2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Bika


G0rY-11s-2.gif

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

2011 számodra a befejezések és az új kezdetek fontos éve lesz. Azért is rendkívül fontos időszak, mert a lehetőségek tizenkét éves ciklusa fog most véget érni. Az év első hat hónapjában hosszú távú terveid megvalósítására kell koncentrálnod. Január 22. és június 4. között, amikor Jupiter a fürge Kosban, a befejezések 12-es házában tartózkodik, igyekezned kell. Próbáld befejezni régi projektjeidet, hogy új kihívásokkal nézhess szembe. 2000-ben, amikor a nagystílű Jupiter utoljára tett látogatást a jegyedben, valószínűleg új irányt vett az életed. Ennek következtében látóköröd tágult, érdeklődési köröd is megváltozott. Június 4-én a Jupiter visszatér a határozott Bikába, és ezzel új kaland kezdődik számodra. Az ilyen pillanatokban kell a józan eszedre hallgatnod, lassítani kicsit, hogy mindent alaposan átgondolhass. Légy türelmes, ez a folyamat hónapokig eltart, a Jupiter ugyanis 2010. június 11-ig marad a jegyedben. Ahelyett, hogy előrerohannál, inkább tedd, amiben a Bikák a legjobbak: keress új célokat, és megfontoltan kezd neki a megvalósításnak. Ahogy egyre tisztábban látsz, nő az önbizalmad, és fokozatosan belelendülhetsz a végrehajtásukba.

Eközben a szűkmarkú Szaturnusz a kapcsolatokért felelős Mérlegben, a munka és szolgálat 6-os házában van. Ki kell várnod a sorodat, és szorgosan kell munkálkodnod anélkül, hogy túl nagy hullámokat vernél magad körül. Feltűnés nélkül tedd, amit várnak tőled. Ha megfelelően végzed a munkádat, hamarosan mások is észreveszik, és megjutalmazzák erőfeszítéseidet. Most nem nézik jó szemmel, ha a könnyebb végéről fogod meg a dolgokat, mert a legjobb eredményeket a szívós kitartás hozza majd. A megfoghatatlan hirtelen mindennél fontosabb lesz, amikor a forradalmár Uránusz március 11-én újra beront fantáziád 12-es házába, és a lobbanékony Kos jegyébe. Ez az esemény annak a hosszan tartó folyamatnak a része, mely során elengeded az anyagi javakat, és figyelmed lelki fejlődésed felé fordítod.

Életed számos területén számíthatsz változásra 2011-ben. Az elmúlt évtizedben a látnok Neptunusz karriered X-es házában arra biztatott, hogy a világban betöltött helyedről álmokat szőj. Április 4-én visszatér otthonába, a segítőkész Halakba, a társadalmi kapcsolatokért felelős XI-es házba. Mostantól egyre inkább a globális problémák foglalkoztatnak, egyre kevésbé kötnek le a földi javak. Ha értékes és tartalmas élményeidet megosztod barátaiddal is, hirtelen megtalálod a helyed az emberek között. Külön kell választanod azonban a fantázia világát a valóságtól, különben elszalaszthatod a tranzit legbecsesebb adományait. Ez a csillagállás új jövőképet épít fel augusztus 4-étől, amikor a Neptunusz a materialista X-es házadban és a Kosba lép, míg 2012. február 3-án vissza tér a Halakba.



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen