Heti horoszkóp december 19 – 25.

 

 

   Kos március 21 ? április 20.

 

Nyugodt kedvét sokan kedvelik. A héten mégis elszaladhat önnel a ló. Most kevés önkritikával rendelkezik, képtelen elfogadni embereket, nem tud belenyugodni helyzetekbe, s ez összetűzéshez vezethet. Próbáljon ráhangolódni az ünnep érkezésére és a családnak kicsit kedveskedni. Meglehetősen agyafúrtan intézi ügyeit. Még azon is összevitatkoznak, hogy hova menjenek vendégségbe és önök kit fogadjanak. Kár elrontania ezt a szép hetet. Később bánni fogja.

 

    Bika április 21 ? május 20.

 

A tél kellemes lehetőséget kínál önnek. Huszáros lendülettel képes megoldani a munkahelyi problémák gordiuszi csomóját, és a felmerülő jogi ügyeket is laza csuklómozdulattal teszi a helyükre. Listát készít a vendégek érkezéséről, csak valakit elfelejt meghívni, aki viszont nagyon várja, hogy együtt ünnepeljenek. Nézze át újra  a listát és módosítson, mielőtt nagy fájdalmat okozna valakinek. Egyébként lelkiismereti problémája lesz a békesség és szeretet ünnepén. Ugye ezt nem akarja?

 

   Ikrek május 21 ? június 21.

 

Már korábban volt alkalma belenyúlni a pénzügyi lépes mézbe, most érje be annyival, amennyi a „mancsán” aranylik selymesen. Különösen szerdán legyen óvatos, nehogy egy fekete holló kiénekelje a szájából a sajtot! A szívszerelmével viszont legyen türelmesebb, mert különben egész héten át vita lesz, ami rányomja bélyegét a karácsonyi ünnepre is. Legyen most megalkuvóbb.

   Rák június 22 ? július 22.

 

Villanyozza fel az ön  körül állók baljós árnyalatú érzelmi hangulatát tarka optimizmussal. A jókedv illatosan ragadós. Csupán csütörtökön vigyázzon árgus szemekkel a kincsesládájára, mert fekete szemek fenyegetik. Sikere titka a héten, kellemes modora és megnyerő humora. Készülődése az ünnepekre akadálymentes lesz és boldogan adja át magát az ünnep adta örömöknek a családja társaságában.

 

  Oroszlán július 23 ? augusztus 23.

 

Szeret elbíbelődni a gondolataival. Mivel nem vette meg korábban az ajándékokat szeretteinek, most sok a dolga. A boltokban figyeljen oda pénztárcájára, mert idegen szemek és kezek fenyegetik. Ha ezen csütörtökig túl lesz, akkor már egyenes az út a készülődésre. Kitűnő Karácsonya lesz, még meglepetés vendég is érkezik, vagy most tudja meg, hogy baba érkezik a nagy családba.

    Szűz augusztus 24 ? szeptember 23

 

A héten határtalan vidám kedvet teremthet otthonában, szíve választottjával. Egész hete vidám lesz. Meglepő gyerekes örömmel készül az ünnepre, ami ritka eset öntől. Használja ki minden nap örömét és nem lesz kevésbé örömtelen a folytatás sem. Úgy tűnik a csillagok most nagyon az otthonában ragyognak, nem csak a karácsonyfáról, hanem az égből is. Remek dolog ez ugye?

 

    Mérleg szeptember 24 ? október 23.

 

Alapos gondossággal megvásárolta az ajándékot a  család minden tagjának és barátainak. Most dőljön hátra pár napot és a hét közepétől kezdődhet a sütögetés a fahéjtól, almától és minden finomságtól illatozó konyhában. Párjával kettesben készülődnek a hét végén az ünnepre. Nem is éri csalódás, mert remekül fogja érezni magát a család minden tagja. Csupán a pénztárcája lesz kissé laposabb a megszokottnál.

 

     Skorpió október 24 ? november 22.

 

A hétvégi ünnepi program megszervezéséből nem igazán veszi ki a részét, de azért remekül sikerül minden. Egy látogatás kimozdíthatja jelenlegi lelkiállapotából. Lesz azonban lehetősége beleszólni a  mindennapok alakulásába, de vigyázzon, mert gyakran elfutnak ön mellett a lehetőségek. Minden erejét és ügyességét össze kell szednie, hogy megbirkózzon szakmai problémáival. Az év végi szabadidő segít kisimítani megtépázott idegeit.

 

   Nyilas november 23 ? december 21.

 

Testileg csúcsformában van, és igényli is a testmozgást. Éberségének köszönhetően jól veszi az akadályokat az ajándékok vásárlásánál. Remek a hangulata a héten. Kicsit leereszt a hét végére, de az ünnepekre ismét remek erőben lesz, és csodálatos vacsorát tesz az ünnepi asztalra. Már az új évre gondol, mikor ismét együtt lesz a család egy következő év megünneplésére.

 

     Bak december 22 ? január 20.

 

Hétfőn még nem tudja miből vásárol be az ünnepekre, de azután történik egy „csoda”, valahonnan pénz érkezik és megoldódnak az ilyen irányú gondjai. Egyébként is a szekrény mélyéről előkerülnek azok a dolgok, amit már sokkal korábban megvásárolt az ünnepekre. Ez nagyon jó szokása. Azonban vigyázzon, mert néha meggondolatlan, és ezért is érik az anyagi veszteségek. Az ünnepi kiadásokon túl, most semmi másra ne költsön.

 

    Vízöntő január 21 ? február 19.

 

A Vízöntő jegyében született ember szereti kutatni a titkokat, szeret olvasni mások gondolataiban, de azt már nem szereti, ha róla is kritikát mondanak. Márpedig a hét elején lesz része benne. A hét közepén aztán elkezd párjával készülődni az ünnepekre, ami vitába fulladhat, mert nem tudnak közös nevezőre jutni abban, hogy mit tegyenek az ünnepi asztalra, sem abban, hogy kit hívjanak meg, és hogy ők kihez menjenek vendégségben. Tehát zűrösen kezdődik ez a hét de az ünnep második napjára elcsitulnak a kedélyek.

 

    Halak február 20 ? március 20.

 

Vörösréz pénz, színezüst szombat, óarany vasárnap. Ez lesz a lelki jutalma, ha hétfőtől padlógázzal hajt a munkahelyén. Számítson komoly érzelmi hajtűkanyarokra, melyeket csak a „kézifék” hirtelen megrántásával lehet bevenni. Tartós mosolyszünetre számíthat a családi tűzhely környékén, ha csak csipkelődni képes, aztán nézheti, amint tűzfészekké válik a szeretet forrása. Kerülje el a fölösleges vitákat és akkor talán az ünnepekre békesség honolhat otthonában . Ez mos önön múlik!

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen