Heti horoszkóp február 21-27.

hatterkep_001.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20

Valaki szinte megfojtja önt a követelőzéseivel, erre nem reagálhat másként, csak villámgyors szakítással. Ha anyagilag nem akar sokat veszíteni, a héten kénytelen lesz füllenteni. Úgy látja, hogy valaki keresztbe tesz önnek. Keressen valamilyen bizonyítékot, egyébként megérzése csak alaptalan vádaskodás marad. A héten találkozhat az ostobaság határtalanságával, amin jól szórakozhat, és általa emberismerete is bővülhet. Valaki kellemes meglepetést szerezhet, ajándékkal kedveskedhet, amitől meghatódik. Már csak az hiányzik, hogy elkezdjen féltékenykedni vagy szőrszálat hasogatni! Gyermekével se diktátori stílusban beszéljen.


bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Ne viselkedjen úgy, mint egy megszállott, ne a bosszú vezérelje, ha szerelemről van szó. Egészségére ügyeljen jobban a héten. Egy orvosi vizsgálatot ne halogasson tovább! A kedvrontó értesüléseket ne szívja mellre, hiszen a hónap vége kiváló alkalom arra, hogy kipróbálja magát egy új munkakörben, pártfogókat szerezzen, s tisztázza kapcsolatát főnökével, munkatársaival. Véletlen se ejtsen ki a száján olyasmit, amit később netán megbánna. Párkapcsolatában a planéták új kezdést ígérnek, adjon tehát még egy esélyt partnerének.


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Hajlamos lesz a környezetében néhány emberrel úgy beszélni, mintha gyengeelméjűek lennének. Ne tegye, mert bosszút esküsznek, és később komoly károkat okozhatnak önnek! A munkahelyén ügyesen megoldhat egy problémát,  ha figyelembe veszi a kollégák elképzeléseit is. Gyermekével foglalkozzon sokkal többet, mert nem is gondolja mennyire hiányolja az ön közelségét. Házastársa úgy érzi, hogy ön mellett az élet olyan, mint egy működő vulkán mellett. Jó lenne, ha a haragját nem öntené rá, és a környezetében sem nevezne senkit átkozott gazembernek! Elérkezett a megújulás ideje, aminek velejárója, hogy egyes kapcsolatokat végleg le kell zárni, és egyes embereket maga mögött hagyni. Csak így jöhet az életébe az az újdonság, amely a régóta tartó bizonytalan helyzetet megoldja.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

A fiatal rákoknak hosszú távon gazdag szerető érkezik, ezért figyelmét semmi el ne vonja az érkező pillanatról!  Ez a hét önnek kedvez. Úgy néz ki, tenyerén hordják az istenek. A piros ász is most önnek jön ki, – siker a  szerelemben. Ne bízza el magát mert a parkolóban ellenőr és kerékbilincs fenyegetheti. Erősen érzi a tavaszt, és ezért is nyughatatlan. Ne nyugtalankodjon, a tavasz még minden évben megérkezett, csak most nagy szerelemmel  robban be.  A munkája sincs veszélyben, tehát nyugodtan aludhat.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Kollégája nehézfejűségén ne húzza fel magát, mások hibája miatt ne tartsa a hátát! A pletykákból a héten egyetlen szó sem igaz. Használja fel  korai ébredés gyönyörűségeit, egészsége érdekében kocogjon minden reggel. Az esti órákban őszinteségi rohama közben beszámol egy-két furcsa dologról. A héten teljes mellszélességgel a munka frontján! Elég szép pénzmag ígérkezik. Ha esetleg nincs munkája, most találni fog. Rajta, minden barátot, ismerőst igénybe venni, aki csak segíthet. A hét végére idegei teljesen kipihentek lesznek, és nagyot lazíthat.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Meglehetősen szélsőséges, így gyakorta teljesen szétszórt és adósságokkal is küszködhet. Úgy tűnik, hogy most mégis ránevet a szerencse és szalad önnel a szekér. Nos, melyik verzió tetszik jobban? Ugye az utóbbi? Minden esélye meg is van ehhez. Azért vegyes lesz a hét, mert hullámhegyek és hullámvölgyek váltogatják egymást. Okosan viselje az önre mért szerencsét is, és a rossz csapást is. Néha az élet ilyen formában is meg tudja tréfálni. Érdekes, a vagyon nem igazán érdekli, csak addig, míg meg nem szerzi, utána már természetessé válik számára. Érdekes beszélgetést folytat egyik barátjával. Ez később derül ki, hogy érdemes volt-e?

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Próbáljon meg toleráns lenni! Nézze el mások gyengeségeit, hiszen önnek is vannak hibái. Jólesik, ha önt is ezekkel együtt fogadják el, és olyannak szeretik, amilyen. Rövidebb utazást tervez a héten. Csak óvatosan, mert a balesetveszély ott leselkedik ön körül. Az is lehet, hogy lakáson belül esik térdre. Ne tegyen meg mindent a pénzért, ne menjen bele kétes kimenetelű ügyletekbe, mert bajba kerülhet! Valaki a környezetében nehéz helyzetbe kerülhet. Segítsen neki, később ön is rá fog szorulni. Úgy tűnik a rokonai és a férje között békebíró szerepet kell betöltenie. Maradjon reális.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Nem vesztegeti az idejét holmi tervezgetésre, azonnal hozzálát elképzelései megvalósításához. Másnak sem hagy lehetőséget a habozásra. Féltő szeretettel óvja gyermekét, és a jövője érdekében újabb anyagi terheket is vállal. Ha igazán szeret valakit, mondjon le egy-két olyan dologról, amelyet korábban fontosnak tartott! Ha házas, a partnerének a stílusa mostanában igen nagyon bosszantja, de ennek a békesség érdekében ne adjon hangot. Nyugodtan emelje fel a szavát valaki ízléstelensége ellen! Annak pedig járjon utána amit a gyerekétől a héten hall. Egy régi barátság újrakezdődhet, valaki megbocsájthatja régi bűnét, és ettől ön boldognak érezheti magát.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

A hét végét töltse pihenéssel, különben előbb kimerül, minthogy célba érne. Jó döntés, hogy ha a hét végét megtoldja még néhány nappal, és elutazik a kedvesével, mert idegenben nem kerülnek napirendre az apró otthoni viták. Váratlan ajánlattal lepik meg a barátaik vagy egy régi ismerőse, egy nem tartós, de jól fizető munkáról van szó. Hamarosan olyan sikerprogramot tart a kezében a Vénusz jóvoltából, amely képes arra, hogy az ön számára szerelmet, közéleti pozíciót, befolyást, anyagi jobblétet hozzon. Ehhez természetesen szüksége van az egyszer már kiépített fontos kapcsolatok ápolására is.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Ne akarjon okosabb lenni  másoknál. Már egyszer ráfizetett az okoskodására. Legyen türelmesebb párjával és barátaival. Valami mostanában igen feszülté teszi. Talán az anyagi nehézségek, vagy olyan barát elvesztése, akire bármikor számíthatott? Nincs minden veszve. Rakja le büszkeségét, és beszélje meg a dolgot azzal akit nagyon megsértett. Szüksége is lesz a bocsánatára, mert elképzelhető, hogy egészségi állapota olyan lesz, hogy segítségre szorul. Ezt a segítséget viszont tőle tudja megkapni. Kiderül a héten, hogy a fák nem nőnek az égig, és önt mérhetetlen boldoggá teszi valaki bukása. De ennek ne adjon hangot, mert később emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhet!

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Annyira jól érzi magát otthoni környezetében, hogy még a lábát sem lesz kedve kitenni az utcára, nemhogy dolgozni menjen! Kár, hogy nem kívánkozik dolgozni, mert most többletbevételre tehetne szert. Házastársa pénzkezelése miatt ne tépje a haját, és ne vegye a szívére, ha partnere rokonai közül valaki  az ön szemébe hazudik! Családjában a konfliktus egy ingatlanügylet miatt robbanhat ki. Túl van ez az ingatlan ügylet reagálva. Üljenek le ismét  és beszéljék át a dolgokat. Kicsi meghűlés kerülgeti. Igyon bőven folyadékot, nem lesz ettől nagyobb betegsége mostanában.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

A szokásosnál is jobban megviselik a családban lévő betegségek. Tűrőképessége mostanában csökkent, így még nehezebb a problémáival szembe néznie. Ráadásul úgy tűnik, hogy akadályozza valami a pihenésben, és nem tud kellően feltöltődni éjszakánként. Érdemes volna a hálószobája közepén kristálygömböt felfüggesztenie. Korlátok nélkül és hatékonyan szeret élni. Feltaláló agyú, eszes ember, de igen ritkán gazdagszik meg. Amit megalkot, az könnyen kezelhető és hasznos, ám előfordul, hogy az alkotás öröméért dolgozik és a hasznot mások fölözik le. Ez esetleg nem is zavarja, mert már a következő találmányon töri a fejét.







Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen