2011. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről.Kos


G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.


A változás szele idén a Te irányodba fúj, és páratlan lehetőséged adódik növekedésre, megújulásra és új felfedezésekre. A hatalmas Jupiter , a növekedés ura január 22-én visszatér a jegye4dbe, és színes képet fest az előtted álló lehetőségekről. Önbizalom, bátorság, és talán egy kis nyughatatlanság vihetnek most előre, és késztethetnek arra, hogy magasabbra vágyj, és gyorsabban haladj, mint életedben valaha.

Február 25-e körül a megkezdett feladatok befejezése és ambíciódat tápláló új energiaforrások megtalálása lesz a fő feladatod, köszönhetően a reményeket tápláló Jupiter és a mélyre látó Plútó feszült viszonyának. Ideális esetben már végiggondoltad, hogy mit kell megváltoztatnod az életedben, vagy kialkudtál magadnak egy olyan feladatot a munkahelyeden, amelynek teljesítésével  magasabb pozícióba kerülhetsz. Ha ez még nem történt meg, most esélyt kapsz arra, hogy céljaidat megvalósítsd.

A meglepetések bolygója, az Uránusz szintén emeli a feszültség szintjét március 11-étől, amikor ismét belép a Kosba, ahol hét éven keresztül feszültségben tartja majd a jegyedet. Most elkezdi a világodat megrengetni, és több tekintetben is ébresztőt fúj. Ez egy másik félreérthetetlen jel, hogy itt az ideje gyökeresen megváltoztatni az életedet – nyugodtan maradni már nem lehetséges. Sőt! Ha megpróbálod fenntartani a régi állapotokat és biztosra menni, azzal számodra kontrollálhatatlan eseményeket és embereket vonzhatsz  az életedbe. Sokkal jobb együttműködőnek, mint ellenállónak lenni. Nyisd meg az elmédet, és hagyd hogy a fantáziád elrepítsen. A szabadság és az izgalom, ami mindezzel jár, mindenképp kielégítik majd kalandvágyadat. Lehet, hogy nem tudod minden álmodat valóra váltani, még az idén, de ez egy remek időszak arra, hogy megtégy kisebb lépéseket, mert ezek hatalmas változást eredményeznek majd az út során.

Életed  április 2-a körül felgyorsul és célt talál, köszönhetően annak, hogy  – öt hét barangolás után a határozatlan, túlérzékeny Halakban – uralkodó bolygód, a Mars belép a Kosba. Április 3-án elkerüli a sértődős  Uránuszt, ez idő tájt türelmetlenebb és agresszívabb lehetsz.  Szerencsére az ugyanezen a napon születő Kos  újhold az év egyik legrendkívülibb időszakává varázsolhatja ezeket a napokat. Intuíciód ötletekkel vagy érzelmekkel áraszthat el, de ha nem vigyázol, könnyen összekuszálhatod a dolgokat. Ha sikerül pozitív levezető csatornát találnod a benned tomboló feszültség számára, jó irányba terelheted ezt az innovatív erőt. Most nagyon nagy a lehetőség, hogy ezt a feszültséget ötleteid mozgásba lendítésére fordítsd. Kár lenne kisstílű vitákban és olcsó játékokban levezetni ezt az energiát. Vár egy űrhajó, mely egy szebb jövőbe repít, de csak ha most bevállalod annak a kockázatát, hogy a csillagokra törsz.


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen