Heti horoszkóp szeptember 5 – 11.

 

hatterkep_001.gif

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr.20.

 

Felkészülhet rá, hogy a héten a szavak embere lesz. Imád mesélni, és szereti, ha odafigyelnek önre és örömmel hallgatják történeteit. Az utazás, a kirándulás fontos számára, hogy új ötleteket, élményeket nyerjen. Kalandvágyó természete meglepő helyzetbe sodorhatja mostanában. Legjellemzőbb tulajdonsága a küzdőképesség.  Ezzel még imitt-amott megnyilvánuló határozatlanságát is képes lesz ellensúlyozni. Nem mindig tudja eldönteni, mit vagy kit  is válasszon, akár a munkájában, akár a barátai között.

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

 

Hét elején egyedül kell megbirkóznia azokkal a feladatokkal, amelyek a nyakába szakadtak. Aztán a hét másik felében segítség érkezik  egy munkatársától. Van, amikor az ember azzal jut előnyhöz, hogy az átlagosnál bátrabb, merészebb. A különböző zavaró hatásokon már ön sem igazodik el kedvese érzelmein. Nem tudja eldönteni, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson. Minduntalan belesétál saját csapdájába, és vergődik benne.

 

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

A kedvesével töltött idő a hétvégén nagyon szórakoztató lesz, s  sikerül teljesen elfelednie a munkahelyi zűröket. Átgondolja magánbefektetéseit. Elfelejt minden munkahelyi problémát, s minden energiáját a szerelemre fordítja. Ehhez az is szükséges, hogy függetlenítse magát kedvese rokonságától és ne vegye figyelembe véleményüket. Nyugalom! Lesz idő, mikor ők fogják keresni az ön közelségét. Az idő önnek dolgozik. Használja ki most a kínálkozó alkalmat a boldogságra, és ne gondolkodjon a holnapon……

 

rak.jpgRák jún. 22 ? júl.22.

 

A Rák lassan jár, de sohasem hátra felé, céltudatosan éri el, amit megoldandó feladatként  kitűzött maga elé. Kissé félénk, visszahúzódó a természete, de hamar bele tud illeszkedni környezetébe. Sok barátja, jóakarója van.  Ha a középpontban állhat, csillogni kezd, nem jön zavarba, inkább élvezi, ha mindenki őt csodálja. Ezen a héten hajlamos a bőkezűségre. Nem biztos, hogy ezt jól teszi, mert később megérkezik  a ” hét szűk esztendő”. Tartalékoljon későbbre is. Okosan fektesse be kevés pénzét, -ha van egyáltalán – ha nincs, akkor spóroljon valamennyit.

 

oroszlan.jpgOroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

Minden társát és barátját szeret a közelében tudni. Jó emberismerettel megérzi, ki az, aki értékelni tudja humánus lényét, és ki az, aki nem érdemli meg, hogy figyeljen rá. A barátság szentségét a szerelemnél is előbbre helyezi és nem enged még a kedvese alkalmatlan  kérésének sem. Rendszerető és óvatos. Ha szükséges, képes nagyvonalú  döntések meghozatalára. Tele van ambícióval,  és ha valami még sem sikerülne, nem adja fel. Erőt és kitartást kapott örökségül csillagjegyétől.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

A munkahelyére nem azért jár, hogy barátkozzon, hanem, hogy pénzt keressen! Ha ezt észben tartja, nem érheti csalódás. Ne legyen smucig, ha a családnak szüksége van pénzre. Ne essen abba a hibába, mint oly sokszor korábban, hogy állandóan elszámoltatja környezetét, mert azt hiszi, hogy átverik önt. Ez nem így van, sajnos ön a kételkedő mindig. Ha erről a rossz tulajdonságáról igyekszik leszokni, meglátja sokkal jobb lesz otthonában a hangulat és ön is ráébred, hogy fölösleges úgy élni, hogy nem bízik meg senkiben. Most biztos fáradtabb. Talán pihenjen szellemileg. Jógázzon, végezzen szellemi sportokat, meditáljon sokat esténként.

 

merleg.jpgMérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Gyengéd alkat és gyakran álmodozik is. Az ösztöneire hallgat és a megérzése után megy. Néha csendes és szorgalmas, de ezen a hét végén az ellenkező várható. Mivel ezt tudja, próbálja elkerülni a fölösleges vitát. Inkább menjen társával, vagy családjával kisebb kirándulásra, és így a vita elmarad, sőt ön is jól fogja érezni magát. Ezen a héten ne vállaljon be nagy feladatokat. Ahogy szokták mondani, legyen ez a hét olyan „tingli-tangli” . Vegyen a kezébe egy önnek is tetsző könyvet és olvassa el. Így is tudja pihentetni szellemi fáradságát.

skorpio.jpgSkorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

 

Örül, boldog és azt hiszi most, hogy minden rendben van. Főnöke azonban más szemszögből nézi és értékeli tevékenységét. Jó néhány bizonytalan tényező van az életben, legalább anyagi biztonságát meg kell teremtenie. Azért van erre szükség, hogy ne kelljen megalkudnia. Megint hajlamos arra,  hogy magánéletét feláldozza a hivatali előbbre jutásért. A kérdé csak az, partnere meddig tűri, hogy elhanyagolja őt.  Vigyázzon és figyeljen oda a hét végén, mert a kozmikus hatások váratlan bosszúságot hozhatnak.

 

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Tartózkodó és kissé bizalmatlan az ismeretlen dolgokkal szemben. Ha valaki megsérti, nehezen nyeri el bocsánatát. Akik viszont kellő tisztelettel közelednek önhöz, azok számíthatnak korrektségére. Hűséges, őszinte és érzelmes. Barátnak, társnak egyedülálló, de gyakran elragadja fantáziája. Lelkesedése az egekbe repíti, és elhiszi, hogy mindenre képes. Optimista, de vigyázzon, mert néha felelőtlen dolgokat is megígér. Ön ugyan komolyan gondolja, de nem tévedhetetlen. Harcias természete van, de nem rosszindulatú,  sőt barátaiért és családjáért minden helyzetben kiáll.

 

 

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Nincs akadálya annak, hogy valakivel közös vállalkozásba kezdjen. Ám az osztozkodásról már akkor beszélni kell, amikor még a láthatáron sincs a bevétel. Valamivel kiegyensúlyozottabb ezen a héten, mint a közelmúltban volt. Arra azonban nem alkalmas ez az időszak, hogy a gyanú okokat  tisztázza egy régi barátjával, pedig nélküli elég sokszor „félkarúnak” érzi magát. Hiányzik a közelsége, szeretete és a nagyon sok segítsége. Nem olyan kedvezőtlenek  a hétvégi hatások, de nyomja valamilyen anyagi dolog a lelkét. Nyugalom, ez hosszabb idő múlva rendeződik csak.

 

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21- febr. 19.

 

 

Azzal kezdi a hetet, hogy átértékeli anyagi lehetőségét és mostanában kedvezőtlen párkapcsolatát. Mint egy „megvilágosodás” úgy  ugrik be önnek, hogy a párja nélkül boldogtalanul tudna élni, nem beszélve az anyagi helyzetükről. Megbízhatják egy olyan feladattal, amit korábban nem csinált, ezért nem is ért hozzá. Most azt gondolja, hogy kedvező ez a munka, de később meglátja, hogy csak kárt hozott mind anyagilag, mind érzelmileg. Ne lovalja bele magát egy olyan versengésbe, amiből csak vesztesen jöhet ki. A hét végén húzódjon félre, és gondolkodjon el a dolgain.

 

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

Figyeljen a jelekre, és rájön, hogy partnere mennyire féltékeny önre. Aminek az az üzenete, hogy fontos a számára, és fél attól, hogy ön elfordul tőle. Mostanában keveset beszélgetnek, és ha beszélnek is, elbeszélnek egymás mellett. Sok a gondjuk. Az egészségi állapot is kívánni valót hagy maga után. Keresse fel orvosát és mielőbb kezeltesse magát. Menjen többet emberek közé és több szabadidőt szervezzen magának. Mostanában a munkahelyén  kívül szinte alig hagyta el otthonát. Ez nem okos megoldás. Jó lenne ha  párjával kirándulna, vagy csak esténként sétálgatnának  egy nagyot.


 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen