2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről.

Kos  

 

 

               Kos márc. 21 ? ápr. 20.

 

 

Magával sodort az élet gyors folyama mivel az ébredő Uránusz 2011 március 11-én belépett a független szellemű jegyedbe. Ez az év számtalan változást tartogat számodra, melyek alapjaiban megrengetik egész eddigi életedet. . Bár van benned aggodalom az előtted álló úttal kapcsolatban, új élményekre szomjazó természeted felülkerekedik majd félelmeiden Szerencsére a Kosok mindig bátran szembenézne a kihívásokkal, ha ismeretlen helyzetbe kerülnek,  és alig várják,  hogy felfedezhessék a szűz területeket. Ezt az évet továbbra is nagyban befolyásolja a  kiszámíthatatlan Uránusz, rejtett feszültségeket hoz felszínre,- fizikai, érzelmi és spirituális értelemben is,- és megteremti a lehetőségeket, hogy radikális döntéseket hozz, melyek alkalmazkodnak megváltozott körülményeidhez.

Éberséged fenntartása nem könnyű feladat, különösen június 24-e és szeptember 19-e környékén,  amikor sor kerül az Uránusz és a Plútó első két komoly összetűzésére, mely 2015-ig még néhányszor megismétlődik. Az intenzív Plútó 2008-ban lépett a karriert uraló X-es házadba, és elindította azt a hosszú távú változást amely 2O23-ra fog kiteljesedni. Ez a tranzit alapjaiban változtatja meg a világhoz való viszonyodat, és új irányt szab életednek. Most azonban szakmai ambícióidat hirtelen megsokszorozza a találkozás a magasfeszültségű Uránusszal. Váratlan események arra kényszerítenek, hogy letérj az útról, melyről korábban azt hitted, hogy a jövőbe vezet.

Légy türelmes és, soha ne téveszd szem elől céljaidat, még akkor sem, ha késztetést érzel, hogy gondolkodás nélkül belevágj valamibe . Az opportunista Jupiter június 11-én az eltökélt Bika jegyébe és az önértékelésért felelős 2-es házadba lép, felerősíti önbizalmadat és a gyakorlatiasságot helyezi előtérbe az idealizmussal szemben. Eközben uralkodó bolygód, a Mars továbbra is a hatékony Szűzben, illetve a munkát uraló 6 ?os házban marad egészen július 3-ig. Retrográd periódusában január 23-tól április 13-ig könnyen lehet, hogy megtorpansz a munkában, de cserébe újabb esélyt kapsz, hogy a részletekre koncentrálj, és készségeidet tökéletesítsd hogy ,minden szempontból készen állsz majd, ha eljön.

Az idő az előrenyomulásra amikor a Jupiter június 11-én belép a kommunikációt uraló 3.as házba, megnyitja a kaput számodra egy sokkal pozitívabb viszonyulás irányába az emberi kapcsolataidban Segítségével hatalmas lépést tehetsz előre  egy fontos feladat terén, amennyiben nem gyengíted az energiáidat a kapkodással és, nem akarsz mindent túl  gyorsan megoldani.

A párkapcsolatok újabb értékes leckéket tanítanak, mivel a tanítómester Szaturnusz tovább folytatja 2 évese útját a kapcsolataidat uraló VII-es házban. Régi kapcsolataidat azonban, felül kell vizsgálnod, és előfordulhat, hogy október 5-én, amikor a Szaturnusz belép az intimitást uraló 8-as házba, vagy meg kell erősítened egy közelmúltban tett ígéretedet, vagy új, kötelezettséget kell vállalnod. Szerencsére képes vagy tárgyilagosan szemlélni az előtted megnyíló lehetőségeket. Bár a kihívások, melyekkel szembe kell nézned, nagy valószínűséggel átnyúlnak 2013-ra, a nehezen megszerzett stabilitás az év végére visszatér, ha képes vagy ellenállni a kísértésnek, és nem nyújtózkodsz tovább, mint ameddig a takaród ér.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen