Heti horoszkóp március 14 – 20

 

hatterkep_001.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20

 

Ha nem is egyenesen önhöz csenget a pénzes postás, házastársa biztosan többet hoz haza, mint megszokták. A héten a lábára gondosan ügyeljen! Bár ebben az időben még zárt cipőben kell járni, de otthon egy háztartási baleset érheti a papucsban. Táplálkozás tekintetében könnyű dolga van, ezen a héten mindent ehet, amit csak szeret. A konfliktushelyzeteket ügyesen kerülje el és akkor a nehézségeket egy huszárvágással megoldja.

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

Egy kis ügyességgel elejét veheti a vitáknak. Ezen a héten érzelmekben mindent megkaphat, amire csak vágyik. Sőt talán még többet is, mint amennyit szeretne. Kedvese ugyanis elhalmozza figyelmességével, nap mint nap ajándékot szór a lába elé, és ezért nem is kíván túl sokat, csak azt, hogy feltétel nélkül imádja. Ez pedig arra mutat, nem ismeri igazán, mert akkor tudná, hogy a túlzásokat még a szerelemben sem szereti. Tudatta vele, hogy most szüksége van egy kis egészséges magányra. Anyagi helyzete viszonylag stabil, de azért ne kezdjen költekezni nyakló nélkül. A későbbiekben átmeneti gondja lesz, emiatt kell tartalékolnia.

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

A hét közepén minden arannyá válik, amihez csak hozzáér, de szeretteivel könnyen összekülönbözhet, mert azt hiszi, jogot formálhat rájuk. Szerelmi és pénzügyi perspektívái jelentősen javulnak, de vigyázzon, mert a sok ajánlat megszédítheti. Mielőtt dönt, ne szégyelljen tanácsot kérni ahhoz értő szakembertől. Most a tavasz a még függetleneknek jó partnerkapcsolatot hozhat. A pároknak remek kilátást jósolnak a bolygók. Pompás beszélgetéseket folytathat, egy barát szavai megnyugtatják, és egy vendégség is remekül sikerülhet.

 

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

 

A rék mint mindig, most is minden a maga erejéből ér el, meg kell dolgoznia minden fillérért. Ezért általában nem is túl bőkezű, ha pénzt kell adnia. Jó tanácsra és segítségre azonban mindig számíthat. Hosszasan tanulmányozza, mibe vág bele, ezért nem fogja meglepetés érni. Tökéletességre törekszik. Nagyon jól tud beszélni, ám képes arra is, hogy „okosan” hallgasson.  A hét eleje remekül sikerül, tehát nagy dolgokba akkor kezdjen bele. Saját titkait fontos most megőriznie, jobban mint a másokét. A helyzet az, hogy nem csak vagyontárgyakat, de ötleteket is  lehet lopni, amik azután hamar elértéktelenednek.

 

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

Egyetlen csillagjegy szülötte sem vágyik annyira a csillogó – villogó gazdagságra, mint az Oroszlán. A híres és gazdag örökösök között is gyakori az Oroszlán jegyű. Nagylelkű és nagyvonalú, így ritkán igazán vagyonos, de a környezete meg van győződve róla, hogy ő a leggazdagabb egyike. Csak a győzelemre játszik, sokszor erején felül kockáztat, így rosszakarói kihasználhatják. Mégis sokra viszi, szinte bizonyos, hogy anyagi helyzete gyorsan rendeződik, még akkor is, ha most éppen nem túl rózsás a helyzete. Nagy lendülettel és még nagyobb becsvággyal igyekszik helytállni a hivatásában, és eleget akar tenni valamennyi családi kötelezettségének is.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Jogi ügyeit érdemes ezekben a napokban intézni, Justitia most teljes vállszélességgel ön mellett áll, ráadásul a vitatott ügyben igaza is van. Ismét jó passzba kerül. Érdemes volt egy kicsit háttérben maradnia, hiszen ha erőt gyűjtött, most van hol kiadnia magából. Hivatása kerül az előtérbe. Nagy dolgokba fog, és eredményesen hajtja végre a feladatot. Mivel ilyen jól megy a munka, elgondolkodik, nem kellene-e önállósítania magát! Az sem elképzelhetetlen, hogy külföldi kapcsolatot vesz igénybe. Ez a kapcsolat akár szerelmet is hozhat. Alapvetően minden rendben lesz.

 

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Találkozik egy rokon személyiséggel, ami nemcsak a szexuális fantáziáját indítja be, hanem a  lelke is szárnyal a boldogságtól. Adóügyeinek rendezését nem húzhatja tovább, mert készül már az aktája, vagy az ellenőrök vették ön felé az irányt. Ha ingatlant szeretne vásárolni, ne a héten döntsön! Ősi vágya a szexualitás és a pénz. Igen ritkán hal meg szegényen, a legjellemzőbb tulajdonsága, hogy képes, akár a nulláról is talpra állni és folytatni.Végtelen ereje és küzdése mindig elnyeri gyümölcsét. Csak arra vigyázzon, hogy az első tavaszi napsütés le ne égesse, mert önnek nem áll jól a pecsenyevörös.

 

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Imádja a kényelmet és a szép dolgokat, és ezekre bőkezűen áldoz is. Remek formában van, és rendelkezik azzal a logikával, amely elengedhetetlen az alkalmazkodáshoz. Viszont előfordulhat, hogy megint túlbecsüli az erejét, és akkor nem lesz elég energiája végigvinni a terveit. Hevessége bőrsérüléshez vezethet, ami sok kellemetlenséggel jár. A küzdelem fontosságába vetett hite ezekben a napokban jobban megerősödik. Ha  szerelme Viktória, akkor most itt a győzelem!

 

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Csak az vonzza, amit nem tud megkapni. A hét közepén jó lesz, ha vigyáz, mert egy másik nembéli igyekszik megkörnyékezni, ráadásul olyan bohókás bájjal, hogy ha akarná, akár kenyérre is kenhetné. Munkahelyén gúnyos megjegyzések céltáblájává válhat, de csak azért, mert nem értik meg, olyan utat szeretne járni, ami a teljes testi-lelki egészséghez, a harmóniához vezet. Anyagi helyzete ugyan még nem túl rózsás, de lényegesen jobb, mint egy héttel korábban volt. A nagy „zsozsóra” azonban még várjon!

 

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

Ha nem pihen eleget, hét végére jelzést kaphat a szívétől, hogy nem bírja már a strapát. Kávé helyett igyon citromfű teát, cigi helyett pedig végezzen légzőgyakorlatot! Azért úgy alakul, hogy a hét második felétől kedvező változásokra számíthat. A szerencse ön mellé szegül, és mindenben a segítségére lesz. Most nem panaszkodhat az eredményeire, ám fel kell készülnie arra, hogy saját türelmetlensége, illetve nyugtalansága miatt kénytelen lesz néhány bonyolult helyzetet megoldani. Ezek a rokonok által előidézett családi konfliktusok lehetnek.

 

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

 

Érdemes sok folyadékot fogyasztani és keresni azokat a helyeket, ahol valamilyen kapcsolatba kerülhet a vízzel. Egyéb híján alakítson ki egy hangulatos akváriumot otthonában. Ne becsülje túl a szakmában kínálkozó lehetőségeket! Előfordulhat ugyanis, hogy a kollégái nagyvonalúságának éppen ön lesz az igazi vesztese. Mivel rosszakarói túlzottan makacsok, ne pocsékolja erejét a meggyőzésükre, inkább szakítson időt pihenésre, relaxálásra, sportra, és használja az agykontroll módszereit.

 

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

A dédelgetett terveket megvalósíthatja a közeljövőben, és akkor már dicsekedhet is, ha eljött az ideje. A szerelemben is érvényes a reklámokra kitalált Murphy – törvény: ha feltámasztottál egy igényt, ne hagyd, hogy más elégítse ki” . Önnek ezen a héten mindenben igaza lesz. A legkülönfélébb területeken bizonyosodik meg arról, hogy korábbi elképzeléseinek helye van. Nyugodtan hagyatkozzon intuícióira. Lehet, hogy első hallásra másokat meghökkent, de ezekben az esetekben is ragaszkodjon igazához. Pénzhez is jut, vélhetően nem kevéshez. Itt persze nehéz meghatározni, hogy mi a kevés és mi a sok.

 


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen