2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Rák


G0rY-11s-2.gif

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

2011. számodra a változások éve, kedves Rák – és további átalakulás vár rád!  Amint a szigorú Szaturnusz folytatja útját az otthonodat és gyökereidet uraló IV-es házban, ahová 2010. június 21-én érkezett, te azon igyekszel, hogy megerősítsd családod alapjait. Ez az erőt próbáló tranzit 2012. október 5-éig tart, de nem tanácsolom, hogy kivárj. Most kapcsolataidat stabilizáld és érzelmileg kiegyensúlyozódj. Idén sem lesz hiány kihívásokban: jelzi ezt a jegyedben születő július 1-jei napfogyatkozás is. Ez a főnökösködő Szaturnusszal és a forradalmár Uránusszal – pont olyan, mint egy instabil kukta, ami bármely pillanatban felrobbanhat. Egy hosszú ciklus fordulópontjához érkeztél, mely akkor kezdődött, amikor a nagy tanítómester A Szaturnusz személyiséged 1-es házában tartózkodott 2003-2005 között. Abban az időszakban nagyon komolyan végig  kellett gondolnod életed irányát, és elindult egy olyan előkészítő folyamat, mely a végéhez közeledik. Most elérkezett az idő, hogy azt az életet éld, amit választottál magadnak!

A lehetőségek bolygója, a Jupiter, kivilágítja a karriered X-es házát, amint január 22. és június 4 között  odalátogat. Lehet, hogy már most is úgy érzed, hogy a külső körülmények kivették a kezedből a dolgok irányítását, és túl gyorsan kell alkalmazkodnod, mert most többen figyelnek rád. A nagyhatalmú Plútó tizenöt évre befészkelte magát  a partnerkapcsolataidat uraló VII-es házba, mely komoly feszültségeket szenvedett el tavaly, amikor kvadrátba került a Szaturnusszal. Ha a kapcsolatod fejlődött e nyomás hatására, most komoly szakmai előrelépés vár. Ezt a növekedést a Jupiter_Plútó február 25-i kvadrátja is táplálja. De légy óvatos, nehogy a túlzott önbizalom hatására többet vállalj, mint amennyit kezelni tudsz.

Az aktivitás megnő, amikor a lázadó Uránusz belép a visszafoghatatlan Kosba és karriered X-es házába március 11-én, ahol hét évig marad. Bár az Uránusz-Plútó kvadrátnem válik egzakttá a jövő évig, nem tudod elkerülni a feszültségeket, amit a munkahelyeden történő hirtelen változások okoznak úgy szakmai, mint a baráti kapcsolataidban. De ismétlem:  sokkal jobban jársz, ha a problémákat már felmerülésükkor megpróbálod kezelni, ahelyett, hogy szőnyeg alá söpörnéd őket, mert jövőre felrobbanhatnak.  Újabb -enyhébb, de mély – változást jelez a spirituális Neptunusz április 4. és augusztus 4. közötti látogatása a Halakba és a jövőképedet uraló 9-es házadba. Látogatása idején az álmodozás bolygója beindítja fantáziádat, vagy rózsaszín ködfátylat von köréd. Bárhogy legyen is, 2012. február 3-áig, amikor a Neptunusz újra belép otthonába, a Halakba, lesz időd eldönteni, hogy melyik távoli csillagot szeretnéd meghódítani.



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen