2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Nyilas

G0rY-11s-2.gif

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Idén két erős eklipszis is játszódik a jegyedben, és azt üzenik: itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a múltat. Nem vagy egy nosztalgiázó típus, selejtezésre ítélted már néhány saját magadról alkotott nézeteidet, és végre készen állsz, hogy elengedd őket. Ha könnyítesz a terveiden, mentális, érzelmi és fizikai energiák szabadulnak fel benned, amelyek  lehetővé teszik, hogy magasabban szállj a jövő felé. Június 15-én a Nyilas telihold  egyben holdfogyatkozás is, mely a személyiséged 1-es házában születik. Erős érzelmeket kavar, és felrázza énképedet. Ám mivel az energikus Mars az akaratos Bikából stresszes kvinkunxot alkot a teleholddal, beleragadhatsz a régi kerékvágásba. Ezt a krízist nem fogod tudni pillanatok alatt megoldani. Hosszú távú változásokról van szó, így el kell kötelezned magad egészségesebb szokások és szakmai felkészültséged javítása mellett is. A november 25-ei újhold egyben napfogyatkozás, amely munkahelyi konfliktust gerjeszthet és megingathatja egy kapcsolatodat. A kritikus Szűzben lévő agresszív Mars stresszes kvadrátot alkot a Nap-Hold együttállással, és csatára biztat. Ha kezdeményezel, ez az általad választott kihívás támogathatja az érdekeidet, ahelyett, hogy elvesznél a védekezésben csak azért, hogy megtartsd a pozíciódat.

Uralkodó bolygód, a jókedvű Jupiter január 22. és június 4. között szabadság – és kalandvággyal gazdagítja önkifejezésed 5-ös házát. Ez növeli lelkesedésedet és megsokszorozza kreativitásodat. A barátaid vagy kollégáid valószínűleg nem osztják optimizmusodat, amikor március 28-án a józan Szaturnusz szemben áll a Jupiterrel. De ha már bizonyítottál nekik e két bolygó korábbi szembenállása alkalmával, – 2010. május 23-án és augusztus 16-án -, akkor támogatni fogják törekvéseidet. A Jupiter átlépése a pragmatikus Bika jegyébe és az önfejlesztést is uraló 6-os házadba június 4-én olyan időszak kezdetét jelzi, amikor eredeti ötleteidet végre a gyakorlatba is átültetheted. Ha sikerül visszacsalogatnod érzelmeidet a felfedezés magasságából egy stabil, tanuló és dolgozó szintre, szinte csodával határos haladást tapasztalhatsz. A látnok Jupiter trigonjai a Plútóval  – július 7-én október 28-án és 2012. március 13-án – ellátnak mély szenvedéllyel, erővel, és forrásokat is biztosítanak, amelyek segítségével bármilyen akadályt legyőzhetsz.

A felelősségtudó Szaturnusz folytatja útját, melyet 2009. október 29-én kezdett a diplomatikus Mérlegben és a csoportjaidat, barátaidat uraló 11-es házadban. Jelenléte megnöveli a kötelezettségeidet különböző szervezetek felé, amelyek akadályozhatják személyes projektedet. Ugyanakkor esélyt is adnak arra, hogy kivívd társaid elismerését, és megszerezd felbecsülhetetlen értékű támogatásukat. Ha több együttérzést tanúsítasz mások iránt, és hittel cselekszel, nagyban csökkentheted a mindennapok terheit.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen