Heti horoszkóp december 26 -január 1.

 

 

               Kos márc. 21 ? ápr. 20.

 

Ha szerelmes lesz, csak apró gesztusaiból, feltűnő gyengédségéből lehet megtudni. Mozgékonyságáról és élénkségéről híres. Népszerűvé teszi környezete körében nyíltsága, őszintesége és nagy lelke. Most, az ünnepekkor lesz hatalmas formában. Keresi a lehetőségeket, ahol kibontakozhat, megmutathatja igazi tehetségét, és ehhez próbálja megkeresni a megfelelő helyeket és partnereket.

  Bika április 21 – május 20

 

Nagyszerűen alakul a sorsa, diadalmenetként sétál a cél felé. Tombol a téli szezon, de ha valamivel, hát egy táncos-zenés mulatsággal lehet gazán feldobni önt. Még azt sem bánja, ha a párja megbántódik, vagy egyedül megy a bálba. Olyan hírt kap a hét közepén, amely feldobja, és az életkedvét is megsokszorozza. Úgy érezheti, igazságos a sors, de a következő időszak eseményei ezt majd megcáfolják.

 

Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

Valamilyen örökség megszerzését jelzik az égiek.  Most az az időszak következik, amikor igyekszik bearanyozni szerettei életét. Kedden Vénusz kertjében lustálkodhat, ahol remekül fogja érezni magát. Kissé zárkózott és visszafogott személyiség, de akit barátjának fogad, biztos lehet benne, hogy számíthat önre, minden helyzetben. Egyenes és becsületes jellem, ami szívén, az a száján.

 

  Rák jún. 22 ? júl. 22.

 

A karácsonyi hangulatot semmi sem fogja megzavarni, még az sem, hogy egy kellemetlen szomszéd teszi tiszteletét. Ön most kicsit érzelgős, mert visszaemlékezik a régi meghitt estékre, a dalokra és a süteményekre, a lencsére és a halra. Ne ámítsa önmagát: nem volt az olyan rózsás! Mert volt félelem és rettegés, volt sorban állás és sok kósza rémhír, s utólag bebizonyosodott, hogy nem rémek voltak. Sőt!!! Ez a mostani 60-70 éves korosztályra vonatkozik. A mai fiatalok remélem soha  nem érik meg az ilyen ünnepet. Ehhez az égiek is igyekeznek  minden pozitívumot beleadni.

 

Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

 

Ne nyugodjon bele abba, hogy gyereke csak a számítógépet bújja. Lehet, hogy ez most rendkívül divatos, de így elmaradnak a nagy közös családi beszélgetések, ami nagy kár. Jobb  lenne, ha gyerekeit is bevonná az ünnep megfelelő hangulatába, hogy ezeket az érzelmi hatásokat később  ő is tovább tudja   adni. Mutassa meg neki, hogy létezik könyv, komolyzene, színház stb. Az ünnepek alatt az ön számára sok minden elérhető.

 

  Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Ha a gyerekek a hetet tévézéssel töltik, az unokák zenehallgatással, a nagymama videózik, a nagypapa most próbálja ki az új hallókészülékét a lemezjátszó segítségével, kedvese viszont a karácsonyra kapott trombitán gyakorol, húzódjon be a fürdőszobába, mert itt még csend van. Jelenleg!!!! Nyugi, már csak néhány nap, és bemehet a nyugodt, csendes, zajtalan, idilli munkahelyre, kivéve, ha kovácsműhelyben dolgozik.

 

   Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Kedden-szerdán hagyja el rémálmait és emelje fejét a hétköznapok fölé, hogy a frissen áramló családi éltető légkörből akkorát szippanthasson, amekkorát elbír a tüdeje! Csupán a túlzottan férfias lelkületű, kétszínű cápáktól kell óvakodnia. Érdemes kitartóan munkálkodni hivatása berkeiben, mert a bőségszaru szája e jegy szülöttei felé fordul egész héten.

  Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Hát vége van ennek az évnek is. Mindenki jól érezte magát, de természetesen (magyar szokás) mindenki panaszkodik. A nagymamának nem tett jót a sok zsíros étel, a nagypapa vérnyomása az egekbe szökött, az unoka feje beleszorult a befőttesüvegbe, a szódabikarbóna lett a főétel, ön másnapos, a párja harmadnapos……….. De soha ilyen szép napokat! Boldog Új Évet! És még jobbat! Hajrá 2012.

 

   Nyilas nov. 23 ? dec. 21.

A jegy szülötte igazából nem is nyerni akar, a játékot magát imádja. Ha ezt meg tudja értetni kis családjával, nem lesz semmi gondja a jövőben. Ha viszont nem, számíthat egy csúnya após-anyós ütközésre. Kerülje el a konfliktusokat, már most értesse meg velük, hogy miről van szó. És miről nincs!

Bak december 22 – január 20. 

Tele van energiával. Nem tud egy helyben megmaradni, hete ennek megfelelően mozgalmas lesz.Néha veszélyes helyzetekbe keveredik, de veleszületett intelligenciája segíti majd pályafutását. Az év végi gondjait három dolog oszlathatná el:  pénz, pénz, pénz…..A héten villámcsapásszerű kiadások érhetik, vagy a kiszolgáltatottság miatt érezhet keserűséget.

   Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Vonzza minden különleges és szép, főleg most szilveszter előtt. Kötött munkahelyet nem választ a jövő évre, inkább a lehetőségekkel és a fantáziával teli utat kedveli. A kreatív tevékenységek pályáján találja meg hivatását. A vállalkozói siker elbizakodottá teheti, és még az is előfordulhat, hogy megfeledkezik a hátországról, pedig párja nélkül nem juthatott volna idáig.

  Halak febr. 20 ? márc. 20.

Vigyázzon a karácsonyi békére, a sikerhez nyugalomra van szüksége. Hol a szeretet, a szerelem, az együttérzés? Most minden a pénz körül forog, partnerkapcsolatában, gyermekével való kapcsolatában szakítópróba. De teljes odaadás a társaságban, egy kolléga a segítségére van, s ami másnak hátrány, az önnek előny. Ezen a héten mondjon le élettársa kivesézéséről, mert ez később megtérül.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen