaturnusz 2009. október 29-e óta a csillagjegyedben tartózkodik. Valószínűleg jutott bőven a kihívásokból – és az előtted álló úton is várnak rád nehézségek, de őszinteséged és kemény munkád előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét, és a karmikus Szaturnusz megadja neked ami jár. Nincs időd keseregni, vagy önmagadat sajnálni. Inkább söpörd félere a negatív gondolatokat, nézz szembe a kihívásokkal és teljesítsd kötelességeidet. Bár a Szaturnusztól megtudhatod hol hibáztál, vagy melyik területre kell fokozottabb figyelmet fordítanod, azt is elárulja, mikor vagy a helyes vágányon, illetve hol fogják megjutalmazni erőfeszítéseidet. Mivel a kijózanító Szaturnusz október 5-ig marad a társaságkedvelő jegyedben, illetve a személyiségedet uraló I-es házadban, kevésbé valószínű, hogy elaprózod magad a vendéglátói teendők között, hacsak a másik kiszolgálása nem jár valamilyen kézzelfogható előnnyel. Hosszútávon szeretteidnek is jobb lesz, ha már most elkezded úgy alakítani az életedet, hogy szabadon dönthess arról, mennyit engedsz át önmagadból. A Szaturnusz átlépése nyomán – a birtokolni vágyó Skorpió jegyébe és a személyes erőforrásokat uraló 2-es házadba – október 5-én csökken a rád nehezedő nyomás. Ragaszkodj ahhoz, ami fontos számodra, a többit pedig engedd el. Kapcsolj magasabb sebességi fokozatba, és folytasd amit elkezdtél annak érdekében, hogy megszilárdítsd helyedet a világban.

Uralkodó bolygód a Vénusz általában alig egy hónapot tölt egy-egy csillagjegyben, idén azonban retrográd periódusára április 3-a és augusztus 7-e között a kényelmes Ikrek jegyében, illetve a magasröptű gondolatok 9-es házában kerül sor. Ez a hosszú látogatás felébreszti az idealizmusodat, arra bátorít, hogy nagyobb léptékben gondolkodj, és tudj meg minél többet a világról utazás vagy tanulás révén. Május 15-e és június 27-e között azon kaphatod magad, hogy ismét kapcsolatba léptél egykori szerelmeddel, vagy be akarsz fejezni egy korábban elkezdett kreatív projektet, melyet egy időre félretettél. Akár így, akár úgy, múltad lezáratlan ügyei felbukkannak, és helyet követelnek maguknak jelenlegi életedben.

Eközben a kijózanító Uránusz folytatja hétéves tartózkodását a társaságot uraló VII-es házadban. Szokatlan alakok lépnek be az életedbe, amikor kitörési pontot keresel munkahelyed szorításából, vagy fojtogató párkapcsolatodból. Más emberek és a változó körülmények már jó ideje megnehezítik az életedet, mert a kiszámíthatatlan Uránusz 2011. március 11-e óta vendégeskedik a VII-es házadban. Mindenesetre elképzelhető, hogy vonzódásod a szokatlan megoldásokhoz tovább fokozódik, és kitörsz életed megszokott keretei közül. Ha többet kockáztatsz és gyakrabban teszel szokatlan lépéseket, ténylegesen csökkentheted a váratlan meglepetések valószínűségét. De ne feledd, hogy a mélyreható változások kitörölhetetlen nyomot hagynak világodban, köszönhetően annak, hogy az Uránusz dinamikus kvadrátokat alkot a gyökereidet uraló IV-es házadban lévő, fejlődést uraló Plútóval június 24-én és szeptember 19-én. Nagy hatású randevújuk még öt alkalommal ismétlődik 2015. márciusig.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen