Heti horoszkóp március 7 – 13.

 

 

hatterkep_001.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20

 

Zűrzavaros hitelügyletek miatt fő a feje, s időnként úgy tűnhet, hogy vállalkozása csak bankja segítségével maradhat életben. Nem késő persze profilt váltani, külföldi piacot keresni – csak elhatározás kérdése. Belföldi utazása haszonnal járhat, s a hét végére még az is kiderülhet: több támogatója van és ami a legfontosabb, több lesz a pénze. Siker a hivatásban, kellemetlen fordulatok a vitás ügyekben, kisebb bosszúságok a közlekedésben.

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

Ha úgy érzi, váltani kell, nézzen új állás után. Csütörtökig szerencsésen választja meg a vállalkozást, amelybe belekezd, s jó esélye van arra, hogy alaposan megfialtassa forintjait. Tabunak számító kalandok időszakát élheti, de ijesztőnek találja a lakóhelyén bekövetkező változásokat, és szívesen kibújna a felelősségvállalás alól. Ingerültsége, makacssága lehet családi és szakmai konfliktusainak forrása. Ezzel még azokat is maga ellen hangolja, akik eddig rokonszenvvel voltak ön iránt.

 

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

Ne hagyja figyelmen kívül az élelmiszerek szavatossági idejét, ugyanis ételallergia vagy gyomorrontás teheti tönkre a hét végét. Sokat gondolkodik a pénzen, de – mint mindenben – ebben is végletes. A legtöbb Ikrek, mivel nincs meg a belső egyensúlya, néha pazarlásba kezd. Változékonyak a kölcsönügyletek területén is. De nekik ez így természetes. Átalakuló kettős jegy az Ikrek. Merkúr a nagylelkűség, de a tolvajlás istene is: az ő bolygója irányítja az Ikrek jegyűeket. Általában jó beszédkészségükkel sok pénzt kereshetnek, de nagyon könnyen ki is adják, ami a zsebükben van. Figyelni kell, hogy ne foglalkozzon egyszerre ezer dologgal, és akkor van esélye, hogy anyagilag is megtalálja számítását.

 

 

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

 

A Rákot kiváló pénzügyi érzék jellemzi. Tisztességesen, jó érzékkel megáldva küzd az életben. Kissé naivnak, sebezhetőnek tűnik, de soha nem szabad elfelejteni, hogy ez csupán látszat. Ne aggódja  túl pénzügyeit, ne változzon meg kedve a Holddal, mert ez kiszámíthatatlanná teszi üzletfelei számára. Bár igen jól bánik a részvényekkel és szerencsés is, kiváló tanácsadókat válogasson maga mellé. A hét végét töltse sétával, és aktív sportolással. Nem ártana kicsit fogynia.

 

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

Cselekedeteiben, pénzügyeiben végtelenül következetes. Igen jószívű, könnyen ad kölcsönt, de nem szabad, hogy csalódjon adósaiban! Új lehetőségekkel találkozik, amik arra ösztönzik, hogy életmódot, netán környezetet változtasson. A lehetőségek szép sikereket ígérnek, ám egyben komoly problémát is jelentenek. Ha a jobb kereset reményében munkahelyet szeretne változtatni vagy állást keres, biztos sikerre számíthat. Partnere, vagy házastársa nem mindig helyesli döntéseit. Ebben az esetben sok megértéssel, ügyes diplomáciával elsimíthatja az ellentéteket.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Nyitott szívvel és tárt kapukkal fogadja az embereket. Vágyik az elismerésre és bókokra és természetesen egy kis dédelgetésre is. Kívánságai hamar és könnyen teljesülhetnek, mert elismerik képességeit, sőt pénzzel is honorálják munkáját. Azt a munkát, amit most éppen nem szívesen és erején felül végez, hogy önmagának is bizonyíthasson, ne csak másoknak. A hét közepén legyen óvatos a közlekedésben és a konyhában. A tárgyak könnyen fellázadhatnak ön ellen, és kárt vagy esetleg kisebb sérüléseket okozhatnak. A hét végén a szerelemben várja kellemes meglepetés.

 

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Az e jegyben születettekre a viruló gazdagság lehet a jellemző, ha harmonikusan élnek magukkal és a természettel. Pénzügyeit tekintve higgadt és módszeres, nagyon ritkán találkozni velük a tőzsdén, mert amit igazán gyűlöl, az a kockázat, főleg, ha a pénztárcáját érinti. Ha mégis rákényszerül a kockázatra, úgy pontosan és precízen számolja  a következményeket. Minden fillért aprólékosan ellenőriz. A családi manőverek eszmei embere, ha a kivitelezésről van szó. A tavaszi böjt csodás hatással lesz önre. Tegye meg!

 

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Rengeteg jövés-menéssel, kisebb utazásokkal, hivatalos ügyek intézésével telnek napjai. Szinte élvezi azt, hogy ilyen sok a teendője, s egy csöppet sem bánja, hogy éppen arra jut a legkevesebb ideje, amihez a leginkább kedve volna. Munka közben összefut valakivel, akit szívesen fogad a barátságába. Az illető is rendkívül szimpatikusnak találja önt, tehát a találkozás mindkettőjüket szép reményekre jogosítja. A biztató kezdet ugyan rejt magában egy kis buktatót is, de a későbbi folytatástól teljes joggal sokat várhat.

 

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Ha kocsit kíván cserélni, itt a ragyogó alkalom, mert munkájában anyagi emelkedés várható. Viszont egy családtagja egészségi állapota aggodalomra adhat okot. Ne kritizálja azt, akit nem ismer! Ne tegyen keresztbe barátnak! Vállalkozó társaival nincs sok szerencséje, ám ha folyamatosan , nagyobb nyereséget hozó, produktív ötletekkel tud előállni, saját maga töltheti ki a fizetési csekkjét. A szerelem pedig jön, és kész! Hajlik rá, hogy egyszerre több vasat tartson a tűzben, de jól nézzen körül, kibe zúg bele.

 

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Összejövetelen, rendezvényen találkozik egy olyan személlyel, akinek a hatására remek ötlet jut eszébe, ami még pénzt is hozhat a konyhára. Jótékonykodjon a héten, és ha elfogadja, hogy senki sem tökéletes, összejöhet a randi. Ingatlanvételre remek az idő! Ne feledje a karma törvényét, amikor valakit a héten éppen a földbe akar döngölni! Olyan még nem volt, hogy valamire ne találjon megoldást. Anyagi gondjaira is megtalálja majd a megoldást, csak törje erősen a fejét, s jó helyen keresgéljen.

 

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

 

 

Kondíciója kitűnő, tehát nem érzi a fáradságot, ami azzal jár, hogy esetleg túlhajszolja magát anélkül, hogy észrevenné. Ez feletteseinek tetszik, ugyanakkor ne csodálkozzon, ha szervezete lázadozni kezd. Helyesen tenné, ha pihenne, szórakozásra is adna magának egy kis időt. Ezen a héten sokat költ gyerekeire, azonban nincs félnivalója, mert bőven vannak tartalékai, vagy könnyen pótolja a veszteségeket. Barátaiban minden téren megbízhat, csak arra vigyázzon, hogy a szerelemben ne legyenek a vetélytársai.

 

 

 

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

Ki tudja, miért, felesleges konfliktusokat tart életben, vagy azt várja, hogy partnere vagy felettese véleménye változzon, amikor szinte remény sincs arra, hogy ez megtörténjen. Viták mindig is lesznek, s néhány, csírájában el nem fojtott vita könnyen veszekedéssé fajulhat, ha nincs megfelelő önkontrollja, vagy nem tud logikusan érvelni. Ahhoz, hogy sikeresebb legyen, változásra van szükség: kényszerítenie kell magát, hogy szakítson a régi mintával. Nem árt tudni, hogy helyzete javítását előmozdíthatja a technika. Ne hagyja, hogy a harag és a bizalmatlanság tönkretegye párkapcsolatát! Egy idő után üljön le párjával megbeszélni a dolgokat, különben lehet, hogy sohasem látja viszont.

 

 

 


 


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen