2011. év első heti horoszkópja január 3-9.

karacsony_274.jpg

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Izgalmas utazás elé nézhetsz a héten. Ez lehet hivatalos út is. Érdekes emberekkel találkozhatsz, és ez más irányba fordíthatja hivatali munkádat, vagy vállalkozásodat. Vigyázz, mert most vitába keveredhetsz a feletteseiddel, és Te maradsz alul a vita során. Még az is előfordulhat, hogy új munkahelyet keresel magadnak. A kérdés az, hogy hajlandó vagy-e visszafogni magad, és megfogadni, hogy mostantól jobban figyelsz, vagy valóban úgy érzed, hogy itt az ideje a munkahelyi változtatásnak. Fontold meg az önálló munka lehetőségét, hogy több hatalomra tegyél szert. Ha már vállalkozó vagy, a szakmai fejlődés kimozdíthat a megszokott kerékvágásból.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Nem is olyan biztos, hogy úgy alakul az éved, ahogy elgondoltad. Sok meglepetést tartogat számodra. Január 4.-én nehéz lesz mindkét lábad  a realitás talaján tartanod. Lehet, hogy a sebesség túl gyors neked, de nincs visszaút: semmi sem lesz már olyan, mint régen. A Vénusz, a pénz és a szerelem istennője, nagy izgalomban van, valószínűleg élvezni fogod, ami következik.  Az is lehet, hogy a feszültséget élvezni fogod:,  de te be tudod fogadni a rád váró szokatlan élményeket. Vigyázz, mert két bolygód is arra figyelmeztet, hogy egy befektetés vagy kapcsolat nem úgy sül el, ahogy várnád. Jobb, ha most óvatos vagy, ne bízz vakon a jóban.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

A Jupiter és az Uránusz Vénusszal alkotott áldásos trigonja a munka 6-os házában megmutatja, hogyan használhatod fel eddig elhanyagolt képességeidet. Ha mélyre ásol, megtalálod az eszközöket és a motivációt egy nem túl izgalmas feladat megelégedésre szolgáló megoldásához.  A vezetői képességekkel megáldott Bakban beálló napfogyatkozás is jelzi, hogy előrejutásod kulcsa a hatalommal és a szabályokkal szembeni hozzáállásod megváltoztatása. A héten a hangulatod igen változékony lesz, de ez nem baj, mert rájöhetsz arra, hogyan lehetsz nyílt mind érzelmileg, mind szellemileg anélkül, hogy túlzásokba esnél.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Sajnos az évet szinte biztos, hogy feszült állapotban kezded.  Feszültségedet a családtagjaidon vezeted le, ami nem tesz jót családi kapcsolatodnak. Vigyázz, az ördög a részletekben van. Gondold meg alaposan, hogy mit és kinek mondasz el. Ezen a héten, ha nem fogod vissza magad, mivel a türelmed véges, úgy most a világgal is haragot tartasz. Most fölöslegesen erőlködsz, hogy elrejtsd érzelmeidet, ez nem fog menni. Nem kell aggódnod, ez az időszak hamarosan elmúlik és sokkal derűsebben fogod látni a világot később.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Ez a hét nem egyszerű, mert nagy remények és munkahelyi harcok kereszttüzében vagy. Most a lehetőségek fortyogó üstje felrázza kicsit személyes és szakmai kapcsolataidat.  Bár mibe kezdesz, falba ütközöl, de lehet, éppen ez kell, hogy megtaláld a jövőbe vezető utat. Ha ez a hét megtör, a nyomásból erényt kovácsolhatsz, hogy a magasba törj később. Meglátod, egy hirtelen ötlet alapján ez a rossz időszak megszűnik és a „fájdalomból” erőt kovácsolsz. Mozogj sokat, menj levegőre és megnyugszik a lelked. Várd a sokkal szebb jövőt.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Most különösen kreatív vagy, amíg életed harmóniában van a célokkal. Vigyázz, mert túl magasra teszed a mércét, és a csalódás elkerülhetetlen lesz. Nem kevés kihívás vár rád mostanában, s te kitörő örömmel állsz elébe. Általában szereted megszűrni és rendszerezni a beérkező információt, de ez most nem biztos, hogy sikerül. Hajlamos vagy mindent befogadni, és emiatt becsapódhatsz. Arra kényszerülsz, hogy a filozófiai magasságokból a földre szállj. Gyorsan rájössz, hogy vonzó, de ismeretlen területre tévedtél.


merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Mély morajlás rázza meg családi életed alapjait az év elején. Olyan tervet készíts, ami megszilárdítja a jövődet és erősebb alapot ad nyilvános tetteidnek az előtted álló évben. Fejlesz ki egy szokatlan képességet, vagy radikálisan változtass egészségügyi szokásaidon. Próbáld megtanulni, hogyan szervezd jobban a környezetedet és tervezd meg a sikert. Ha nem teszed, akkor esetleg veszélybe kerülhet szakmai helyzeted. Van olyan bolygód, ami váratlan pozitív lehetőségeket vet fel. Lovagold meg a szerencsédet! Nyisd meg elméd friss ötleteknek, bátran lépj előre, és ne húzd össze magad védekezően. Kockáztass!


skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Az év elején szerelemvágyad felkorbácsolódik. Új románc kezdődhet életedben. Talán már vártál is rá? Ezért hajlandó vagy megküzdeni egy szép szerelemért. Alkotókedved szárnyakat kap. Jól érzed magad a bőrödben. Amit el tudsz képzelni, azt most meg is tudod valósítani. Azért sok időt fordítasz a gyakorlati, mindennapi teendőkre egész héten. A hideg téli délutánokon rakd rendbe szekrényedet, íróasztalodat, és este irány szórakozni a megtalált nagy szerelmeddel.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.

Ezen a héten a nyughatatlanság összecsap a felelősséggel, te pedig azon elmélkedsz, hogy biztonságra törekedj-e, vagy kockáztass. Elég régóta érik benned, hogy radikális változást vigyél életedbe. Áttörést fontolgatsz a hitrendszeredben, karrieredben, de akár még egy helyváltoztatást is fontolgatsz.Ha némi sürgetést érzel, hogy felrázd az életedet, vagy ha erőteljesen reagálsz meglepő eseményekre, lépj mielőbb, hisz a döntés a te kezedben van.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Bár ambíciódért hajlandó vagy keményen dolgozni, most kifejezetten nehéz feladatot jelent kitűzni a céljaidat. Ez a hét arra ösztönöz, hogy átgondold mit akarsz, és hogy mit kell tenned ebben az évben. Rendszerint aprólékosan tervezel, de ragyogó ötleteid most eltéríthetnek az óvatos hozzáállástól. Döntéseidnek hosszú távú következményei lesznek, ezért álmaid mellett a valóságra is hallgass. Ha túl messzire gondolkodsz, akkor komoly akadályokat gördít eléd a sors, és arra késztet, hogy stratégiát válts. Vigyázz, mert ha nem reálisan tervezel, akkor akadályok lesznek előtted a boldogsághoz vezető úton!

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Mostanában keresed a magányt. Nyugtalan vagy, nem találod helyedet. Nagy dolgokat tervezel, ami nem igazán akar sikerülni, de nem kell feladnod őket, mert később munkálkodásodat siker koronázza. Ragadd meg a lehetőséget és légy lelkes, de közben a családot ne hagyd magára. Hiányzol nekik. Légy többet a rokonsággal is, meglátod meghálálják. Pár héttel később tele leszel szenvedéllyel, energiával, élettel és bátorsággal. Várd ki az időt, ne türelmetlenkedj, akkor sokkal boldogabb leszel.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Az év elképesztő bolygóegyüttállással indul, melynek nehezen fogod bírni a terhét. A január 4-i Bak napfogyatkozás elegendő ahhoz, hogy fokozza ellenérzéseidet a jövővel kapcsolatban, mivel a hosszú távú célok 11-es házában születik. Ne keseredj el, mert azért több bolygó is támogat, éppen ezért mindent meg kell tenni, hogy megold a nehézségeket. Vágj neki az ismeretlennek és a célod végül siker koronázza. Legyen önbizalmad, így eléred célodat, még akkor is, ha sokat kell tenned érte. Életed egyik fordulópontjához érkeztél, és a napfogyatkozás, valamint a Jupiter-Uránusz trigon a  harmonikus Vénusszal finoman betolnak téged az új évbe.


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen