Heti horoszkóp január 10 – 16.

hatterkep_001.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Elméd pezseg az ötletektől és a lenyűgöző információktól. Most válaszd ki azt, ami közel áll hozzád és lépj. Ne késlekedj, itt az idő, hogy válts, ha egyáltalán akarsz. Ha el szeretnél adni valamit, itt az idő cselekedj. Siker koronázza elképzelésedet. Ez az időszak kedvező a régen terve vett feladatok elvégzésére. Itt az ideje az ígéreteket valóra váltani, méghozzá egy jól kidolgozott stratégia alapján.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Próbára van téve kitartásod. Légy türelmes, mert a sikerek csak később érnek be. Ne akarj mindent mindig azonnal elérni. A jó munkához időre van szükség. Most inkább törődj hozzátartozóiddal, mert mostanában elhanyagoltad őket. Ugye te is érzed a hiányukat? Tedd rendbe a lelket, sokkal több lelki életet élj, aztán sokkal könnyebben tudod elérni fizikai céljaidat is. Ne aggódj, lesz az a pénztárca még sokkal vastagabb is.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

A mostani időszakod nem az új szerelmek, hanem a szerelem körülményeinek megteremtésére szolgáló időszak lesz. Eszeddel és szíveddel egyaránt  dolgoznod kell azon, hogy személyes céljaidat megfogalmazd, és megértsd, mit kell ahhoz tenned, hogy valóra váltsd őket. Az igazi varázslatot az jelenti, hogy képes vagy uralkodni érzelmeiden, és segítségükkel el tudod érni, amire vágysz, és nem az, ha hagyod a fantáziádat szabadon szárnyalni. Képességed, hogy gyorsan tudsz alkalmazkodni a kialakult helyzethez, most is segítségedre siet. Elkerülöd a konfliktust, és helyette értékes kapcsolatokat alakítasz ki.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

A szerelem számodra mostanában küzdelmes terep. Meglehet, hogy be kell érned kevesebb melegséggel és gondoskodással, mint amire általában szükséged van. Fontosabb számodra a biztonságos családi fészek megépítése, mint hogy irreális elvárásokkal küszködj. Meglehet, hogy most éppen nem vágysz arra, hogy levegyenek a lábadról, mint egy romantikus regényben, de ez mégis bekövetkezhet. De kiderülhet az is, hogy partnered tervei nem vágnak egybe a tieddel. Ha okosan taktikázol azért meglehet az esélyed rá, hogy intim kapcsolatodban elérd, amire vágysz, ha kinyilvánítod vágyaidat és közös alapot teremtesz – de a beteljesülést nem adják ingyen.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Életed minden területén megpróbálod kitolni a határokat. Beleértve szerelmi életedet is. Ha van társad, nagyon fontos, hogy ő is fejlődjön, hiszen a stagnálást nehezen fogadod el. A biztonságnál többre van szükség ahhoz, hogy az otthoni láng tartósan lobogjon. Ha egyedül vagy, ne csak a szomszédságodban és az ismeretségi körödben keresgéld azt, aki megnyitja az elméd és egyidejűleg a szívedet is. Ne feledd, ha többet adsz, többet is kapsz.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

A kapcsolatok földjére vezető utad idén sem mentes akadályoktól, ám elnyered méltó jutalmadat, ha nem félsz az ismeretlentől. Elég komor felhanggal kezdődik az éved. Meg kell harcolnod a célodért, de végül siker koronázza áldozatos munkádat. Erre azért még várnod kell pár hónapot. A pároddal stresszes érzelem bontakozhat ki, ha ügyesen intézed dolgaidat, enyhülhet ez a nyomás. Tőled függ, hogy igazán dolgozol-e ezért a kapcsolatért, vagy hagyod ellankadni. Tégy belátásod szerint.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Idén teljesen megváltozik a szerelmi életed. A bolygó arra biztat, hogy ha nem akarsz unatkozni egy állott viszonyban vagy magányosan, akkor vállalj kockázatot. Úgy tűnik, itt van a józan gondolkodás ideje. Tegyél rendet, párkapcsolatodban. Ha ez nem sikerül, akkor lépj tovább. Ne őröljétek fel egymás idegeit. Egy jobban átgondolt kapcsolati hozzáállás az előnyödre válhat. Sportolj sokat, sétálj nagyokat. Ürítsd ki lelked bugyrát, és derűsebben látod a világot.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Nem kell kevesebbel beérned, mint amire vágysz, csak hallgass a józan eszedre. Nem esik nehezedre a „taposómalom”. Tudnod kell, hogy most ez van, és örülni annak ami van, mármint munka terén. Alkalmazkodj jobban a munkatársakhoz, mert nem mindenki nézi el neked a rossz hangulatodat. Ha sikeresen veszed az akadályokat, később előrelépésre is számíthatsz. A kapcsolatodra vigyázz, mert van olyan bolygóállásod, ami megakadályozza, hogy boldog légy. Adj életteret társadnak, mert csak így tudtok boldogok lenni. Ha vannak gyerekeid, őket is neveld szabadabban, ne légy annyira szigorú, mert ők is csak akkor nyílnak meg neked.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.

Akár hány éves vagy, akkor is érdekesen fiatalnak érzed magad. Esélyt kapsz egy új kezdetre egy meglévő kapcsolatodban, vagy lendületet egy új kialakítására. Ez idő tájt megnyithatod szívedet anélkül, hogy elveszítenéd a fejedet. Tervezz hosszú hétvégét, élvezd a téli sportokat. Később komoly és nehéz munka vár rád, amire már te is régóta készülsz. Terveid megvalósításához minden apró lépést gondolj át többszörösen. A siker nem fog elmaradni.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Mostanában sok probléma látogatta otthonodat. Itt az ideje, hogy ennek vége legyen. A szép Vénusz felizzítja vágyaidat és teret ad boldogságodnak. Élj a lehetőséggel. Hagyd, hogy játékos éned előbújjon. Szerencsére ez a szerelmi állapot hosszú ideig eltart. Merj és akarj boldog lenni. Használd ki a lehetőségek tárházát. Tűzd ki a célt és érd is el. Meglátod sikerül, csak ne légy negatív a dolgok megéléséhez. A boldogság most rád vár a szerelem terén.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Nyugtalanság vehet erőt rajtad, mivel partnerkapcsolatod nem tökéletes. Gondolkodj el rajta, hogy te nem hibáztál-e? Minden boldog kapcsolathoz két fél szükségeltetik. Gondolkodj el rajta, hogyan érvényesítheted érdekeidet, és hogyan tágíthatod kapcsolatod határait anélkül, hogy szakítanod kellene. Most kifejezetten dühös vagy, és ez csak rombolja párkapcsolatodat. Nem gondolod, hogy szakmai életed kudarcát nem kellene hazavinned, és akkor sokkal nyugodtabb lenne otthon a légkör. Próbáld ki. Meglátod sikert aratsz, ha ezt teszed.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Gondold át, mi a fontos neked, és elérésére célozd meg az előtted álló évet. A jó és rossz dolgok keverednek életedben. Sok rossz dolgot elkerülhetsz, ha kibékülsz magaddal és a világgal. Anyagiak terén óvatosan fektess be kisebb összeget, nyerhetsz a dolgon. Az egészségeddel kapcsolatban viszont keresd fel orvosodat. A kis baj könnyebben orvosolható, mintha megvárod a nagyot. Ha valóban más munka iránt érdeklődsz, akkor most lépj, mert előtted van a lehetőség, csak rá kell találnod. Hétvégén vedd a nyakadba a környéket, sétálj és sportolj. Ereszd ki a gőzt.



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen