Heti horoszkóp február 28 – március 6.

hatterkep_001.gif

 

 

 

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20

A közelmúltban nagyon is elfoglalták személyes ügyei, a karrierje, így nem maradt ideje arra, hogy másokkal is törődjön. Ezen a héten kissé megváltozik a véleménye a világról és természetesen a viselkedése is. Napról napra fontosabbnak tartja az emberi kapcsolatokat. Igyekszik barátokat gyűjteni maga köré, és ügyes-bajos dolgaiban is inkább számít támogatására, mint saját erejére. A baráti kapcsolatokból könnyen alakulhat ki szoros érzelmi kötődés, sőt szerelem is.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Ha azt akarja, hogy népszerű legyen vagy gyorsan meggazdagodjon, akkor mindig szem előtt kell lennie, az érdeklődés központjában kell kerülnie. A kártyalapok utat most nem mutatnak, akárhogy is keveri őket. Feltűnő a piros hiánya,ez hosszú távú józanságot sejtet. Négy alsóra tízes, elsőre ijesztően semmitmondó, de a mélyben komoly változások érlelődnek: új állás, új partner, új kocsi….. A változás ereje nem ismert. Büszke tettek jobbról, fényes ígéretek balról – ki tudja, mi csap le önre, s minden az e, aminek látszik.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Duzzogással, rossz hangulata tartósításával nemcsak párját bosszantja, de az egészségét is károsítja. Alakítsa át a környezetét, színes képekkel díszítse szobáját. Az aromaterápia is javíthatja hangulatát. Az idősebb Ikrek, akiknek keringési  vagy érrendszeri problémáik vannak, most jó, ha megtesznek mindent a baj megelőzésére. Hála istennek, ez a figyelmeztetés a jegy szülöttei közül csak keveseket érint, de az óvatosság jót tesz a nem érintett többségnek is.


rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Ha fel akar jutni a csúcsra, vesse be önmenedzselései képességeit, ám ha boldogulni akar, be kell osztania a pénzt. A tavasz eleje szakmai és anyagi fellendülést tartogat, de csak akkor, ha haladása során nem irritálja az önt körülvevő embereket. Ha képes megnevettetni kedvesét, nagyon valószínű, hogy  élvezni fogja az önnel való együttlétet. Alaposan összezördülhet a munkahelyén kollégáival, otthon pedig a szomszédaival, de még az utcán is felbosszanthatják. Feszült idegállapota és türelmetlensége előjele lehet az influenzának.


oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Lehetőleg ne adjon okot pletykára és ne is törődjön a szóbeszéddel. Most áldozatként gondol önmagára, , vagy úgy, mint akit sarokba szorítottak, de a hónapváltás idején kiküszöbölheti életéből a negatívumokat, s nagy lépéseket tehet annak érdekében, hogy megerősítse biztonságérzetét, és túlélhet  egy olyan sérülést, amely egyébként elviselhetetlenné tenné az együttlétet. Ha valakinek titkos imádója van, az szabad ember. Ha valakinek titkos kapcsolata van, akkor az rabláncon él. Ezt önnek kell a legjobban tudnia, hiszen mindkettőben része volt már. A héten választhat, melyiket akarja.


szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Önnek a vagyon elsősorban tudást jelent, melyen keresztül kemény munkával éri el pénzügyi sikereit. Szigorú az erkölcsi kódexe, nem lehet megvesztegetni, csak a saját erejéből gazdagodhat meg. Ha bajba jut, csak a saját erejében bízik. Nehezen kér kölcsön és nehezen is ad abból, amit már megszerzett. Igen állhatatos a közélet területén is. Mars szekerére érdemes felkapaszkodnia és meg sem áll a fényes sikerekig! Fontos, hogy most pihenjen, mert fáradtan képtelen megteremteni azt, amire szüksége van, és könnyen megbetegedhet.


merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Az embert próbáló fogyókúrával ideje lenne átmenetileg felhagyni, mert többet veszít a vámon egészségében, mint amennyi bejön a réven szépségben. A héten zűr támadhat munkahelyén, valamint csip-csup ügyből kifolyólag összevész olyan kollégájával, akiről el sem tudta volna képzelni, hogy haragosa lesz. Egyet tehet, hogy ne így történjen: szokásától eltérő módon próbálja meg elhinni, nem mindenki azért bámulja, hogy…..A bizalom olykor hegyeket is megmozgathat. Bár terhelhetősége most alacsony, érvei rendkívül hatásosak az álláskeresésnél és az üzletkötésnél. Hódító hadjáratai, pénzügyi manőverei sorra sikerrel járnak.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Mindent megtesz azért, hogy elismerjék a munkáját. Talán azért, mert háttérbe szorítva érzi magát, éppen ezért minden erejét összeszedve igyekszik bizonyítani. A fáradságot nem sajnálja, és ha kell, még anyagi áldozatokat is hoz. A külföldi vállalkozásban legyen óvatos. Egy idősebb rokona, vagy barátja segítségre szorul. Biztos, hogy szívesen hoz áldozatokat, de azért jó lenne, ha nem hagyná, hogy visszaéljenek jóhiszeműségével. Hajlamos lesz arra, hogy túlhajtsa magát, legyen mértékletes mindenben.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

Most fellendülőben van, imádja a fényűzést és szinte gátlástalanul igyekszik mindenből a legjobbat birtokolni. Nem túl beosztó, és kedvezőtlen esetben akár szabályszegő is lehet, mert a gyors és könnyű pénzszerzés lehetősége elcsábítja. Ne igyon előre a medve bőrére, mert sikerrel kecsegtető ötletei, üzleti tárgyalásai a hét közepén zsákutcába futhatnak. Ne bízzon meg mindenkiben, mert elképzelhető, hogy átverik önt. A hét végén inkább pihenjen, kapcsolódjon ki. Akár baráti társasággal kisebb kirándulásra is elmehet, hogy fizikailag is jobb legyen a közérzete.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Most nagy szüksége van az éleslátásra. Ha nincs, akkor mindenképpen az első sorba menjen! Vagyon tekintetében most a legnagyobb ingadozást mutató az élete. A Bakok legtöbbje többször meggazdagodik és elszegényedik egy életút során. Folyamatosan kétségek gyötrik, most ingadozik a véleménye valamiről. Talán egy jó barátot bántott meg nagyon mélyen? Ha van miből, akkor családjának szívesen adakozik, de úgy tűnik, most nincs ebbe a helyzetbe. Vigyázzon a kezére, mert valami betegség, vagy sérülés jelentkezhet rajta.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

A Vízöntő jegy sok esetben minden szabály alól kivétel, vagy így, vagy úgy, de bizony nem mindig meggondoltan.  Gondoljuk el, hogy a neve a vízhez kötődik, pedig a levegő elemhez tartozik. Minőség szerint szilárd jegy, ez pedig igazán távol áll a fentebb említett két elemtől. Tehát ne keressünk szabályokat. A farsangi mulatságok, a tél végén is megtalálható örömök teszik most színessé életüket. A problémákról pedig vegye tudomásul, hogy többnyire előbb-utóbb maguktól megoldódnak.


halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Összpontosítson a humorra, a szokatlanra, a meglepetésre – levesébe így újra só, fűszer kerül, íze gazdagabb lesz. Merje nagykanállal! Ne hanyagolja el testét, fizesse meg adóját, kényeztesse gőzzel, olajjal, s a rossz elpárolog a bőrön keresztül – túl sok méreg gyűlt föl eddig. Az az időszak sok mindenre nem ideális, de gondoljon arra, hogy milyen messze van még az év vége, és addig sok öröm is fogja érni. A depressziót igyekezzen elkerülni!.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen