Heti horoszkóp október 3 – 9.

 

hatterkep_001.gif

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr.20.

 

 

Akár társkeresésről, akár állásváltoztatásról vagy közéleti szereplésről van szó, ezen a héten nyerő helyzetbe kerül. Előnyére van a lelkesedés, a diplomatikus megközelítés. Kedélyesen segítőkész, feladatának érzi, hogy  jótékonyan beavatkozzon mások életébe. Akciói csak bizonyos keretek között lehetnek sikeresek. Hibát követhet el, ha azt hiszi, hogy ért a lélek  titkaihoz, és hogy érdeklődésével hasznos szolgálatokat tehet embertársainak. Talán a saját lelkével is foglalkozzon kicsit többet. Egy dolgot jegyezzen meg: Ön sem tévedhetetlen.

 

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

Hosszú és rossz periódus után most Ön lesz a helyzet magaslatán munkahelyén. Önálló vállalkozás esetén új megbízást kap. Esetleg olyat is, ami nem illeszkedik szorosan a munkaterületéhez.  Lehetősége lesz, hogy tágítsa tevékenységi körét. Házastársa, gyermekei és a rokonai közt feszültséget generál. Jó lenne már a családi problémákat  rendezni. Ne felejtse el, hogy előfordulhat az a helyzet, hogy önre fog haragudni a rokonság.  Ugye, ha végiggondolja, ez nem is kellemes érzés.  Tegye jobbá környezete és saját lelki békéjét. Szükséges ez, a beinduló jó karrier érdekében is.

 

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

 

Házastársának munkahelyi zűrjei lehetnek. Figyeljen rá jobban. Pár átbeszélt éjszaka után talán közös nevezőre jutnak. Ha állást akarna változtatni, most ne tegye, mert fele sem igaz annak, amit ígérnek, vagy amit ön képzel! Tartsa nyitva a héten a szemét, mert most dől el a jövője! Ugyanis útelágazáshoz érkezett, és amire most igent mond, az befolyásolja sorsának alakulását. Le kell győznie a lelke legbelső zugában munkálkodó félelmet, és kockáztasson bátran. Ha valakit nem szeretne a környezetében látni, akkor ne legyen vele barátságos.

 

rak.jpgRák jún. 22 ? júl.22.

 

 

A karriervonat csak a hónap végén indul, de már jó, ha most megváltja rá a jegyet. Gondolkodjon el hivatásbeli lehetőségein.   Egy továbbképzés, vagy egy nyelvtanfolyam jót tehetne további munkájának.  Amint megtanul harcolni a jogaiért, azonnal jobban érzi magát, és a házassága is szebbé, jobbá válik. A munkahelyén valaki áskálódik ön ellen, a legjobb módszer, ha mosolyogva leszereli. Házastársa nehezebben kezelhető a héten, ezért ne hozzon fel családi dolgokat, esetleg problémákat. Várja meg a következő hetet.  Ha házastársa, vagy komoly párkapcsolata van, akkor arra most nagyon ügyeljen, mert  lelepleződhet és ezt ön sem akarná.

 

 

oroszlan.jpgOroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

Ezen a héten kissé zaklatott, ezért az álmai is terheltek. Nehezen alszik el, és rosszakat álmodik.  Ezért ne nyúljon altatóhoz, egy jó hosszú esti séta, vagy több is, megnyugtatja és megoldódnak alvási gondjai. Ami a munkáját illeti, az kissé bizonytalan. Ez a hét alkalmas arra, hogy megoldja a gondokat és ha nem is lép előre, de munkahelyén marad. Ha nem tesz nagyobb erőfeszítéseket a családi harmóniáért, akkor számítson rá, hogy a hidegség, a távolságtartás lesz az uralkodó a rokoni viszonyokban.  Ha  meg akarja tartani kedvező pozícióját, lépést kell tartania a korral, fel kell frissítenie ismereteit.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Ha a gyermekével megy hétvégi túrára, olyan dolgokat tudhat meg róla, amitől boldognak  érezheti magát. Ha a szerelmével tölt hosszabb időt, nagy hatással  lesznek egymásra, talán még az életfelfogása is megváltozik.  Olykor hatalmába kerítheti a magányosság érzése, és nem is érti, hogy ez mitől van.   Mielőtt még elkezdené vádolni a rokonait, nézzen magába, hátha nem is bennük van a hiba! Botrány várható a héten, és olyan vádak érhetik, amelyekben vétlen.  Emiatt talán elkeseredik – bár most kevésbé látszik, de ez lesz több jó dolog, boldogító esemény  elindítója, és végre kimozdulhat a holtpontról. Házastársával  szemben semmilyen fontos megbeszélést ne erőltessen, és ne kételkedjen az őszinteségében.

 

merleg.jpgMérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

 

Igenis van lehetősége a jó házasságra, ha keményen megdolgozik érte. Ámulatba ejtően belelát másokba, és pontosan tudja, hogy a kimondott szavak mögött mi rejtőzik.  Kedvezően alakulnak joggal kapcsolatos dolgai.  Ha eddig csak beszélgetés szintjén terveztek lakással, vagy bármi egyéb dologgal kapcsolatos megoldásról, most lépje meg, mert sikeres lesz. Ha a nyugtalanság jeleit fedezi fel magán, akkor ez azt jelenti, hogy változtatnia kell családi és baráti kapcsolatok terén. Mostanában érzékenyebb és nem biztos, hogy olyan dolgot is nem negatívan dolgoz fel, aminek semmi értelme. Rendezze rég elfeledett rokonaival és barátaival a dolgait, mert  az idő halad………

 

skorpio.jpgSkorpió okt. 24 ? nov. 22.

Igen érdekes ez a hét. Nem igazán tudja, hogy mihez is kezdjen. Szeretne lakást eladni, vagy cserélni, de nem elégedett a munkahelyével sem. Most azonban egyiket sem kellene meglépnie, mert csak ön lehet a vesztes. Régi barátnőjével ismét kapcsolatot szeretne teremteni, pedig nagyon jól tudja, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Összezavarodtak a dolgai, sehol nem érzi jól magát. Érdemes lenne szabadságra mennie, vagy legalább egy hosszú hétvégét eltölteni kellemes környezetben. Nem szokott ilyen kapkodós lenni. Nyugodjon le, és tervezze át az évét, és azt tartsa is be. Csak így tud nyugodt maradni és tovább lépni, de azt is csak pár hét múlva.

nyilas.jpg Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Ha pénzről van szó, nincs olyan helyzet, hogy válogasson, és nemet mondjon  olyan valaki ajánlatára, akit esetleg ki nem állhat. Szerelmi vallomás, vagy a gyerekek miatti örömök hetét élheti, amikor beszélnie kell a lelkében dúló érzésekről. Most féláron vásárolhat, és örülhet, hogy csupa jó dolgot mondanak önről. Ha még nem jött rá, hogy mi életének az értelme, akkor a héten jobb, ha ilyen jellegű beszélgetésekbe nem bocsátkozik. Különösen nem a házastársával, vagy olyan személlyel, akit egyébként csodál. Nem árt tudni, hogy a baráti találkozók stresszcsökkentő hatásúak.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Ezen a héten nagyon elfárad. Rengeteget dolgozik, de nincs megelégedve az eredményekkel. Sokat töpreng a helyes lépéseken, de könnyen befolyásolható, ami önre igazán nem jellemző más esetben. Hivatalos dolgainak intézését ne bízza másra,   bármennyire nincs kedve a sorbaálláshoz és hasonlókhoz.  Egészségi állapota miatt lassítani kellene a munkatempón. Anyagi helyzetében nem várhat jelentős javulást,  de azt a pénzt amiért megdolgozott, meg fogja kapni. Kiadásain csak ön tud változtatni, problémáit partnere nem fogja megoldani.  Ha nincs partnere, akkor itt a lehetőség, hogy a héten egymás karjába fussanak.

 

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21- febr. 19.

 

Ne kapkodjon, ne idegeskedjen, még akkor sem, ha  a szomszédja, testvére, vagy bárki más erre készteti. Esetleges hirtelenkedésétől saját maga kerülhet slamasztikába. Útjába sodorja az élet azt, akire sokat gondol, de régóta  vagy még soha nem találkoztak, és nem beszéltek egymással. A héten sikeressé tehetné vállalkozását, de legalábbis elindulhatna ezen az úton, ha nem félne a következményektől. Nincs mitől félnie, viszont nagy  kitartásra lesz szüksége. Ön  hajlamos dolgokat hamar feladni, ha nem sikerül azonnal. Ez rossz taktika. Ez a hét alkalmas arra, hogy belevágjon a nagy tervbe. Csak nem feladni! Nem kell minden családtag terhét magára vennie, és erőn felül támogatni őket.  Ingatlanügyben ne legyen felületes, mert apró hibából költséges probléma lehet!

 

 

halak.jpg  Halak febr. 20. márc. 20.

 

 

Találkozhat egy olyan személlyel, akit régen látott, és emlékek jutnak az eszébe. A nosztalgia elérzékenyíti, csak nyugodtan hullasson könnyeket. Gyermeke magánéletébe, ingatlanügyébe ne szóljon bele.  Házastársától ne várjon rajongást, mert fáradt, netalán beteg?  Sokat idegeskedett mostanában és volt is rá oka. Most a regenerálódás hete következhet. Gyorsan felépül, lelkileg is összekapja magát és belevág az újba, az ismeretlenbe.  Gyermeke igyekszik az ön kedvében járni, és segíteni amiben csak tud. Nem is gondolja mennyien  tisztelek és segítenek, ha bajba kerül. Ne legyen ilyen titokzatos, mondja el gondjait és meglátja sokkal több jóakarója lesz, mint azt valaha is gondolta volna.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen