Heti horoszkóp november 28 – december 4.

 

 

 

   Kos március 21 – április 20.

 

A csillagok megóvják attól, hogy túlértékelje önmagát. Jó ön értékelése sok kalamajkától  megkíméli, sikeres vállalkozó, de a médiát felejtse el: kiszívják életerejét, mint a pióca. Optimista természet, könnyen lelkesedik,  néha már-már szertelen. Széles látókörű és sokoldalú,  nehezen viseli a kötöttségeket. Jellemző önre a jó helyzetfelismerés. Szívesen vesz részt olyan dolgokban, ami közösséggel kapcsolatos. Nagyon sok dologban utolérhetetlen, ha mindent egy lapra tesz tesz fel. A hét nem bővelkedik sok örömben, de nem lesz több a gondja sem . Ez eléggé semleges hét.

 

    Bika április 21 – május 20.

 

Időszerűvé válik egy régóta esedékes tanfolyam, vagy egy szellemi munka. Viszont egyszerre csak egy vasat tartson a tűzben! Ha valami bántja, vagy nem bír megbirkózni a gondokkal, forduljon segítségért szüleihez, akiktől már rég vár tanácsot, de nem tudja, hogyan  is kérdezzen rá. Kérdezzen csak bátran okos megoldás fog születni az ön számára.  Ugrásra készen állnak, hogy segíthessenek.  Most különösen az adminisztrációra figyeljen oda, mert az adóhatóság megjelenhet önnél. A hét végét töltse a szabadban, mert mostanában nagyon stresszes életmódot folytat. Mit szól egy kis síeléshez?

 

   Ikrek május 21 – június 21.

 

Most keveset fog közvetlen környezetében csalódni, főleg akkor, ha olyan ember tanácsát kéri ki,  akiben ön is megbízik maradéktalanul. Megőrzi józanságát, jó érzékkel választja ki azokat az értékeket, amelyek maradandónak bizonyulnak hosszú távon. Ne kapkodja el befektetéseit, mert december 23-a után önre is rámosolyog a szerencse. Amit eddig nem is feltételezett, hogy lesz ez még jobb is, az év vége felé ráébred, hogy tanácsadóinak igaza volt. A szereli szikrát lobbantsa lángra, mert kissé kialudni látszik. Egy gyertyafényes vacsora és egy hosszú beszélgetés mindent megoldhat és új mederbe terelhet.

   Rák június 22 – július 22.

 

A hét végén  megteheti, hogy pihenhet, s ha ennek ellenére nagy munkába kezd, kiszúr önmagával. Karrierlépcsőjén most feljebb tornázhatja magát, ha meghallgatja főnöke véleményét és hisz is abban amit mond. Valóban jót akar önnek. Mivel most  nem fog ingadozni, így örömmel veszi a megtiszteltetést, hogy munkájában előbbre lép és a család is büszke lesz önre. Most a megfontoltság a legnagyobb erénye. Döntése mellett aztán következetesen tartson ki. Sikerélményben lehet része.

 

  Oroszlán július 23 – augusztus 23.

 

Ön most kitartó egy komoly ügy mellet. Vigyázzon, hogy ezt ne makacsságból tegye, mert akkor rosszul jár.  Megérzései jók, hisz abban amit tenni akar. Fogadja el a változást, mert a későbbiekben igen jól jöhet ki a most felépített dolgaiból. Gyerekével legyen megértőbb, rokonságát is hívja fel és az önhöz  legközelebb állóval beszélje át hosszú távú terveit. Akár több ember véleményét is meg kell hallgatni,  így a siker nem marad el. Mellkasi fájdalomra panaszkodik?  Ez a hosszan tartó stressz eredménye. A hét végén irány ki a szabadba, és minél több időt töltsön sportolással is.

 

    Szűz augusztus 24 – szeptember 23.

 

Alapos, megfontolt természet. Kedveli a rendszerességet, és szívesen végez aprólékos munkát. Már-már megszállottja a tökéletességnek. Ezt a környezete nem igazán nézi jó szemmel. Válassza az arany középutat  és így megmarad a családi béke is. Rég volt párjával közös kiránduláson, szórakozóhelyen, vagy szabadidős programot. A hét végére szervezze meg, mert Karácsonyig már nem lesz ideje az év végi hajtós munka miatt. Kapcsolatuk is ellaposodott ideje a felfrissítésnek. Ettől mindketten boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek. Komoly gond már nem jöhet közbe az év végéig.

 

    Mérleg szeptember 24 – október 23.

 

Bármennyire is foglalkoztatja mostanában a munkája, illetve munkahelyi gondjai, azért ne feledkezzen meg az éjszakai hosszú pihenésről, mert a szervezete megbosszulja a stresszes életmódot. A hét végén tegye szabaddá magát, keressen fel egy elfogadható áron működő szabadidős központot és érezze jól magát családjával, barátaival. Frissen, kipihenten mindjárt másképp fogja látni a világot és a jövőjét is. Régóta várt pénzét is visszakaphatja, amiről már lemondott. Ne engedjen semmiféle  érzelmi zsarolásnak sem a rokonok részéről. Ideje ellazulni és kiengedni a gőzt.

     Skorpió október 24 – november 22.

 

A hideg őszi köd, kissé nyomottá teszik hangulatát. Ne vegye ennyire komolyan a dolgot, mert a kertek alatt egy jó lehetőség, amit még nem lát. Talán új munka van a láthatáron, amivel most jól kereshet?  Esetleg a párja sokkal kedvesebb és megértőbb lesz önnel?  Mindkettő lehetséges, de az biztos, hogy jó dolog fog történni önnel, amiben mostanában nem sok része volt. Tekintsen optimistán a jövő felé, mert be tudja vonzani a jó dolgokat, főleg munkájában és a szerelemben. Ne legyen bátortalan, lépjen és a sors ön elé teszi a lehetőségeket.

 

   Nyilas november 23 – december 21.

 

Családjában feltűnik önnek, hogy valaki valamilyen veszélyes szerekhez nyúl, amit ön nagyon nehezményez. Ne hagyja, hogy a problémák felülkerekedjenek, ne hogy későn érkezzen a segítség. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezt a dolgot csirájában sikerüljön elfojtania.  Viszont karrierje vitorlájából nehezen lehet  kifogni a szelet, pedig néhányan tesznek majd erre kísérletet. Szerencséje  lesz egy megbeszélésen,  sikerül maga mellé állítani a legfontosabb személyeket. Csak arra vigyázzon, hogy amikor eléri amit akar, ne feszítse tovább a húrt.

 

 

    Bak december 22 – január 20.

 

Meglepő dolgokkal találja szemben magát. Elsősorban jövedelme miatt kell elképzelésein változtatnia. Olyan sok a bizonytalanság szűkebb és tágabb környezetében, hogy szinte egy hétre előre is nehéz megbeszélni valamit.  Emiatt azért kár idegeskednie. Ha rugalmas és megbocsátó, akkor elsősorban önmagán segít. Ha pereskedik, a hasznot elviszik a jog őrei. Nem számíthat senki másra, ha lakása biztonságáról van szó. Igyekezzen egyetérteni  mindazokkal, akik jó irányba segítenék terelgetni az életét. Az rendben van ha néha bízalmatlan, de az már nem, ha senkiben sem akar megbízni. Találja meg a megfelelő embert mielőbb, hisz a közelében van, és beszéljék át személyes dolgait.

 

    Vízöntő január 21 – február 19.

 

 

A megfelelő időben elejtett megjegyzés vagy közbeszólás sokat fog jelenteni.  Rövidesen rájönnek, hogy ön nem is akar rosszat, csak az elején elég nehézkesen indított.  Sajnos azonban anyagi kiadása ettől nem lesz jobb, sőt olyan kiadásai lesznek, amikre nem számított, vagy szeretett volna elkerülni.  Most valamilyen nagy kiadás miatt igencsak kiürülhet a pénztárcája. Óvatosan az agarakkal, inkább többször beszéljék át a dolgokat, hogy valóban jó dolog e- amit tenni akar. !? Ön úgy is nagyon érzékeny, nehezen viseli a kudarcot, tehát most kétszer is gondolja meg, hogy mit lép. Peres ügyekben most ne kísérletezzen, mert a tapasztalt ügyvédek alaposan átverhetik.  Tegye ezeket a dolgokat későbbi időpontra, mert a bolygók állása  sokkal jobb lesz önnek.

 

 

    Halak február 20 – március 20.

 

 

Nagyon fel lesz villanyozva a hét első napjaiban, ám az otthon békéjét magasfeszültségű áramok teszik labilissá. Inkább hasznosítsa a munkahelyi és az intim párkapcsolatokban rejlő felszabadító erőt egy kisebb utazásban vagy egy előremutató, az egyéniségét színesítő tanulmány elkészítésében. A Halak most tud nemet mondani. Ha szükségesnek látja, akkor így szabadul meg majd a felesleges terhektől és így lesz képes a lényegre koncentrálni. Soha ne avatkozzon bele olyan ügyekbe, amelyek nem önre tartoznak. Ezt nem is szokta, de most nagy a kísértés.  Óvatos legyen, és ne tegye! Egyébként rohamléptekkel halad a céljai felé, és vigyáz arra is, hogy másoknak sem legyen ebből semmi kára. Tetteiért vállaljon felelősséget és kerülje a szerencselovagok társaságát. Most vigyázzon, mert egy  korrupt hivatalnok beledobhatja önt a mély vízbe.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen