2012. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről

Ikrek.

 

Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

Remek év lehet ez számodra, mivel a bőkezű Jupiter június 11-én visszatér a jegyedbe, tizenkét évenként egyszeri látogatásra. Bármilyen türelmetlenül várod már az érkezését, jócskán van még tennivalód, hogy felkészülj a rád váró lehetőségekre. Az lenne a legbölcsebb, ha az év első felében, amíg a Jupiter a befejezéseket uraló 12-es házban tartózkodik, lezárnád a régi ügyeket.

Itt a lehetőség, hogy felismerd korábbi sikereid és kudarcaid milyen ismétlődő mintázatot követnek az életedben. Az így  szerzett tudás révén terveidet módosíthatod, és újra megtalált önbizalmaddal meg is valósíthatod őket. Amikor az óriásbolygó június 11-én eléri személyiségedet uraló 1-es házadat, fontos hogy tartsd titokban szándékaidat, és bízz önmagadban. Ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon. A Jupiter szerencsét hozó bolygó, egyéves tartózkodása jegyedben az előtted álló jelentős változások hírnöke. Nem arról van szó, hogy a siker egyik pillanatról a másikra a tiéd lesz, de a pozitív hozzáállás mind  üzleti téren, mind elismertséged szempontjából komoly előrelépést hozhat. Még ha egy döntésed hibásnak is bizonyul, gyorsan tanulhatsz belőle, javadra fordítva az így szerzett tapasztalatot.

Ez az év nem az egy helyben toporgás ideje, sokkal inkább arra szolgál, hogy komoly célokat tűzz magad elé az élet minden területén, és meg se állj a csillagos égig. Bár idén sokat javulhatnak körülményeid, komoly kihívást jelent számodra, hogy ne veszítsd el a kapcsolatot a  valósággal, Mikor a spirituális Neptunusz február3 ?án belép a társadalmi felelősségvállalást  uraló X ?es házba. Ez a hosszúra nyúló látogatás arra inspirál, hogy örömöt találj munkádban, bár az életedet az is megnehezítheti, ha a hasznosságot fontosabbnak tartod a pénzkeresetnél. Homályos céljaid elbizonytalaníthatnak, és hajlamos vagy tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér, vagy teljesen célt téveszteni, amikor a hatalmas Jupiter június25-én sarokba szorítja a zavarba ejtő Neptunuszt. A bizonytalanság azonban gyorsan elmúlik, amikor június 24-én bekövetkezik a hét Uránusz-Plútó találkozásból álló darab első felvonása Ez a már-már tettlegességig fajuló konfliktus a hosszú távú célokat uraló 11-es házban lévő független Uránusz és az intimitást uraló 8-as házban tartózkodó Plútó között felvetheti a kérdést, hogy valójában ki is irányítja az életedet. Át kell értékelned a prioritásokat, s meg kell határoznod az új játékszabályokat. Mind magánéleti, mind szakmai kapcsolataid feszülté válnak, amikor olyan váratlan döntést hozol, mellyel nem csak a saját, hanem mások életét is befolyásolod. Szerencsére az idén felmerülő problémákra nem kell azonnal végleges megoldást találnod, ráérsz elrendezni őket az utolsó Uránusz-Plútó együttállás idejére- 2015-re. Ennek ellenére bölcs dolog már most  elindulnod a céljaid felé vezető úton, amikor e két bolygó is támogat.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen