Heti horoszkóp december 5 – 11.

 

 

 

    Kos március 21 ? április 20.

 

A jövő héten kellemes meglepetés éri. Egy régi baráttal való találkozás kimondottan feldobja majd. Mindig lelkiismeretesen teljesíti feladatát. Ambiciózus beosztott, aki keményen dolgozik, és igyekszik munkájában és magánéletében is megteremteni a biztonságot.  Gondoskodó természete révén szívesen munkálkodik olyan területen, ahol embereken segíthet.  A szeretetszolgálatok központi munkatársa lehet. De ha elégedetlensége krónikussá válik, ha minden(főleg a bankbetét)miatt idegesíti magát és folyton vihart kavar a biliben, eljuthat oda, hogy még a szexben sem tud teljesíteni, és alig talál valamiben örömet. Az asztali élvezetekben viszont ismerjen mértéket Szeretné maga irányítani a sorsát, hiszen tudja, mit akar, s mi okoz önnek boldogságot. A sors valóban olyan dolgok felé vezeti, amelyeket ismer és szeret. Szerencsés kézzel  választ feladatokat magának, s ugyanezt elmondhatja majd párkapcsolatáról is .

 

    Bika április 21 ? május 

 

A dinamizmus és a megfontolt tervezés együtt sok jó eredményt hozhat életében és munkájában.  Érettebbnek tűnik a koránál. A jó és a rossz kézen fogva jár az életében. Döntsön szíve szerint, mikor melyik pártjára áll. Kiadás és bevétel lesz bőven. Az erotika bársonyos párnái között talál olyan érzelmi mentőövet, amely kimenekíti szerdán és csütörtökön a párkapcsolat zuhatagából.  Szüksége van az összetartozás megnyugtató érzésére. Világ életében  távol tartja magát az intrikáktól. Ehelyett keményen dolgozik, soha senkinek nem nyújt támadási felületet. Tisztában van vele, hogy ebben a kemény világban nem babra megy a játék. Mindig ott hasznosítja magát, ahol szüksége van képességeire

   Ikrek május 21 ? június 21.

Reméljük, akkor ad padlógázt, amikor kiengedte élete kézifékjét és dalolva szeli a boldogság kilométereit! A rendes közlekedésben viszont legyen megfontolt, mert roppant balesetveszélyes a hét. A gázpedált csak a pénzkereső területen érdemes nyomni, s így vidám napjai lesznek. Erőt sugárzó és kellemes személyisége  van. Hajlamos arra, hogy külön utakon járjon és sajátos következtetéseket vonjon le. Szoros érzelmi kapcsolatot ápol szüleivel. De azt is hamar megtanulja, hogy nem szabad túlságosan kötődnie egyetlen személyhez. Az Ikrek  szereti az egyszerű megoldásokat, mindent rövid úton próbál megoldani. Általában hiányzik gyermekéből  a kitartás, viszont gyorsan és,  többnyire helyesen dönt. Ön elég lobbanékony természet, hamar megharagszik, de gyorsan meg is békül.

   Rák június 22 ? július 22.

 

Kamaszkorán túljutva egyenesen ível karrierje. Fontolja meg minden lépését, ne hogy elhamarkodjon valamit. Más véleményére támaszkodik, és a döntés később  megnehezítheti életét Ne bízzon kollégáiban, a pénzzel óvatosan bánjon, s ha boldog akar lenni, fogadja el a nagy őt úgy, ahogy van. Folyamatosan pénzügyi nehézségei foglalkoztatják. Bármennyire nem szeretné, kénytelen lesz feltárni helyzetét családjának. Féltékenységgel és irigységgel találkozik majd’ A homályból azonban önre mosolyog a szerencse, és megtalálja az embert, aki felveti a legjobb ötletet, amit önnek kell módosítani, megvalósítani. Legyen aprólékosan körültekintő, és ne engedje magát siettetni. Csak a legszükségesebb kiadásokra szánja el magát.

 

  Oroszlán július 23 ? augusztus 23.

 

 

Miért? : teheti fel a héten többször is a kérdést, mivel egyik váratlan eseményt követi a másik. Ne gyötörje magát, ne álljon ellen a változásnak, és ne gyűjtsön újabb ellenségeket. Valaki hálás önnek, és viszonozni akarja, .amit érte tett. Egy semmihez nem értő új főnök alaposan megkavarja a dolgokat. Próbáljon meg annyira reálisan dönteni, amennyire csak lehetséges. Ne hagyja, hogy a kellemetlen meglepetések kibillentsék egyensúlyából. Szerettei körében szerencsére menedéket lel a mindennapi problémák elől. Egy barátok között töltött este  újra feltölti energiával, de csak akkor, ha ellen tud állni egy érzéki kísértésnek. 

    Szűz augusztus 24 ? szeptember 23.

 

 Most képes lesz józanul mérlegelni helyzetét, előítéletektől mentesen kialakítani a véleményét. Most jobban érdeklik azok az események, amelyek szellemi, lelki fejlődését segítik. Minden olyan pályán sikert érhet el,  amelyen emberi problémákkal kell foglalkoznia. Ha  azonban média meglepetésekről van szó, legyen nagyon óvatos, mert most az is hazudik ott, aki kérdez! Sőt, az a legnagyobbat! Most húsz körömmel ragaszkodjon javaihoz, mert  sok hiénának fáj a foga rá! Tekintélyével  megőrizheti javait, sőt ajándékot remélhet egy mecénásától. 

 

    Mérleg szeptember 24 ? október 23.

 

Finom és udvarias a modora, kivéve, ha hazugsággal találkozik,’ ez manapság a nagy médiáknak  köszönhetően nem ritkaság! Az őszinteség az egyik legfőbb tulajdonsága. Gyakran veszi előre mások érdekeit, és nem bánja, ha olyan szerephez jut,  ahol ön a háttérbe kerülhet. A háttérben maradva pedig szorgalmasan dolgozik azon, hogy a dolgok jól működjenek. Nem bocsátkozik kockázatos kalandokba, viszont ha kell, képes lesz dönteni éles helyzetekben is. Érdemes felhívnia főnöke figyelmét a fizetésemelésre, mégpedig pénteken. Addig is üsse a vasat ott,  ahol a legtöbb érték összekovácsolható. Gyermekeivel a hét elején legyen elnéző, mint egy profi pedagógus, a hét végén pedig mulasson egy jót!

 

     Skorpió október 24 ? november 22.

 

Továbbra is tartsa takarék lángon idegi energiáit.  A rendszeres szőrszálhasogatás helyett koncentráljon a karrier lépcsőfokainak megmászására; .most égi erők egyengetik a lépteit. Ha nem ellenkezik a sorssal, könnyen a csúcsra érhet. Álmait ne adja fel, legfeljebb azt fogadja el, hogy csak később tudja megvalósítani őket. Tanulmányait folytassa minden áron, amit tervezett, ne  hagyja abba. Ne engedje, hogy rosszindulatú pletykák mérgezzék ünnepek előtti érzéseit. Partnerével tisztázza a félreértéseket, legyen őszinte fenntartásit illetően is. Készítsen gyertyafényes vacsorát, vagy menjenek el egy romantikus helyre, mint régen. Rövid  utazásra is gondolhat. Az anyagiak miatt ne aggodalmaskodjon.

   Nyilas november 23 – december 21.

 

Az ön számára a legalkalmasabb az a skandináv keresztrejtvény, amely valamely alkalmi kiadványban jelenik meg’ ugyanis ha valamivel nem boldogul dühösen kihajítja az újságot, és akkor jaj a gyűjtőknek! Jóindulatú  hangulatember,  ragaszkodó és odaadó. Akaratát mindig érvényesíti, de inkább kedvességgel, semmint erőszakossággal Gyakran visszatér emlékeihez, mégis céltudatos. Szívélyes és barátságos személyiség, aki bizalmas kapcsolataiban olykor nehezen tudja kimutatni érzéseit. Akkor érzi igazán jól magát, ha sok jó barátja vagy . egy biztonságos kapcsolata van. Kényes  becsületére, a legfontosabb a stabil munkahely és az anyagi egyensúly. Tudja értékelni a jó dolgokat az életben. Esztétikai  érzéke olyan munkában kamatoztatható igazán, amelyben fontos a jó ízlés. Ez pedig komoly üzleti sikerekkel kecsegteti.

     Bak december 22 ? január 20.

 

 

A kenyérkereső munkában a szokásosnál nagyobb feszültség várható, érdemes törésre vinni az ügyet. Kerül’ amibe” kerül, tegyen pontot egy huzavona végére. Mindent elkövet, hogy egy korábbi tévedését helyrehozz,  de minél görcsösebben igyekszik, annál több hibát vét. Hagyja, hogy a partnere irányítsa a dolgokat! A karrierje érdekében néhány olyan lépésre is rászánja magát, ami ellen a lelkiismerete élénken tiltakozik. A kedvese sok bosszús percet szerez a  hét közepén. Miközben ugyanis jót akar, olyan kalamajkát csinál, amit önnek kell helyrehozni.

 

    Vízöntő január 21 ? február 19.

 

 Környezetében egyre többen veszik észre a képességeit és már azok is ,díjazzák, rátermettségét, akik eddig fenntartással figyelték. Magabiztos, általában jókedvű és nagylelkű. Egy kicsit hiú, de ezzel együtt nagyvonalú, a problémákra, mindig megtalálja a megoldást. Alkotókészsége fejlett, de inkább önállóan dolgozik, nem csapatjátékos. Kedveli a nehéz fejtörőket, a matematikai gondolatolvasást, a mágikus négyzetekkel órákig képes elbíbelődni, de megvetéssel lapoz tovább, ha egyszerű kérdés-felelek játék kerül a szeme elé, ugyanis az unalmas számára, hiszen első látásra tudja a válaszokat. Erőteljes érzelmi kötődést képes kialakítani.  Rendkívül érzékeny és könnyen megsértődik, ugyanakkor odafigyel  az emberekre.

 

    Halak február 20 ? március 20.

A családja biztonsága és nyugalma a legfontosabb, de ha egyedül él, akkor sem zsákmányolhatja ki saját erejét a végtelenségig. Itt az aranytojást tojó tyúk kotlásának ideje! Mi vagy ki legyen az? Erre kell választ adnia önmagának a héten. Közben az otthon törékeny harmóniájára. úgy vigyázzon, mint a hímes tojásra. Ugyanis közeli hozzátartozója különös tüneteket mutat, talán beteg? Járjon utána, mert később már késő lesz! Ha olykor világoskék színekbe öltözik, feltöltheti energetikai rendszerét. Önzetlenül segít barátainak. Életébe   nagyon fontos tényezőnek tartja a biztonságot, a kényelmet és a stabilitást, és emiatt nem igazán tud és nem is szeret alkalmazkodni a környezetében történő változásokhoz. Különösen az igazságszolgáltatás hamissága tölti el dühvel.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen