Heti horoszkóp szeptember 19 – 25.

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr.20.

 

Remek hét utazásra, esetleg költözésre. Munkahelyén szerény díjazású új feladatot vállal el. Ha pereskedik, most nyerhet! A békesség kedvéért nem érdemes hazudoznia vagy elhallgatnia az igazságot. Nem ajánlott régi, szétesett szerelmi viszony  felélesztéséről reményt táplálni, mert szakításuk óta semmi sem lett jobb. Ez az időszak előnyös banki és biztosítási ügyek intézésére. Ebben az időszakban baráti kapcsolatai megszilárdításáért sokat tehet.  Idősebb hozzátartozójának nyújtson segítséget, vállaljon kockázatot olyasvalamiért, amiből nemcsak önnek, hanem  egy ismerősének is haszna lehet.

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

Csak nyugodtan kritizáljon, de ne a felettesét, mert még az is lehet, hogy kiteszik a szűrét! Pletykálnak a háta mögött, de erről ne vegyen tudomást. Nagy hatást gyakorolhat környezetére, befolyásolhat fontos embereket, miközben olyasvalaki mond jókat a háta mögött, akiről nem is gondolná. Házastársát bátorítani kell, mert most kiváló lehetőségei adódnak munkahelyén, vagy vállalkozásában. Rossz lóra tehet a hét végén, ha olyasvalakit képzel szövetségesének, aki semmi jót sem akar önnek. SŐT!

 

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

 

A lakása, a kis családja olyan a héten, mint egy pénznyelő automata. A szerelmi kapcsolatban nemcsak az érzékek fontosak, hanem az anyagiak,  illetve a partnere által  megismert új  emberek, kapcsolatok is. Lelkiismeret-furdalást érezhet egy rokon, vagy közeli ismerős miatt, akire kígyót-békát kiáltott.  Nem volt igaza, csak részben! Ha házas, a  héten jobb ha nem ellenkezik a társával, és azt teszi amit ő akar. Így elkerüli a nagyobb  konfliktust. Le kell zárni a múltat és tiszta lappal kell indulni a jövő felé és így hosszú időre megnyugszanak a kedélyek.

 

 

rak.jpgRák jún. 22 ? júl.22.

 

Ez a hét az érzelmek hete. Talán sokkal hamarabb sértődik meg dolgokon, mint arra oka lenne. Társához sem olyan bensőséges, mint máskor szokott. Tehát ez az érzelem nagyon negatív. Vigyázzon, mert környezete megunja, és még önnek fog rosszul esni, pedig most nem ők a hibásak. Azért jó dolgok is történnek a hét közepén. Váratlan vendég érkezik, akinek nagyon fog örülni, mert sok éve nem találkoztak. Érdekes és igen jó hírek hozója lesz.  Anyagi helyzete, ha kis mértékben is, de javulóban van. Ez önnek köszönhető, mert okosan osztotta be pénzét, vagy jó helyre fektette be.  A hét végén kiránduljanak párjával, vagy bővebb családjával. Remekül fogja érezni magát.

 

oroszlan.jpgOroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

A szemfényvesztés hete következik, különösen ha pénzről, vagy érzelmekről vagy érzelmekről van szó. Ne dőljön be a látszatnak, se az ígéreteknek, így elkerülheti a csalódást, és a veszteséget. Az a csoda is megtörténhet, hogy megdicsérik a munkahelyé, vagy családjában. Ám a szép szavak mellé pénz nem jár, azt más kapja. Elképzelhető, hogy egy családtag váratlan egészségi problémája miatt át kell szervezni napjait. Házastársa segítségére viszont számíthat. Ön és gyermeke közötti szótlanságának ne most akarjon véget vetni, mert sikertelen lesz. Válasszon későbbi időpontot. Ha esetleg hagyatéki, vagy banki ügyei adódnak, nagyon legyen figyelmes.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Nincs ember a környezetében akire ne lenne hatással. Kire jó, kire rossz, de mindenképpen odafigyelnek most önre. Ne is törődjön velük, tegye a dolgát úgy ahogy szeretné. A régi dolgaitól ne váljon meg, mert később hiányozni fognak. Egészségi állapota a héten meggyengülhet, keresse fel orvosát, ő segítségére lesz. Megelőzhető a baj, de egyébként is ön mindig odafigyel egészségére. Gyerekei, vagy közeli rokonai látogatást tesznek otthonában, és nagyon jól fogják magukat érezni. A hét vége nyugalomban és békességben fog telni, de ezért önnek is tennie kell. Legyen kedves és figyelmes.

 

 

merleg.jpgMérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Házastársa körül forog a világ, és persze ön is! Kisebb gondja akad a hitele törlesztésével, de ezt nem akarja elárulni párjának és hozzátartozóinak. Ezt most rosszul teszi, mert segítséget kapna tőlük. Legyen őszintébb, sokkal hamarabb megoldják közösen anyagi gondjaikat. Idegei elég feszültek, ezért a hangulata is rosszabb, kritizálja környezetét. Senkivel sincs kibékülve, még saját magával sem. Ez az időszak lecseng és a hét végére megnyugszik a kedélye. Nem is annyira kilátástalan a helyzet, mint ezt gondolta. Nyugalom, minden dolog szépen a megfelelő helyére kerül.

 

skorpio.jpgSkorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Ne másban, hanem önmagában, a saját csalfa álomképeiben keresse a hibát!  Rádöbben  arra, hogy párja és gyerekei jelentik a biztonságot az életében. Úgy bizonyíthatja ezt be nekik, hogy hatalmas áldozatot hoz, ami később kamatosul megtérül. Váratlan utazási lehetőség adódik, amire ne mondjon nemet.  A gyermekáldásra vágyók örülhetnek, mert az év legfogékonyabb hete a mostani. Ne engedje,  hogy egy olyan személy, aki megbántotta, most az ön vállán sírja ki magát. Jobb ha nem szól bele a dolgaiba, mert később önt fogják hibáztatni.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Régi szerelmi kapcsolatot ne kezdjen újra! Felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Viszont nagyon jó dolog érheti anyagi téren. Váratlan pénzhez juthat, amire egyáltalán nem számított. Ez most igen jókor érkezik, kicsit előrelendítené anyagilag. Nagyon jól intézi az ügyeit, elképzelhető, hogy itt is plusz bevételre tesz szert, vagy igen előnyös üzletet köt. Párkapcsolatában is változás várható akkor, ha engedi, hogy választottja úgy szeresse, ahogy ő akarja. Ne hagyja ki a mostani ajándékozási lehetőséget. Nagyvonalú ajándékkal teremtheti meg a holnap biztonságát. Furfangos ötletei lehetnek, hogyan csavarja az ujja köré azt a valakit, akit  aztán a legfontosabb szövetségesévé tehet.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Környezetében több a faragatlan személy, a viselkedésükről ne mondjon nyílt véleményt, mert így kerülheti el, hogy később keresztbe tegyenek önnek. A családjával kell megbeszélni olyan ügyet, amely nyomasztja önt. Talán tőlük jó tanácsot kaphat. Anyagi gondjai kissé enyhülni látszanak, mivel párja többet visz a közös kasszába, mint eddig. Lehet, hogy a hét végén, még egy rövidebb utazás is belefér a családi költségvetésbe. Munkahelye nem látszik veszélyben, de azért figyeljen oda, mert van egy pár irigye.  A hét vége pihenéssel, vagy utazással telik, és ön remekül fogja érezni magát.

 

 

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21- febr. 19.

 

Ha ön házasságban  él, akkor most figyeljen oda társa véleményére, mert ő képviseli a legjobban érdekeit. Lássa be, hogy mostanában nem minden döntése reális. Ezt előbb vagy utóbb maga az élet fogja igazolni. Nagy terveket szövöget, ami jó dolog, de most ennek talán csak fele fog bejönni. Ne keseredjen el, mert ez lesz a nagyobbik fele. A sors a többi tervét későbbre tartogatja. Ezért még keményen meg kell dolgoznia, amihez mostanában nem igazán van kedve, vagy mersze. Szeresse nagyon gyermekét, töltsön vele minél több időt, és nyugodtan meséljen róla mindenkinek.

 

 

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

Házastársa, vagy barátja arra vágyik, hogy ön jobban szeretgesse őt. Ne okozzon csalódást, ezért ne ígérjen olyat, amit nem gondol komolyan,  vagy nem tud teljesíteni. Gyermekének egészségi gondja támadhat, ne engedje, hogy elhanyagolja magát. Izgalmas személlyel futhat össze, vagy olyan információkhoz juthat, amelyek miatt lépéselőnybe kerülhet. Utazása nemcsak  érdekes élményeket ígér, hanem megváltoztatja  valamiről a véleményét. Próbáljon meg uralkodni indulatán, mert ez rossz irányba vezethet. Elvesztheti józan ítélőképességét, ez pedig anyagi és emberi veszteségekkel zárhatja a hetet.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen