2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Ikrek

G0rY-11s-2.gif

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Élénk agyad idén az átlagosnál is több ötletet dob ki magából, a kérdéses az, hogy tudsz-e majd eléggé koncentrálni ahhoz, hogy a legjobbakat meg is valósíthasd. A játékot és a szórakozást uraló 5-ös házadban álló Szaturnusz nyilvánvalóvá teszi, mennyire fontos, hogy kezelni is tudd az ötleteidet. A Szaturnusz nem támogat elvont eszmefuttatásokat és beteljesíthetetlen ígéreteket – ő eredményeket akar látni. Nem az a célja, hogy kiiktassa életedből a szórakozást, pusztán azt szeretné megtanítani, hogyan fejezd ki magad ügyesebben. Amíg a Szaturnusz, a nagy tanítómester horoszkópod 5-ös házában tartózkodik, kreativitásod szárba szökken, és fejlesztheted tehetséged a művészetek  és az élet egyéb területein. A két legfontosabb összetevő a megfelelő cél és a gyakorlati megvalósítás. Tűzz ki célokat és dolgozz szorgalmasan, hogy el is érd őket. Lehet az a zene, formatervezés, kereskedelem vagy tánc, itt az ideje, hogy magabiztosabb légy. Nem kell másokat ellenőrzésed alatt tartani, az a fontos, hogy mondanivalódat jól fogalmazd meg és jókor add elő. Ha ez sikerül, önbizalmad nőni fog, és képes leszel még több örömöt találni az életedben.

Ebben az évben nagy hajtóerőt jelent a január 4-i együttállás a látnok Jupiterrel és az újító Uránusz között, ami a harmadik a 2010. június 8-i és a szeptember l8-i után. Ez a X-es házadban bekövetkező izgalmas égi esemény nagy ívű felismerésekhez vezet, melyek teljesen átalakítják magánéletedet. A nyomás alatt álló Plútó azonban február 25-én feszült kvadrátot alkot a túlzó Jupiterrel; hatására belőled is kifogy a szusz, és kezdhetsz mindent elölről. Ha elméleteid csak papíron állják meg a helyüket, az kudarcként érhet, de legalább megtanulod, hogy vedd magad komolyan, és csak a legjobb megoldásokat fogadd el. Ha most nem tanulod meg a leckét, a szigorú Szaturnusz és a határtalan Jupiter szembenállására újra figyelmeztetni fog. Hajlamos vagy barátaidnak és kollégáidnak azonnal igent mondani, de ez többe kerülhet, mint gondolnád, ha nem számolsz előre a sok idővel és energiával, amit rájuk kell szánnod.

Az önmenedzselés nem erős oldalad, most mégis lehetőséged van rá, hogy fejleszd szervezőkészségedet és magabiztosabbá tedd fellépésedet. Ehhez a kulcsot a június l-jei Ikrek napfogyatkozás adja meg, melynek hatására megszabadulhatsz egy olyan tulajdonságodtól, ami mára inkább hátráltat, mint segít. Néha a napfogyatkozások pozícióvesztést vagy egy felettessel való összetűzést jeleznek, de ez most jótékony hatású, mert harmonikus trigont alkot a Szaturnusszal. A rend planétájának ilyen mértékű támogatása komoly alapot jelen ahhoz, hogy életedet új irányba tereld. Ez nem kell, hogy mások által is észrevehető változás legyíen, inkább az önkéntesen vállalt fegyelemről és életcélod megerősítéséről van szó


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen