2012. évi horoszkóp a 12 állatövi jegyről.

Skorpió.

G0rY-11s-2.gif

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

A Skorpió fix, víz-elemű jegy, ezért nem szereti a hirtelen változásokat. 2011 számodra mégis olyan energikusan kezdődik, hogy az egy nagyon dinamikus  év képét vetíti előre. Január 4-én, a jókedvre hangoló Jupiter és a meglepetésekben bővelkedő Uránusz együttállása az önkifejezés 5-ös házából olyan változást indít el, ami alaposan felforgatja párkapcsolatodat, de egyben új életet is lehel belé. Még az is megeshet, hogy új szerelem bukkan fel a láthatáron. Január 22-től június 4-ig, amikor a Jupiter az önfejlesztés 6-os házában, a vállalkozó kedvű Kosban van, az előrejutás, a fejlődés köti le  minden gondolatod. A tüzet csak tovább szítja a március 11-én a Kosba szinte berobbanó Uránusz. Ekkor szeretnél megszabadulni a korlátokat állító és már terhes szokásoktól – tavaly nyáron, amikor a Jupiter és az Uránusz látogatást tett a Kosba, már megízlelhetted ezt az érzést. Most azonban valóban megérett az idő arra, hogy változtass mindennapjaid rutinján, étkezési szokásaidon, életmódodon. Talán annak is eljött az ideje, hogy munkahelyet válts. Okosabb, ha kezedbe veszed az irányítást, és megpróbálod kreatívan feloldani a fennálló feszültséget, ahelyett, hogy a külvilágtól várnád a változást.

Habár legtöbbször az érzelmeid vezérelnek, mégis kénytelen leszel a józan ész szavára hallgatni, amikor uralkodó bolygód, a Plútó a kommunikáció 3-as házába, a föld jegyű Bikába lép. Ekkor újra kell fogalmaznod szellemi életed alapjait. Ez is része annak a 2008-ban kezdődött folyamatnak, ami az elkövetkező 12 évben fenekestől felforgatja gondolkodásmódodat. A hatás felerősödni látszik február 25-én, a látnok Jupiter és a Plútó kvadrátja idején. Úgy érzed, most kell célba érned, egy nappal sem később. Ha nagy nyomás nehezedik is rád, emlékezned kell rá, hogy mindennek megvan a maga ideje, kár a dolgokat siettetni.

A Jupiter június 4-i belépése a megingathatatlan Bikába és az együttműködés VII-es házába jelzi, hogy mások által nagyszerű lehetőségekhez juthatsz most. A Jupiter egész évig tartó látogatása az emberi kapcsolatok fontosságát hangsúlyozza, mind a munkában, mind a magánéletedben. A Jupiter és a Plútó június 7-i, október 28-i és 2012. március 13-i harmonikus trigonjai növelik befolyásodat, és lerövidítik a céljaidhoz vezető utat. Kapcsolataid megkövetelhetik, hogy elengedd a múlt néhány szükségtelen és nehéz terhét, de a Szaturnusz ez évi útja a Mérlegben harmóniát teremt igényeid és mások szükségletei között. A sztoikus sorsbolygó azonban a magánélet 12-es házában van ekkor, ezért lehet, hogy a társadnak nincs tudomása belső küzdelmeidről. Szerencsére az elbájoló Neptunusz április 4-től augusztus 4-ig benéz a látnok Halakba, és egyben a szerelem és kreativitás 5-ös házába is, ezzel megnyitva az utat a nagy érzelmek és örömök előtt. Most ízelítőt kaphatsz abból, mit hoz számodra a jövő.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen