Heti horoszkóp augusztus 29 – szeptember 4.

 

hatterkep_001.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr.20.

 

Nincs az a pénz, ami megérné, hogy feláldozza az egészségét. Már csak azért sem szabad túlzásba  vinnie  a pénz utáni hajszát, mert aztán majd az orvosokra, gyógyszerre költi, amit megkeresett. A konkrétumokat szereti, a mellébeszélést elutasítja. Türelmes, de ha kell, vissza is tud vágni. Nehézségei nem tünnek megoldhatatlannak, mert kezelni tud minden felmerülő problémát, és ösztönzés él önben, hogy magabiztosan, bátran felülkerekedjen rajtuk. Ha vannak gyerekei, ne hagyja, hogy „fejőstehénnek” nézzék. Tartsa be a sebességkorlátozást, mert balesetveszély a láthatáron.


 

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

Főnöke telhetetlen, valósággal hajszolja önt. Ne hagyja magát! A helyzet akkor sem jobb, ha ön a saját maga gazdája. Ugye tudja, hogy létezik önkizsákmányolás is?! Köztudomású, hogy szereti a pénzt, pontosabban, iszonyodik a létbizonytalanságtól, s ezért fog meg minden forintot. Most mégsem az anyagiak motiválják, amikor extra terheket vállal, hanem a becsvágy  fűti. Próbálja ki azt, hogy milyen az a nap, amikor nem kritizál senkit és semmit. Ha párkapcsolatban él, akkor ápolja jobban a kapcsolatot. Mostanában eléggé morózus, amit a környezete nehezen visel.

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

Sikeresen túljut egy nehéz  feladaton és szinte nyomban nekivág a következőnek, ami főként a találékonyságát és a szervezőképességét teszi próbára. Vigyázzon, mert főként ezen a héten hamis információk sokasága vezetheti tévútra és legyen különösen óvatos a jogszolgáltatással, mert egy jogban járatos ember  alaposan megkínozhatja. Egy viszály kezdetén még visszavonulhat anélkül, hogy  megszégyenülne. Ha ellenfele önnél erősebb, kerülje az összetűzést, még akkor is ha úgy érzi, hogy önnek van igaza.

 

rak.jpgRák jún. 22 ? júl.22.

 

Szinte  megoldhatatlan feladatok elé állíthatják a munkahelyén a merev bürokraták. Az átlagosnál több pénzt kereshet, de a pluszbevétel könnyelműségre csábítja. Sokkal eredményesebb lenne, ha nem kapkodna! Akikkel együttműködni szeretne, azokkal különösen figyelmesnek kell lennie. Ha változtatni akar, várjon szerdáig. Hétfőn és kedden ugyanis stresszes helyzete lehet. Irányíthatja partnerét – úgysem tudja megállni, hogy ne tegye, de ne annyira látványosan, hogy még a harmadik szomszéd is tudja, ki viseli önöknél a kalapot.  Kedvességgel egyébként is hamarabb eléri a célját.

oroszlan.jpgOroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

 

Mindennek elébe megy, és építi karrierjét. Végig kellene gondolnia, hogy érdemes-e annyit kockáztatni, amennyire készül, s főleg épp most, amikor nem is olyan kedvezőek a változások. Ha később meggondolná magát, akkor már nem csinálhatja vissza az egészet. Érzékeny veszteség érheti! Minden elképzelése sokkal nehezebben valósul meg, mint máskor. De ez az időszak arra azért jó, hogy megismerje saját rejtett értékeit, és a teljesítőképessége határait. Nem lenne jó egy kis szabadságra mennie?

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

A sok idegeskedés, az elégedetlenség gyomorfájáshoz, sőt fekélyhez vezethet. Ugye tudja, hogy a dohányzás, a kávé, illetve a zsíros ételek fogyasztása  tovább fokozza a negatív hatást.  Remélem nem követett el nagyobb hibát az elmúlt héten, mert az  az anyagiakra  is kihathat hosszabb távon. Lehet, hogy a közelmúltban kapzsi volt,  és ez visszatetszést váltott ki környezetében.  Nyugalom, hamarosan megtalálja az arany kutat.  Egyedül a partnere érti meg – ha elmondja neki -, hogy milyen félreértések borzolják az idegeit. Bölcsen tenné, ha hallgatna a jó tanácsra.

 

merleg.jpgMérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

A hét folyamán még felvetődnek  utazási tervek, de hamarosan megkezdődik egy tanulmányi program, vagy nyelvtanfolyam. Bár a szezonvégi nyaralás sokkal  olcsóbb, mint a főszezoni, jobban teszi, ha az őszi tanulásra  készül fel. Ha olyasvalakivel ismerkedett meg, akit tökéletesnek tart, ő azonban futó kalandra vágyik, nem pedig tartós kapcsolatra, amit ön szeretne, csak fecsérli az időt. Akkor pedig ideje más partner után   nézni! Szereti a veszélyt és a kalandokat. Imádja, ha valami lehetetlenre, merészre vállalkozhat. Törekszik arra, hogy független és önálló legyen. Semmit sem bíz most a véletlenre.

skorpio.jpgSkorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Ön most a nagy nyerők közé tartozik. Ha idősebb házas, akkor ellenállhatatlan bájt kölcsönöz számára a sors. Nem izgatja fel magát feleslegesen,  mindent méltósággal kezel. Kimért és precíz. Hamar hírnevet szerez magának,  és olyan lehetőségekhez juthat, amelyek a jövőben  egyre magasabbra emelkedik. Viszont kellemetlen perceket érhet meg egy családtagja miatt, s talán nem is tud tenni ellene semmit. A véletlenek egybeesése miatt a helyzete úgy alakul, hogy ön húzza a rövidebbet. A szerencse azért mégis segítségére siet: útjába hoz valakit a múltból, akire számíthat.

 

 

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Életét vágyak szövevénye hatja át. Az egészséges és megvalósítható vágyak olyan lépésekre ösztönzik, amelyek segítik nagy  céljai megvalósulását. Ha azonban vágyaiból elengedhetetlen kényszert kreál, érzelmi zavar léphet fel. Ha úgy döntött,  hogy augusztus vége felé veszi ki szabadságát, nem nagy kalandoknak néz elébe, hanem kellemes, bár kicsit a hétköznapokra emlékeztető  pihenésre számíthat. Mostanában túl sokat aggódik a pénz miatt, és stratégiákat dolgoz ki, hogy ne kelljen rettegnie az öregségtől. Hogy megszabaduljon a szorongásától, próbáljon meg rendszeresen félretenni vészhelyzetre.

 

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Ne tápláljon illúziókat! Aki körül a gondolatai keringenek, alighanem érdemtelen arra, hogy szerelmével megajándékozza. Az utazás, amit tervez,  sok kellemetlenséget tartogat. Ha nem hivatalos kiküldetésre megy, talán kútba esik, mert közbejön egy fontos megbízatás. Reményt se tápláljon most új, vagy egyáltalán munkahely megtalálására. Ez nem az az időszak. Ha van munkahelye, maradjon ott míg eljön az ideje a váltásnak. Ha nincs, akkor bizony nagyon  sokat kell keresgélnie, míg rátalál valamilyen munkahelyre. Nem lenne jó, ha átképezné magát valamilyen más szakmára? Gondolkodjon el rajta!

 

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

 

Minél felelősebb munkakört tölt be, annál nagyobb szüksége van a függetlenségre, s annál nagyobb kudarcként éli meg, ha döntéseiben korlátozzák. Ne hagyja,  hogy az indokoltnál jobban befolyásolják! Társasági élete egén viharfelhők közelednek. De csak önön múlik,  elvonulnak-e baj nélkül, vagy égiháborúra lehet számítani. Vigyázat, ön nagyon rosszul viseli az ilyen konfliktusokat. Ha azonnal sündisznóállásba  helyezkedik, amikor bírálják, ez a kisebbrendűségi érzés biztos jele.  Pedig attól, hogy  valaki megmondja önnek a véleményét, még nem dől össze a világ.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

 

Sok időt szentel olyan kérdések boncolgatásának, amelyek nincsenek közvetlen kapcsolatban a hétköznapokkal. Régi családi történeteken mereng, s ebben az emlékezésben örömét leli. Olyannyira, hogy majdnem megfeledkezik  aktuális teendőiről.  Sok minden utolsó pillanatra marad, s ennek zaklatott szaladgálás lesz a vége. Néha rögtönözni kénytelen, ami nem is baj. A hét végén minden terve sikerül, ha lelkesedéssel vág neki. Ha azt akarja, hogy kedveljék, legyen elnéző az emberi fogyatékosságokkal szemben.  Hamarosan elmélyítheti szaktudását, csiszolhatja képességeit, bőven lesz rá lehetősége.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen