2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Oroszlán

G0rY-11s-2.gif

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

2010. június 6. – szeptember 9. között futó pillantást vethettél a jövőbe, amikor a terjedelmes Jupiter a jövőbeni látomások 9-es házát meglátogatta. Amit akkor láttál és éreztél, az most teljes lelkesedéssé robban. Január 22-24-én a Jupiter merész ötletekkel és vakmerő tervekkel tér vissza 9.es házadba, amelyek megváltoztathatják az életedet. Az optimista bolygó az úttörő Kosban megállíthatatlan, s arra ösztönöz, hogy fedezz fel új területeket, illetve szélesítsd ki mentális  és fizikai élményeid planétáját. A jelenlegi körülményeid miatt érzett elégedetlenség arra sarkall, hogy eszméidben és szakmai életedben radikális változásokat hajts végre. Ha a szíved tele van reménnyel és pezseg benned a kreativitás, sose túl késő újrakezdeni egy új területen vagy egy új helyszínen. Akadályok merülhetnek fel, amikor a Jupiter feszült fényszöget alkot az ellenálló Plútóval február 25-én és az állhatatos Szaturnusszal március 28-án – bár ezek a kihívások egy ideje a láthatáron voltak, ezért nem kellene, hogy váratlanul érjenek. Ha tavaly elvégezted a munka nehezét, és szembenéztél a tényekkel,akkor ezek a hatások megerősítik a terveidet. Ha viszont elkerülted a nehéz választásokat, készülj fel arra, hogy mostani döntéseid nyomán egy kilőtt rakéta sebességével indulsz felfedezőútra.

Amíg fejed a határtalan lehetőségek fellegei közt van,  az ólomnehéz Szaturnusz biztosan a talajon tartja a lábadat. A felelősség bolygója folytatja útját a kommunikáció 3-as házában, ahol 2012. október 5.ig tartózkodik. Sokan vonják el figyelmedet a nagy tervektől, a diplomatikus Szaturnusz a Mérlegben mégis azt kéri, hogy légy nyitott, tiszteld mások ötleteit, és hallgass is, ne csak beszélj. Egy jelentéktelen ügyből hatalmas zűrzavar támadhat, ha nem figyelsz.

Január 4-én a Jupiter és a robbanékony Uránusz együttállása a közös pénzügyek és erőforrások 8-as házában megrengetheti a kapcsolatokat. Talán csak egy repedés a talajban – de lehet egy komoly földrengés, aminek következtében egy partnerrel újra kell kezdened. Mindenesetre ez egy jelzés, hogy megvizsgáljátok, ugyanazon az állásponton vagytok-e. Ha értékrendetek megváltozott, szükség van némi igazításra, vagy annak a felismerésére, hogy ideje különválni. Az Uránusz március 11-én a kalandos 9-es házadba robban be. Izgalmas, új élmények felé repíthet. Legyen szó elméd kitárásáról, egy szakmai ugrásról az ismeretlenbe, vagy egy utazó életmód kezdetéről, ha világosan felismered bizalmasaid szándékát, nőhet a sikerre való esélyed.


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen