Heti horoszkóp szeptember 26 – október 2.

 

hatterkep_001.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr.20.

 

Ne tegyen semmit hirtelen felindulásból! Ha úgy érzi, hogy valaki bele akar szólni az életébe, akkor lázadás helyett kedvesen kérjen tőle valamit. Különleges témáról beszélhet egy  egy furcsa személlyel, ami felnyithatja a szemét, és hatására bámulatra méltó új ötletei is támadnak. Testre szabott feladattal bízhatják meg, amire mondjon igent. Ne sürgessen a döntésben  egy kedves rokont, mert vannak dolgok, amelyeket a héten nem szabad kimondani. Kritikája a héten rosszul sülhet el.

 

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

Váratlan családi esemény borítja fel  terveit, áldozzon rájuk kicsit több időt, esetleg pénzt. Testvére magatartása kissé önző, de jusson eszébe, hogy korábban nagyon szerették egymást. Munkahelyi kolléganő az otthonában is szenvedélyessé teheti önt, de ennek nagy ára lesz.Csak óvatosan az „agarakkal”. Ha házas, ügyeljen arra, hogy a partnerével szemben  ne legyen rideg, mert társa úgy fogja érezni, hogy az élet egyre nehezebb ön mellett. Nem lesz könnyű helyzetben egy hétköznapi családi vacsorán. Egyedül marad álláspontjával, és minden észrevételét lesöpörhetik az asztalról azzal, hogy ön rémeket lát.

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

Kollégákról, főnökökkel vagy jót mondjon, vagy semmit! Tervezzen utazást vagy induljon útnak, esetleg  egy családi utószezoni nyaralást a hét közepétől vegyen igénybe, ha teheti. Újra napirendre kerül a néhány héttel ezelőtti téma,  de ne pletykálja el senkinek sem titkát! Néhány ember azt hiszi, hogy ön most jött le a falvédőről, és elképesztő dolgokat engedhetnek meg maguknak. Jó lenne, ha helyretenné őket. Házastársát most óvja meg olyan ügylettől, amely miatt bajba kerülhet. Megbírságolhatják, meglophatják, beleléphet egy gödörbe stb. – ezért ne kapkodjon, így a figyelme nem terelődik el, veszteség nélkül megúszhatja a hetet.

 

rak.jpgRák jún. 22 ? júl.22.

 

 Valaki úgy tapad önre, mint egy pióca. Ha le akarja rázni, akkor lehetőséget kínál rá a sors, de arra is, hogy a munkahelyén titkos szerelmi kapcsolatba bocsátkozzon. Ha valaki el akarja venni öntől azt, ami a szívének kedves, akkor áldozzon rá. A szexuális robbanás hete következik, amikor találékonyságának köszönhetően megakadályozhatja, hogy a házassága unalomba fulladjon. De az is lehet, hogy találkozik  egy idegennel, és olyan  izgalmat érez, amit talán még soha. Ha házas, akkor nem éri meg egy kaland, de ha független, akkor itt a ragyogó lehetőség.

 

oroszlan.jpgOroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

 

Jelenjen meg a partnerével  nyilvános helyen, társaságban, amivel demonstrálhatja az összetartozásukat! Házastársa most kevés megértést tanúsít, ha az ön rokonságáról van szó. Ingatlanügyben ne legyen pesszimista,  mert amitől fél, az nem következik be. A csúcson lesz munkahelyén, s még előre is léphet a szakmai ranglétrán. Titkos szerelmi kapcsolatban átélt  izgalmak segítik, hogy fejéből kipattanjon az „isteni szikra”, és minden eddiginél sikeresebb legyen. Barátjába a héten erőt  önthet. Jogi vagy adóügye tisztázását ne halogassa.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Anyagi helyzete nagy mértékben függ szorgalmától, így nincs mitől tartania. Több munkaajánlatot is kap. Önálló vállalkozás kialakítására nem kell elfogadnia az első, bár igen csábító lehetőséget. Munkahelyén kegyes hazugság kimondására van szükség, ami nem kerül önnek semmibe, ám valaki hálás lesz azért, amit mond. Pletykákra érdemes figyelni, mert megtudja, melyik főnökkel hogyan kell viselkednie. Ha házas,  társa egészségi problémáját vegye komolyabban. Ne csodálkozzon, hogy minden gond, feladat az ő nyakába szakad, mivel most önt lefoglalják m unkahelyi feladatai. Fordítson  több időt a családra.

 

 

merleg.jpgMérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

A sors próbára tesz egy régi barátságot, amelyet nem szabad feladni, vagy elárulni akkor sem, ha úgy látszik, hogy már nem lehet menteni a menthetetlent. Türelem, megoldódik a dolog, csak beszélgessenek sokat egymással. Párja kissé beteg, talán kórházi kezelésre is szorul rövid időre, de egészsége hamar visszatér és a nyugalmuk is. Testvérétől, szomszédjától ne várjon megértést, bocsánatkérést. Ennek még nincs itt az ideje. Talán őszinte megbánást lehet hogy soha nem fog kapni tőlük.  A héten az sem igaz, amit kérdeznek, ezért legyen óvatos.  A héten ne kérjen kölcsön, ne vegyen fel hitelt, ne adjon és vegyen semmit. Ez a hét alkalmatlan  minden üzleti dologra.

 

skorpio.jpgSkorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

 

Anyagi helyzete nem a legjobb mostanában, ezért arra gondol, hogy ingatlanát eladja, vagy kisebbre cseréli, ettől remél plusz anyagi jövedelmet. Ez most nem jó ötlet, mert csak áron alul tudja megoldani és így elherdálná a meglévő dolgait. Legyen türelmes, keressen másodállást,  vagy bár mi más lehetőséget, de a lakáseladást mostanában felejtse el. Idegei pattanásig feszültek. Próbáljon meg esténként és hétvégén nagy sétákat tenni, ha teheti erdős részen, ami jó hatással lesz egészségére és nyugalmára. Minden megoldódik egyszer, csak most önnek nincs elég türelme. Vigyázzon, mert nyugtalanságát a család is látja és átveszik feszültségét, ami senkinek nem használna.

 

 

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Gyerekével  átgondolnak és sokat beszélgetnek egy régi boldog élményről, sőt örökség is állhat a házhoz. Ha azt hitte, hogy már nem érheti meglepetés, akkor a héten az egészségügy, valamint a pénzintézetek területén bebizonyosodik: tévedett! Ne háborogjon! Munkahelyén annyi álnok ember van, mint égen a csillag. Ezért véleményalkotás helyett csak mosolyogjon, bólogasson. Ha nincs kedve párjával a hosszú beszélgetésekre, bízza meg őt valamilyen fontos feladattal, így eltereli a figyelmét és a vitát is elkerüli.  Ha nincs állása, a héten meg se mozduljon, mert „sok munkáért kevés bért”  lehet az új cég jelmondata, ahova felvennék önt. Várjon pár hetet, ha ezt megengedheti magának.

 

 

 

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Gyermekének kívánjon szerencsét, és aggódás helyett örüljön vele! Ne keverje össze a munkát és a szerelmet, mert akkor bajban lesz. A héten ne adja a nevét semmihez, ne vásároljon hitelre, és ne kérje meg senki kezét. Ugyanis a villámcsapás szerű  felismerés hete következik.  Rájön, hogy valaki sokkal többet jelent önnek, mint azt gondolta. Jobban teszi, ha felkeresi és tisztázzák a kettőjük közötti félreértést. Barátja örömét ne műmosollyal fogadja, és ne próbáljon meg keresztkérdéseket föltenni valakinek, mert úgy átlátnak mesterkedésén, mint a szitán. Szaftos pletykát hall és átélheti a legszebb öröm, a káröröm érzését.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21- febr. 19.

 

Sajnálhat valakit, de azért legyen vele őszinte. Ne hallgassa el előle, amit tud, vagy mondjon igazat, mert később önt okolja majd a csalódottságáért. Kellemetlen hírek, kisebb akadályok, sok felesleges bosszankodás, ez jellemzi a hetet. Kikapcsolódásra van szüksége, hogy új és jó ötletei támadjanak. Mostanában elég makacs, nem fogadja meg a jó tanácsot. Gondolja át ki mit mondott, és döntsön a legjobb belátása szerint. A pénz körül forog a világ, nehezebben osztja be mint eddig. Nem gondol arra, hogy ön sem visz eleget haza a közös kasszába? Partnere szereti önt, de adjon neki lehetőséget, hogy ezt ki is tudja mutatni.  Nem lenne haszontalan egy hosszabb beszélgetés, és végre rendezni a félreértéseket, esetleges hibákat.

 

 

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

 

Találkozhat egy olyan személlyel, akit régen látott, és emlékek jutnak az eszébe. A nosztalgia elérzékenyíti, csak nyugodtan hullasson könnyeket. A munkahelyén dolgozzon szorgalmasan, mert csak akkor fog meglátszani a bankszámláján. Ne vágyakozzon egy olyan barátra, vagy régi szeretőre, aki korábban elutasította önt. Ez a kapcsolat már soha nem lesz újraéleszthető, törődjön ebbe bele. Gyerekei életébe igyekezzen nem beleszólni, mert most úgy sem fogadják meg a tanácsát. Távolból szemlélje a dolgokat és ha nagy a baj, csak akkor ajánlja fel segítségét.  Ha házasságban él, számolnia kell a társa egészségi problémájával. Igyekezzen felkészülni rá és türelemmel viselni a sors által kapott tényt. Legyen optimista.

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen