2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Rák


G0rY-11s-2.gif

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

2011. számodra a változások éve, kedves Rák – és további átalakulás vár rád!  Amint a szigorú Szaturnusz folytatja útját az otthonodat és gyökereidet uraló IV-es házban, ahová 2010. június 21-én érkezett, te azon igyekszel, hogy megerősítsd családod alapjait. Ez az erőt próbáló tranzit 2012. október 5-éig tart, de nem tanácsolom, hogy kivárj. Most kapcsolataidat stabilizáld és érzelmileg kiegyensúlyozódj. Idén sem lesz hiány kihívásokban: jelzi ezt a jegyedben születő július 1-jei napfogyatkozás is. Ez a főnökösködő Szaturnusszal és a forradalmár Uránusszal – pont olyan, mint egy instabil kukta, ami bármely pillanatban felrobbanhat. Egy hosszú ciklus fordulópontjához érkeztél, mely akkor kezdődött, amikor a nagy tanítómester A Szaturnusz személyiséged 1-es házában tartózkodott 2003-2005 között. Abban az időszakban nagyon komolyan végig  kellett gondolnod életed irányát, és elindult egy olyan előkészítő folyamat, mely a végéhez közeledik. Most elérkezett az idő, hogy azt az életet éld, amit választottál magadnak!

A lehetőségek bolygója, a Jupiter, kivilágítja a karriered X-es házát, amint január 22. és június 4 között  odalátogat. Lehet, hogy már most is úgy érzed, hogy a külső körülmények kivették a kezedből a dolgok irányítását, és túl gyorsan kell alkalmazkodnod, mert most többen figyelnek rád. A nagyhatalmú Plútó tizenöt évre befészkelte magát  a partnerkapcsolataidat uraló VII-es házba, mely komoly feszültségeket szenvedett el tavaly, amikor kvadrátba került a Szaturnusszal. Ha a kapcsolatod fejlődött e nyomás hatására, most komoly szakmai előrelépés vár. Ezt a növekedést a Jupiter_Plútó február 25-i kvadrátja is táplálja. De légy óvatos, nehogy a túlzott önbizalom hatására többet vállalj, mint amennyit kezelni tudsz.

Az aktivitás megnő, amikor a lázadó Uránusz belép a visszafoghatatlan Kosba és karriered X-es házába március 11-én, ahol hét évig marad. Bár az Uránusz-Plútó kvadrátnem válik egzakttá a jövő évig, nem tudod elkerülni a feszültségeket, amit a munkahelyeden történő hirtelen változások okoznak úgy szakmai, mint a baráti kapcsolataidban. De ismétlem:  sokkal jobban jársz, ha a problémákat már felmerülésükkor megpróbálod kezelni, ahelyett, hogy szőnyeg alá söpörnéd őket, mert jövőre felrobbanhatnak.  Újabb -enyhébb, de mély – változást jelez a spirituális Neptunusz április 4. és augusztus 4. közötti látogatása a Halakba és a jövőképedet uraló 9-es házadba. Látogatása idején az álmodozás bolygója beindítja fantáziádat, vagy rózsaszín ködfátylat von köréd. Bárhogy legyen is, 2012. február 3-áig, amikor a Neptunusz újra belép otthonába, a Halakba, lesz időd eldönteni, hogy melyik távoli csillagot szeretnéd meghódítani.Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen