2012. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről

Bika.

 

 

  Bika április 21 ? május 20

 

Nagy tervekkel és  lelkesedéssel kezdődik számodra  az év, a jövő tele van ígéretekkel. A szerencsés Jupiter 2011  második felét a te jegyedben töltötte, és magánéletedben  elvetette a  remény magvait. Haladása azonban lelassult 2011.  augusztus 31-ére,  amikor retrográdba fordult.  Aztán december 25-én ismét megindult előre,  ezért az újévet optimizmussal  telve várod, készen arra, hogy valóra váltsd  álmaidat. Nagy fordulatszámon pörögve vágsz neki  az évnek,  de január23.-án lassítani kényszerülsz, mikor a Mars, a kezdeményezés bolygója  az önkifejezésedet  uraló 5 -ös  házadba érve retrográdba  fordul. A kreatív tervek feltehetően parkolópályára kerülnek  és egy időre a romantikus impulzusokra is  immúnissá válsz. Meg kell  állnod egy picit, hogy elintézd függőben lévő ügyeidet,  mielőtt a Mars ismét  direktbe fordul április 1 3.-án. 

Ne hagyd, hogy türelmetlenség legyen Úrrá rajtad mert kiigazításaid  hosszú távon meghozzák majd a várt eredményt. Még  ha biztos vagy is benne, hogy  helyes úton jársz szerelmi, szakmai  vagy pénzügyi  dolgok terén,  ez a kis kitérő talán Új, m ég ígéretesebb utakat nyithat meg előtted.  Higgy önmagadban, és rá fogsz  jönni, hogy a “nem  most azonnal” nem egyenlő azzal hogy “soha” Mint a jó bornak, neked és az  ötleteidnek is időre  van szükségetek van  ahhoz,  hogy összeérjetek.

A  Jupiter június 11-én belép a jókedvű  Ikrek jegyébe és  az erőforrásokat uraló 2-es házadba.  Itt  tölti  az elkövetkező tizenkét hónapot,  újabb és  újabb ötletekkel  bombázva azzal kapcsolatban, hogyan növelhetnéd bevételeidet. A  megtollasodás egyik titka ebben  az időszakban az, hogy fejlesztened kell  már meglévő készségeid,  és új csatornákat kell  keresned, amelyek a pénzhez  vezetnek. Pár ezer  forint első ránézésre nem tűnik soknak,  de ha sikerül folyamatosan  szert tenned rá, a sok kicsi előbb-utóbb valóban sokra megy. Az anyagi gyarapodás másik kulcsa az, hogy hajlandó  legyél olyan feladatokat is elvállalni, melyekre elsőre talán nem érzed magad alkalmasnak.  Idén nem kell szakértőnek lenned ahhoz, hogy több pénzre tegyél szert, szerteágazó tehetséged ezúttal többet ér, mint  ha egyetlen készség  elmélyítésére koncentrálnál.

Keményen dolgozol p árkapcsolatod harmonikussá tételén,  hála a méltóságteljes Szaturnusz jenlétének az  alkalmazkodó  Mérleg jegyében, illetve  annak, hogy a bolygó 2010 nyara óta az alkalmazkodást is  uraló 6 -os házadban tartózkodik. Október 5 -én azonban a Szaturnusz, a nagy vizsgáztató belép a Skorpió jegyébe és a párkapcsolatodat uraló  VII-es házadba, ami új korszak kezdetét jelzi majd a magánéletben, mind szakmai téren. Tanoncéveid véget érnek, itt az ideje, hogy tekintélyedet kihasználva új alapokra helyezd kapcsolataidat, úgy  szövetségeseddel, mint ellenségeddel. Igen, jó dolog  jónak lenni, és általában igyekszel kompromisszum késznek mutatkozni, ha másokkal kerülsz  kapcsolatba. Ez a bolygóállás azonban azt sugallja, hogy érzelmileg jobban bele kell folynod a dolgokba. Sajnos a Szaturnusz felszínre hozza régi kétségeidet és félelmeidet, ami aláássa önbizalmadat, és kételkedni kezdesz benne, hogy képes vagy megszerezni azt, amit akarsz. Szerencsére tudatosulnak benned ki nem mondott igényeid és vágyaid, és most képes leszel nyíltabban és érthetőbben kifejezni azokat.

 

 

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
Statisztika
Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081
  • Megtekintett oldalak : 831384
  • Egyedi látogatók : 443215
  • Megtekintett oldalak 24 órája : 310
  • Egyedi látogatók 24 órája : 170
PageRank ikon ingyen