A 2010. év utolsó horoszkópja

december 27 – 31.

karacsony_274.jpg

vegyes_064.jpg

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Viszontagságok köszöntenek Önre, de a lelkiereje elegendő lesz ahhoz, hogy legyőzze a folytonos problémákat. Persze az elégedetlenség folyton kísérti, ennek ellenére próbál felülkerekedni saját gyengeségein. Helyesen teszi, ám egyedül nem birkózhat meg az élet feketelevesével. Bízzon meg a barátaiban, mert ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek Önnek. Töltsön minél több időt családtagjaival, vagy közeli barátai társaságában, és szakítson időt a befelé fordulásra is. Figyeljen oda lelki szükségleteire is. Elismerésre vágyik családtagjai és barátai részéről. Ne féljen kimutatni, hogy mennyire szüksége van rájuk.

karacsony_241.gif


bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Ha meg kell hoznia egy súlyos döntést, ne vesződjön a gondolattal, tegye meg! Senki nem fogja megvetni miatta, meg fogják érteni, és értékelni fogják eddigi kitartását, tenniakarását. Rá fog jönni, hogy sokkal többen vannak Ön mellett, mint Ön ellen. A hét kedvezőnek tűnik munkahelyi ügyeinek rendezésére. Azért ne vállalja túl magát ebben a periódusban, mert ez inkább egy meditatívabb, befelé fordulásra alkalmasabb időszak. A mostani csillagállása kifejezetten jó.

karacsony_241.gif

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.


Ezen a héten sikeres lesz a munkájában. Minden amibe belekezd sikerül. A diplomáciai adottságaira szüksége lesz a hét folyamán, főként egy-egy kemény konfliktus megoldásában. A barátai számítanak Önre, ezért fordulnak ügyes-bajos dolgaikkal egy olyan nagyszerű társhoz, mint Ön.Ne okozzon nekik csalódást! A párkapcsolatban problémák léphetnek fel. Ha nem vigyáz, még szakítás is lehet a dologból! Olyan dolgok birtokába jut, amelyek felforgatják gondolatvilágát, és át kell alaposan gondolni lépéseit. Vizsgálja meg kapcsolatait, kap-e annyit amennyit Ön nyújt? Ne hagyja magát.

karacsony_241.gif

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Most egy kicsit szétszórt vagy éppen melankolikus és olykor bizonytalan. Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha érzelmeit sem engedi felülkerekedni. Hallgasson inkább a józan eszére! Ha egyedülálló, a hét közepén új szerelem alakulhat ki. Legyen óvatos, ismerje meg partnerét, na hagyja, hogy  becsapja Önt. Közlekedés, kollégák, üzleti tárgyalások feszülté tehetik, és hivatalos szervek érdeklődésére is számíthat. A rokonai, vagy lakásviszonyokban történő átalakulás, és egy különleges szerelem beteljesülésétől az élet nyertesének érezheti magát.

karacsony_241.gif

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Ön a megfelelő helyre került megfelelő ember, lelkiismeretességére, aprólékosságára és kitartására, rendszeretetére és helyes választásaira mindig alapozni lehet. Vigyázzon a munkahelyen, mer komolyabb esetekben eltérő véleménye miatt nehezen kezelhető beosztottá válik főnöke számára, mivel rendkívül nyakas, és ha végül mégis eleget tesz a felülről kapott utasításoknak főnöke azzal a kellemetlen benyomással marad, hogy talán mégiscsak neki volt igaza – s ez gyakran be is igazolódik.

karacsony_241.gif

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

A régóta halogatott szakmai problémák és ellentétek felszínre törnek. Ne veszítse el a fejét, mert maga ellen hangolja azokat is, akik eddig rokonszenveztek önnel. A változások kilendítik életritmusából, de közelebb vihetik az eddigi tán csak titokban dédelgetett terveihez. Pénzügyei holtvágányon vesztegelnek. A szerelemben túl magasra teszi a mércét, de most mégiscsak akad valaki, aki minden igényének megfelel. Most kifejezetten idegesíti munkahelyén a sok értekezlet vagy munkamegbeszélés.

karacsony_241.gif

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Az ösztönös megérzése arra ösztönzi, hogy ellenfeleivel békét kössön. Nézzen alaposan körül, mielőtt cselekszik! Nagyon meg kell gondolni, kihez köti hivatali vagy baráti kapcsolatait. Ön nagyon szabadelvűen gondolkodik. Vigyázzon, ettől megijednek a hölgyek. A lelke mélyén most Ön is érzi, hogy még a családi életre alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen is tud bánni velük, de az otthon-ülés, a békés családi élet távol áll természetétől. Mivel imádja a társaságot, olyan partnert keressen aki azonosulni tud Önnel.

karacsony_241.gif

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Ez a hét sajnos nem kedvez kapcsolatainak. Elkerülhetetlen a konfrontáció, a veszekedés. Nem kizárt, hogy a későbbiekben tisztázzák ezt a komolyabb nézeteltérést, de fel kell készülnie a szakításra. A két rosszindulatú planéta szembenállása nem ígér sok jót az asztrológiában. Családi életében is változások várhatók. Mindig elfelejti, hogy vannak olyan emberek, akik nem szeretnek veszíteni, és ezért képesek gátlástalanul csalni, hazudni. Közvetlen környezetében is egy ilyen csata zajlik, ami mélységesen megdöbbenti  Önt. Nem tudja mitévő legyen, hogyan segítsen azokon, akiknek most segítségre és támaszra lenne szükségük.

karacsony_241.gif

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Kevés olyan este lesz a következő hetekben, amit otthon fog tölteni. Rengeteg meghívást kap, és szinte mindet el is fogadja, mert imád társaságba járni, ahol új emberekkel  találkozhat, új információkat szerezhet, és persze a régi történeteit végre új embereknek mesélheti el. Az egyik összejövetelen valaki rabul ejti és elcsavarja a fejét…….Nehezen tud ellenállni a csábításnak. amiben e hét végén része lesz. Lesz akik pletykálni fognak Önről, de ni törődjön velük. Irigyek!

karacsony_241.gif

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Egészségével és munkájával bajok vannak. Ha nem tud felülkerekedni a kollégáival kapcsolatos előítéletein, akkor pechje van. Ne húzza fel magát, hiszen mindig könnyebb meglátni más miért ne legyen  mérges, mint bevallani, néha Önt is nyilvánvalóan sokkal jobban foglalkoztatja egy kis flört lehetősége, mint az, hogy a munkáját minél előbb befejezze. Sok utazásban, találkozásban lehet része, ami élvezetessé teszi életét. Tudjon örülni a kis dolgoknak is, s engedje, hogy mélyebben megérintsék, ne legyen olyan távolságtartó!


karacsony_241.gif


vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Bár azt hiszi, ismeri családtagjait, meg fog lepődni, hogy mennyi mindenből kimaradt. Próbálja jobban megismerni őket, türelemmel és szeretettel viseltessen irántuk.A dolgos hétköznapokat most szürkének érzi, a családi fészket meg börtönnek. Mindez azért van, mert  a magánéletében nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, és szeretne kitörni a jelenlegi helyzetből. Hangulatváltozásait még egy angyali türelemmel megáldott partner is nehezen viseli.

karacsony_241.gif

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Ha teheti, tartson ki egy régi barátja mellett, aki most nagy bajban van, és szüksége van Önre. Lehet, hogy ez a segítségnyújtás előnytelen, mert felettesei rosszallanák, de a barátság és a  becsület mindennél többet ér. Pillanatnyilag nem érdemes fontos ügyekben döntenie, nem érdemes feszegetni a választ egy kényes szakmai kérdésben. Ha feltétlenül ki kell fejtenie szakmai véleményét, akkor ezt tapintatosan tegye. Az a nyugalom, ami sok energiáját veszi el, nem ér semmit. Inkább menjen el futni, vagy kerékpározni, de addja ki magából a feszültséget.Olyan, mint egy feltúrázott motor, mégis nyugalomra van kárhoztatva. Egy kiadós mozgás után sokkal nyugodtabban telik a nap.

karacsony_241.gif

vegyes_064.jpg

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen