2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről.

Rák

 

  Rák jún. 22 ? júl. 22.

 

Az év első felében megsokszorozódnak baráti és munkahelyi kapcsolataid, mivel a szerencsés Jupiter június 11-ig a barátokat uraló 11-es házadban tartózkodóik. Mások támogatása és a saját ügyedbe vetett hited  erős alapot biztosít arra, hogy 2012 a gyarapodás és a fejlődés éve legyen számodra. Bármennyire idealista is valaki, fontos, hogy először mindig a gyakorlati oldalról közelítsen a megoldásra váró kérdésekhez. Úgy teljesíteni kötelességeidet, hogy nem egyértelmű a végcél, kimerítő és idegőrlő. A következetes haladás egy megbízható rendszeren belül hosszú távon messzebbre visz, mint néhány zseniális, ám légből kapott ötlet. Június 11-én a Jupiter belép a rugalmas Ikrek jegyébe, és a spirituális 12-es házadba, ahol 2013. június 25-ig tartó látogatása során rávilágít az élet legnagyobb rejtélyeire.  Lelki szempontból rendkívül  értékes  információk birtokába juthatsz, ha hajlandó vagy megnyitni elmédet és feltételezni más, alternatív világnézeti rendszereket. A legfontosabb igazságokat nem egy csomagban fogod megkapni, hanem egyenként kell összeraknod különböző forrásokból. A világ és más gondolataid előítéletmentes megfigyelése a tanulás és más lelki gyarapodás legbiztosabb módja.

Ihletett gondolatokra és remek ötletekre számíthatsz február 3-án, amikor a fantáziadús Neptunusz belép a Halak jegyébe és a  magasröptű gondolatokat uraló 9-es házadba. Ez az esemény új időszak kezdetét jelöli, ami arra ösztönöz, hogy utazás és tanulás révén szélesítsd látóteredet. Ha egy  téma megérint, abból mind lelkileg, mind intellektuálisan sokat profitálhatsz, de ha egyszerűen csak az önéletrajzodat akarod csinosítani, könnyen felőrlődhetsz a küzdelemben. Önmagában a tanulás nem hozza meg azt az eredményt, amit a gyakorlat során szerezhetsz. Ha igazán érdekel a téma, könnyedén magadba szívod az információkat. A Jupiter és a Neptunusz érdekes találkozása június 25-én a mértéktelenség veszélyeire hívja fel a figyelmedet – ne akarj messzebbre utazni, többet tanulni, vagy olyan vallási élményekkel gazdagodni, melyek feldolgozása meghaladja az erődet, vagy a képességeidet. Remek dolog lelkesen szélesíteni a látókörödet, de vigyázz, nehogy nagyobb árat kelljen fizetned érte,  mint amekkorát szeretnél.

A Szaturnusznak a törvényhozás bolygójának mozgása rendkívül fontos az idén. Október 5-ig a Szaturnusz a Mérlegben és biztonságot uraló IV-es házban tartózkodik, és jelzi környezeted igényét a harmóniára. Békét kell kötnöd lakótársaiddal, mert csak így teremthetsz kellemes és konstruktív atmoszférát önmagad számára. Kompromisszumot kötni saját családtagjaiddal nem mindig egyszerű feladat, de a kérdések türelmes és érett megközelítésével minden komolyabb nézeteltérés feloldható. Ebben az évben egy új változás, vagy egy másik karrier felépítése is szóba jöhet. De ha egyszer minden idődet az tölti ki, hogy megpróbálsz nyomot hagyni a  világban, az bizonytalanná teheti az alapokat. Ne veszítsd szem elől a boldog családi háttér fontosságát, mert anélkül sokkal nehezebb megvalósítanod céljaidat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen