Heti horoszkóp augusztus 22-28.

 

hatterkep_001.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr.20.

 

Ha mostanában munkát keres, ne riadjon vissza egy merőben újfajta tevékenységtől. Ne válogasson, most nincs abban a helyzetben. Többet kellene foglalkozni a családdal és a közeli rokonsággal, valamint a barátokkal, mert később önnek fog rosszul esni, hogy eltávolodnak. Ne hivatkozzon arra, hogy nincs rá idő. Tudja a mondást: „mindig arra van idő, amire szánni akarunk”. Tegye ezt, és szánjon időt mindenkire. Lesz még idő, mikor ön fogja hiányolni a társaságukat, vagy esetleges segítségüket. Használja ki a nyárutót és szervezzen közös programot.

 

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

 

Igazán nagy kár, hogy nem hallgat a rokonságra, mert nekik van igazuk. A korábbi munkája, (munkahelye) leáldozóban. Kezdjen valami új dologba, mer így nem megy egyről a kettőre. Idegei mostanában pengeélen táncolnak. El kellene gondolkodni rajta, hogy miért is? Ne legyen makacs, tanuljon a korábban elkövetett hibáiból és változtasson életvitelén. Ha okosan dönt alapjaiban megfordulnak a dolgok, mégpedig jó irányba. Vegye fel a kapcsolatot mindenkivel, akiket eddig „hanyagolt”, mert csak akkor talál igazi megnyugvásra. A hét vége azért eléggé nyugodt lesz, amit használjon ki pihenésre.

 

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

 

Nem tudja, hogyan is döntsön. Azon ritka kivételes helyzetben van, hogy több munkahely között is válogathat. Gondolja át a dolgot és beszélje meg azzal, akiben legjobban megbízik. A csillagok állása  szerint jó döntést fog hozni. Mielőbb lépjen, míg nem késő, nehogy más lépjen az ön helyére. Családjához legyen türelmesebb. Igyekezzen szabadidőről gondoskodni és elmenni legalább egy hét közös pihenésre. Ott lesz idő átbeszélni higgadtan a dolgokat és megnyugodva térnek haza. Okos döntéssel sok évre megalapozhatja biztos jövőjét.

 

 

rak.jpgRák jún. 22 ? júl.22.

 

Nem gondolja, hogy kicsit pihennie kellene? Míg mások kihasználták a nyarat nem csak munkával, hanem pihenéssel is, addig ön egész nyáron „robotolt”. Itt lenne az ideje a pihenésnek, nem beszélve arról, hogy a család is hiányolja a jelenlétét. Mostanában szinte alig találkoznak, nem beszélve arról, hogy nem is nagyon beszélgetnek. A hét végét szánja pihenésre és a családi kapcsolat ápolására. Az is gond, hogy mostanában egyre többet gondolja, hogy mindig önnek van igaza. Ez nagy tévedés. Megtakarított pénzéből menjenek el szórakozni esténként, vagy hét végén, és végre egy kicsit ön is lazíthat.

 

 

oroszlan.jpgOroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

 

Nagyon sokat beleszól gyerekei életébe. Ne gondolja azt, hogy ezt helyesen teszi. Vegye már észre, hogy nem veszik jó néven. Addig erőszakoskodik, míg el fogja rontani az önök között eddig felépített szeretetet. Rossz tanácsadója van, érdemes lenne nem hallgatnia rá. Meglátja, ha úgy viselkedik mint korábban, akkor visszanyeri gyerekei jóindulatát és szeretetét. Ha társ nélkül él, most kopogtat a szerelem az ajtón. Miért nem engedi be? Tegye meg, mert szerencsét és boldogságot hoz.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Minden új vállalkozásának kedvez a bolygók állása, de ha szellemi munkát végez, akkor különösen eredményes időszak előtt áll. Ha pedig új munkahelyet keres, feltétlen ezen a héten keresse fel a kiszemelt céget. Sikeres lesz a dolog. Kicsit túlsúlyosabb lett. Nem áll ez önnek rosszul, legfeljebb a hiúságát sérti. Kár, mert igen szexisek a „kigömbölyödései”. Használja ki a hét végét pihenéssel, esetleg sportolással, de minél többet legyen a szabadban. Választhatja a vízpartot is.


merleg.jpgMérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Ez a hét most a váratlan találkozások, a sikeres tárgyalások és az előnyös szerződések időszaka. Kitűnően értékesítheti mind a saját, mind a mások ötleteit. Jó kis pénzmag ütheti a markát, ha szorgalmasan teszi a dolgát. Anyagi helyzetében szerencsés dolgok érlelődnek, már most érdemes megragadni a kínálkozó lehetőséget. Olyan pozitív életszemlélet veszi birtokába, hogy még a döcögő, zsúfolt buszt is táltos lónak nézheti. Pénz is állhat a házhoz, vagy ha nem, akkor olyan üzleti lehetőségez jut, ami hosszú távon igen kedvező lesz.

 

skorpio.jpgSkorpió okt. 24 ? nov. 22.

A héten nem igazán juthat eszébe, hogy pihenjen. Sok a munkája és ami igaz, az igaz, kicsit el is hanyagolta azt. Itt az ideje, hogy pótolja a lemaradást. Azért lesz ideje szerelmi élete ápolására is. Szüksége is van rá, mert kedvese kissé neheztel. Egy szép ruha, de lehet, hogy egy virág csokor is meglágyítja a szívét. Szakítson a hétvégén időt egy szép gyertyafényes vacsorára. Anyagi helyzete kissé labilissá vált. A nyári nyaraláson többet költött, mint kellett volna. Ne aggódjon, most lesz rá lehetősége, hogy pótolja pénztárcája kiürült tartalmát.

 

 

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Érdekes, itt a nyár és önnek arra kell vigyáznia, hogy a hangszála ne gyulladjon be. Vagy sok hideget ívott, vagy sokat veszekedett, illetve kiabált? Ezt döntse el ön. Most itt az ideje, hogy nyugodjon meg. Meglátja minden hamarabb rendeződik, mint azt gondolja. Igaz, most taposómalomnak érzi  munkahelyét, de őszre megoldódnak a gondok. Ha végkép nem tudja elviselni a munkahelyi problémákat, most itt az ideje, hogy váltson más területre. Sikerülne, de ön valami miatt fél váltani. Egy-két hét és a közérzete rohamosan javulni fog, csak tegye meg a lépéseket, amire már hónapok óta gondol.

 

 

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Már nem látja olyan sötéten jövőjét, s ahogy visszatér optimizmusa, az önre háruló terhek is csökkennek. Különösebb erőfeszítések nélkül végezheti munkáját, de a módszeresség továbbra is fontos. Kicsit fellélegezhet pénzügyi téren, az ésszerűség határain belül akár nagyvonalú is lehet. Kockázatot viszont ne vállaljon! Kössön békét a világgal, de mindenekelőtt partnerével. Az első lépéseket önnek kell megtennie még akkor is, ha kicsit sértve érzi magát. A többi aztán már megy magától. Hét végén boldogsága tetőfokára hág, partnere iránt ismét heves szenvedélyt érez.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

 

A kánikula kimerítette hőtűrő képességét, de vitaminbombával erősítheti immunrendszerét. A szőlő, az őszibarack és az A-vitaminban gazdag  sárgarépa fogyasztása nemcsak erősít, de a hangulatát is javítja. Most igazán rossz hangulatban van. Miért kell állandóan vitát provokálni párjával és családtagjaival? Gondolkodjon el rajta. Jobban teszi, ha megpróbál türelmesebb és alkalmazkodóbb lenni, mert így a házassága is veszélybe kerülhet. Ha nem él házasságban, párkapcsolata is megszakadhat, vagy a kezdődő kapcsolat „elmenekül”. Ha úgy érzi idegeit nem tudja kordában tartani, forduljon szakemberhez.

 

 

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

 

A Halak nyugodt, kiegyensúlyozott jegy, amely a harmóniát keresi az élete folyamán. Hetek óta gyűlnek a figyelmeztető jelek, s ha nem vesz róla tudomást, akkor házaséletük romokba heverhet. Mindketten elégedetlenek a meglévő helyzettel, de nem akarják megbeszélni. Úgy gondolják nincs értelme. Mindig mindennek van értelme! Tegyék ezt önök is, és a dolgok még rendeződhetnek, csak az idegeik jönnek nehezebben helyre. A következő napokban a diplomáciai érzékére nagy szüksége lesz.  Figyeljen  oda az étkezésére, mert a gyomra is egyre többet fáj. Tetézi a helyzetet, hogy a héten egyre több meghökkentő és ismeretlen dolgok kerülnek előtérbe.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen