2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Mérleg

G0rY-11s-2.gif

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

2009. október 29-én a józan Szaturnusz belépett a jegyedbe, és nagyon megnehezítette, hogy jellemednek megfelelően mások érdekeit a sajátod elé helyezd. Belépésével megkezdődött a felelősség és az önmagadra hagyatkozás időszaka, ami 2012. október 5-éig tart, amikor a Szaturnusz kilép a Mérlegből. Idén az álmaid megvalósításának a kulcsa a fegyelem és a türelem, ez javíthat önképeden, és növelheti önbizalmadat. Elkötelezettséggel sokat fejlődhetsz és elnyered megérdemelt jutalmadat, ha viszont megpróbálod a jelenlegi állapotot fenntartani, azzal nagy valószínűséggel  csak a frusztrációdat növeled. Ez nem a kvantumugrás ideje, hanem az óvatos és következetes lépéseké, amik az önbecsülés útjára visznek, hogy életedet egyensúlyba hozd.  Meggondolatlan lépéseid miatt falakba ütközhetsz, ezért szükséged van egy jól felépített stratégiára. Használd társadalmi érzékenységedet arra, hogy összehasonlítsd álmaidat azzal, amit a világ kínálni tud neked, és meg fogod találni a módját, hogy erőfeszítéseidet honorálják.

Január 22. és június 4. között a joviális Jupiter, a szerencse bolygója a tüzes Kosban és a kapcsolataid VII-es házában tartózkodik. Ez megfűszerezi a magánéletedet, nyilvános helyzetekben erősíti a pozíciódat, továbbá segít magadat és ötleteidet reflektorfénybe helyezni, ahol mások is láthatják őket. Új szakmai szövetségek születhetnek és projektek indulhatnak be, március 28-án pedig a Jupiter és a kijózanító Szaturnusz szembenállása megmutatja, hogy ezek sikeresek lesznek-e, vagy bukásra számíthatnak. Március  11-én a különc Uránusz a partnereid VII-es házába lép, ahol 2018. május 5-ig marad. Itt tartózkodása alatt véletlenszerű meglepetéseket hoz, és teljesen megbolygatja társas kapcsolataidat.  A bevonzott szokatlan emberek megronthatják a kapcsolataidat, de meg is szabadíthatnak a szokások béklyójától, és teljesen felszabadíthatnak. Június 4. és 2012. június 11. között a bőkezű Jupiter a stabil Bikában és az intimitás 8-as házába látogat. Olyan ez, mint egy kapcsolati biztosítás  ami személyes vagy szakmai veszteség esetén  védelmet nyújt. A pénzügyi rugalmasság és a gyors érzelmi felépülés egy katasztrófából tanulságot faraghat. Ez a szívesen látott tranzit olyan emberekkel hoz össze, akik értékelik a tehetségedet, segítenek több pénzt keresni, és arra bátorítanak, hogy kifejezd az igényeidet.

Az álmodozó Neptunusz benéz a munka és a szolgálat 6-os házába április 4. és augusztus 4. között, mielőtt 2012. február 3-án megkezdi tizenhárom éves itt-tartózkodását. A bolygó inspiráló hatással lesz a munkádra vagy egy hobbidra. Ha a karriered nem elégít ki, próbálj meg új területeket felfedezni, hogy kiteljesedhess. Ez az időszak ideális arra, hogy új spirituális gyakorlatba vagy jógába kezd, ami a mindennapjaid részévé válhat. A Neptunusz a 6-os házban fáradékonnyá tehet és kimeríthet a munkában, ezért a mentális és fizikai jóléted érdekében szükséged lesz valamilyen tartós stresszcsökkentő rutinra.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen