Heti horoszkóp december 12 – 18.

 

 

    Kos március 21 ? április 20.

 

Ezen a héten jók az esélyei, hogy partnerével egyetértésre jusson, vagy őszinte beszélgetést folytasson. Vigyázzon, hajlamos a könnyelműségre, úgyhogy jelentősebb pénzügyi döntéseket ne vállaljon. Bármennyire is nehezére esik, itt az ideje, hogy tüzetes orvosi vizsgálatnak vesse alá magát. Kedden a pénztárcájára, a hét végén pedig a szájára tegyen lakatot odahaza. Ugye tudja: hallgatni arany. Inkább a titkos örökségek horizontját kémlelje, mert egy pillanatra fel fog tűnni Eldorádó képe. Ha viszont az adó el fogja vinni a bevételeit, tudja, hogy kit kell szidnia! Csütörtöktől szombatig arany boldogságot gyűjthet a tarisznyájába. Tegyen egy képet az ágya mellé, amely békés tengert, norvég vízesést vagy dán szökőkutat ábrázol, esetleg belga kisfiút. A kínaiak szerint ez hosszú távon gazdagságot, bőséget, kellemes érzelmeket generál.


    Bika április 21 ? május

 

Egy szerelem miatt hol fent, hol lent. Viszonylag nyugodt időszak következik mégis az életében, most végre lazíthat kicsit. Munkahelyén csöndesen csordogálnak az események, úgyhogy nyugodtan készülhet a telelésre. Egészségi állapota kitűnő, ami arra készteti, hogy többet egyen a kelleténél. Fogja vissza magát az asztalnál, és mozogjon minél többet. Megszorítások a munkában, a konkurencia is erőre kap, és irigy emberekből sincs hiány, főleg, ha pénzről, előrelépésről van szó. Ne törődjön bele a gyermekét körülrajongó díler feltűnésébe adja meg neki, amit megérdemel. Tanúk nélkül persze! A rendőrség önnek fog igazat adni.

 

   Ikrek május 21 ? június 21.

 

Bravúros pénzügyi tranzakciók lebonyolítására alkalmas az idő, nosza mindent bele! A nagy hozamokat ígérő pénzügyi vállalkozások azonban ezidáig mind megbuktak! Gondolkodjon el ezen. Milliárdokat loptak el a kis befektetőktől: nem semmi! És máig nem lépett az igazságszolgáltatás, pedig csak néhány selyemzsinórról van szó! Viszont a baráti szálakat most hajókötéllé sodorhatja, amely az élet legvadabb viharait is kiállja. Főnöke packázásait tekintse az ő gyermekbetegségének. Pendítsen egyet lelki hangvilláján, s a visszhang megmondja, ki az igazi társa. Néha úgy érzi, mintha csapdába csalták volna. Ne veszítse el a hitét, ne essen túlzásokba, ne legyen igazságtalan. A boldogság kulcsa a megértés, a türelem, a határok betartása,a figyelem a másikra, az elengedés, de az érdekeit azért védje meg.

 

   Rák június 22 ? július 22.

 

 Közlekedjen körültekintően, hiszen az ólmos eső igénybe veszi az autóvezetők reflexeit, így a téli hónapokban fokozódik a balesetveszély Kezdetben minden a kívánsága szerint alakul, a munkájában is komoly sikert könyvelhet el. Az előrelépés után nyugodt időszak elé néz,  mely kiváló alkalom lehet a kikapcsolódásra és a felhőtlen szórakozásra. Egyik közeli hozzátartozója bajba keveredik, de közös erővel hamar úrrá lehetnek  a gondokon, különösen akkor, ha ön  a meggondolt józanság híve. Temperamentumos személyiség, aki szándékosan sosem akarna ártani az embereknek. Közvetlen és őszinte a stílusa. Sok barátja van, s mindig  talál társat vállalkozásaihoz. Ezek azonban olykor veszélybe sodorhatják. Fontos, hogy munkájában kifejezhesse egyéniségét, ezért aktívan dolgozik egy olyan pozícióban, melyben képes megszerezni az emberek elismerését. 

 

  Oroszlán július 23 ? augusztus 23.

 

A házasság nem önnek való! Ha erre csak az esküvő után ébred rá, akkor próbáljon alkalmazkodni,  és helyezze baráti, alapokra a kapcsolatot, akkor megúszhatja a válást. Kordában kellene tartania az indulatait, mert elvakultságában nem veszi észre a lényeget. Ha olyan híreket hall, melyek partnerét rossz színben tüntetik fel, előbb járjon utána az igazságnak és csak aztán hozza szóba otthon. A pletyka a munkahelyén is utolérheti. Akkor úszhatja meg nagyobb baj nélkül, ha nem hagy támadási felületet az intrikusoknak. A hét elején született diplomataként oldhat meg minden problémát a környezetében, miközben ínyencként élvezheti az élet rózsás oldalát. Viszont kerülje a civakodást a főnökeivel,  mert könnyen kibillenhet kényes egyensúlyából! Egy gyertyafényes vacsora legyen a hét koronája.

 

    Szűz augusztus 24 ? szeptember 23.

 

A hét első felében akadályozni fogják önt tervei megvalósításában, de szorgalmának köszönhetően hamar be tudja pótolni hátrányát, sőt, egy kis előnyhöz is juthat. Ez igazán jól jön, hiszen már nagyon vágyik a szabadságra. Ne aggódjon, bőven jut majd ideje a családjára és a hobbijára. Szerelmi életében ellentmondásos időszak elé néz. Eleinte remekül érzi magát, amiben partnere kedvessége is nagy szerepet játszik. Később azonban nem mindig lesznek azonos hullámhosszon. A kisebb nézeteltérések zavarossá teszik a hangulatot, de komoly veszekedéstől nem kell tartania. Meglátja, minden vihar hamar elcsitul.

    Mérleg szeptember 24 ? október 23.

A héten egy rokona, vagy közeli ismerőse segítséget kér öntől. Segítsen neki, ő is ön mellett lesz, ha bajba kerül. Most sok a munkája, ki sem látszik közüle. A karácsonyi ünnepek között sem fogja kipihenni magát, mert jönnek-mennek a látogatók és ön is készül rövidebb útra. Ha teheti, azt tanácsolják a csillagok, hogy a két ünnep között lazítson, menjen rövid kirándulásra, sétáljon nagyokat, egyszóval engedje el magát, mert igen elfáradt ebben az évben. Gyerek mostanában nem mindig azt teszi amit ön szeretne. Legyen vele türelmesebb, később rendeződnek ezek a dolgok is. A pénztárcáját hagyja bezárva, mert lesz aki kölcsön szeretne kérni, de kétséges, hogy valaha látja-e ezt az összeget?!

     Skorpió október 24 ? november 22.

 

Ha úgy érzi, hogy kifogyhatatlannak tűnő erőkészlete megbicsaklott a tél ködében, akkor csütörtökig kaphat még egy energiafröccsöt Mars hadúr készletéből. Ezt fokozni lehet élénkzöld ruhákkal, s olyan ételekkel, amelyek a vér lüktetését szimbolizálják, mint például a paradicsom és a pirospaprika. Az elkövetkező napokban kellemes meglepetésre vagy izgatott  találkozásra számíthat. Szerelmi élete hamarosan felforrósodik, a csillagok kedveznek a mindent elsöprő érzelmeknek. Szakmai és pénzügyi téren azonban elővigyázatosnak kell lennie,  mert valaki (nem is akárki) csapdát állít önnek. Ha elég óvatos, kikerüli a veszélyes helyzetet, és ügyei nyugvópontra jutnak.

 

   Nyilas november 23 ? december 21.

 

Ha makacs betegséggel küszködik, ezekben a napokban megtalálhatja a legsikeresebb gyógymódot. Bízzon a saját ítélőképességében és csak a „normális” orvosokat keresse, felejtse el a gyógyzsonglőröket. Most ne vigye túlzásba a bőkezűséget. Mivel a hét elején kiválóak a feltételek a szerződéskötésre, ha ügyesen bánik a pénzével, megvalósíthatja régóta dédelgetett vágyát. A csillagok állása kedvez az utazásnak is, úgyhogy az üzlet nyélbe ütése után indulhat is a jól megérdemelt magashegyi vakációra. Lehet, hogy utazása során életre szóló barátságot köt valakivel. Világoszöld lelki esernyőjét jó lesz kinyitni a szer kék egéből. Természetesen ez felfrissüléssel is járhat.

     Bak december 22 ? január 20.

 

Mindig hatalmas energiával kezd a feladatok megvalósításához. Vehemenciáját  azonban nem árt néha fékezni, mert könnyen bajba sodorhat másokat. A legfontosabb, amit egy Bakról tudni kell: kihívások nélkül számára nem élet az élet. De ebben lesz része elég. Szerencsére ön nyugodt és kiegyensúlyozott ember’ Végtelen türelemmel rendelkezik, még a rutinfeladatok sem fárasztják el. Rosszkedvét is képes olyan feladatokkal levezetni, amelyek pihentetik és szórakoztatják. Ezekben ráadásul alkotó fantáziáját is megcsillanthatja. Rendkívüli érdeklődést mutat a szellem dolgai iránt. Ebbe beleértendő majd’ az elméleti matematika, fizika, mérnöki tudomány is. Még sem lesz elvarázsolt szobatudós. Ügyel arra, hogy mindig tisztelettel közeledjen társaihoz. De ezzel együtt szenvedélyesen tud harcolni az igazáért. Mindent el kell vállalni, és úgy hajladozni, ahogy a szél fúj, mert nem babra megy a játék.

 

    Vízöntő január 21 ? február 19.

 

A munkája miatti feszültséget ne a gyermekén, vagy kedvesén vezesse le. Ne vegyen a szívére semmi kétértelműséget s jól tenné, ha körülnézne az álláspiacon. Tanulmányokban siker várható, feltéve, hogy nem veszti el önbizalmát egy kisstílű tanárral szemben. Bizakodó egy otthont, családot érintő vagy régi tervvel kapcsolatban. Nagyon barátságos, ösztönösen érdeklődik embertársai iránt.  Kedveli a társaságot, hamar meg tudja szerettetni magát, és képes arra is, hogy megteremtse egy közösségben a békét, a harmóniát. Éles esze segíti karrierjének építését. Rendkívül aktív, és mindig arra törekszik, hogy minél több dolgot megismerhessen és hogy sok mindent kipróbálhasson. Remek erőállapotban van, és kreativitása is ösztönzi a jó teljesítményre. Szüksége is van az ötletekre, mert munkahelyén kissé összekuszálódnak a dolgok. Rátermettségének köszönhetően azonban ügyesen kikeveredik a bonyodalmakból.

 

 

 

    Halak február 20 ? március 20.

 

 

Korábban elkövetett hibák, vétkek miatt a sors benyújtja önnek a számlát. Idegeskedés a munka miatt, meg nem értés, korlátozás, a szerelemben, féltékenység gyermeke miatt aggodalom, a konyhában alacsonyan repülő tányérok. Kell ennél több? Szerencséjére pénzügyei pompásan alakulnak, és egy esküvő vagy keresztelés  miatt hétvégén boldogság járja át a lelkét. Most tapasztalhatja, hogy a rosszindulatú emberek sosem tesznek le arról, hogy ártsanak. Próbáljon nyugodt maradni, már amennyire tud és gondoljon arra, hogy lesz ennél jobb időszaka is.

 

 

 

 


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen