Heti horoszkóp szeptember 6-12.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Családtagjai nem örülnek a karrierjével kapcsolatos áldozatvállalásoknak, döntésképtelensége csak az ellenfelek malmára hajtja a vizet. Tisztázatlan ügyekbe keveredhet, vagy barátai élnek vissza a bizalmával, ezért nem árt az óvatosság. Az utóbbi időben sorra elengedte maga mellett a lehetőségeket. Mégis rendbe jönnek pénzügyei, és a jókedve is visszatér.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Nézzen körül! Látja? Ön nem válogatott szereplő. Periféria. Ismerjen meg más fogalmakat. Már nem kell félnie a jövőtől. Valakinek a jelenléte a kollégái közül nagyon irritálja, a legjobb, ha kikerüli őt. A szerelemben mohón habzsolja az élvezeteket. Önnek az utazás, a szabadság egyfajta menekülést is jelent a mindennapi élet viszontagságaitól. Sokszor arra használja ezt az időt, hogy visszahúzódva elgondolkozzon a múltról, életéről, problémáiról, szeret elmélkedni, meditálni, álmodozni. Egy csendes kis zugban álló bungaló erre kitűnő alkalmat ad, különösen ha közel a vízpart.


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Valószínűleg örömet talál mostanában a munkában és készséggel vállal többet is belőle. Nem biztos, hogy nyílt elismerésben lesz része, de személyes elégedettséget nyerhet.és anyagilag mindenképpen megtérülnek az erőfeszítései. Valamilyen váratlan előnyhöz juthat – pénzügyi, vagy más vonalon. Tartsa nyitva szemét, fülét, mert jó üzleti lehetőségek lehetnek kilátásban. Mindenesetre ne ragadjon le részletkérdéseken, különben elszalasztja a kínálkozó kedvező lehetőségeket.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Érzi, hogy nincs minden a legnagyobb rendben, s változtatnia kellene évek óta megszokott életrendjén. Ez nemcsak egészségi állapotán javítana szemmel láthatóan, hanem a házasélete is megváltozna. Az unalmas, megszokott hétköznapokat ünnepnapok válthatják föl, és mindössze az állandóságon kell változtatnia. Legyen módfelett figyelmes!Úgy látszik most a szerencse semmiképpen nem akar Önre mosolyogni. Legyen türelmesebb.


oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Túl sok stresszhatás éri és a kellemetlenségeket tetézi egy komoly lelki válság is. Önnek nem kellene ennyire komolyan vennie az élet játszmáját, a sors fintorai ugyanis kigúnyolják emiatt. Legjobb lenne néhány napra elvonulni a „világ” elől. Egy biztos: kikapcsolásra van szüksége! A testvéreivel sem jó most a kapcsolata, jobb lenne ha tisztázná a félreértéseket. Lehet, hogy jobban beleszól magánéletükbe, mint ahogyan azt szabad lenne?!

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Úgy érzi, kedvese mindenben segít Önnek. Ez így is van. Ezt Ön úgy hálálja meg, hogy egy hosszú hétvégére invitálja. Most meg is engedheti magának, mer anyagi helyzete jó irányba fordul. Ezt ugyan most nem igazán hiszi, de a pénzmag valahonnan megérkezik. Talán pozitívan gondolkodott, és bevonzotta a jó dolgokat? Ebből tanulhat, mert sokszor és sokat aggodalmaskodott az előző időszakban. Legyen továbbra is pozitív és a dolgok igen jó irányt vehetnek a későbbiekben.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Nem tehet többet annál, minthogy ráébred, eddig nem igazán jól vezette vállalkozását. Most jön a keserű leves! Ezt Ön is tudja, hogy mindennek megvan az ára. Változtasson gondolkodásmódján, és ne gondolja azt, hogy csak Ön tud jól mindent. Hallgasson társára, aki jó tanácsokkal látná el, ha hagyná. Ne erőltesse azt, ami nem megy. Talán másféle vállalkozásba kellene kezdenie, vagy nem is kellene vállalkoznia? Lehet, hogy egy cégnél jobban érezné magát, még akkor is, ha kevesebb lenne a jövedelme, de az minden hónapban biztos lenne. Gondolja át a dolgait!

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Mostanában ködös álmok, légvárak között él. Biztos, hogy jó ez Önnek? Át kellene gondolni az új párválasztását. A szerelem lehet, hogy elvakítja és nem látja a fától az erdőt. Jobb ha most ébred rá az igazságra, mint később, mikor már nem biztos, hogy mer, vagy tud változtatni. Anyagi helyzete nem alakul rosszul. Az égiek mostanában jó irányba vezetik sorsát a munkáját illetően. A hét végén érdemes lenne elvonulnia egyedül egy kis kikapcsolódásra, ahol átgondolhatja további döntéseit.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Rengeteg minden megváltozott Ön körül. Nehezen tudja követni a dolgok menetét. Zárkózottá vált, ami nem tesz jót környezetének, sőt Önnek sem. Többet szeretne kihozni szerelmi életéből, de ezt már igen hosszú ideje nem meri meglépni. Legyen bátrabb! Beérett az idő a jó választásra. Meglátja, társ mellett sokkal boldogabb lesz az élete. Lépjen mielőbb.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Ne féljen kapcsolatba lépni olyanokkal, akiket ismerősei esetleg „különcnek” vagy „idegennek” tartanak. Ön úgy akar kötődni kedveséhez, hogy közben függetlenségét is megőrizze. Ez így nem megy. Vagy kötődik, vagy nem, vagy független marad, vagy nem. Lehet, hogy kihasználták, de Ön is belement. Pihenje ki az elmúlt időszakot. Menjen baráti társaságba, ne töprengjen otthon.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Eseményekben gazdag volt az elmúlt hét, viseli is a nyomát. Fáradt, kissé ideges, nem igazán találja a helyét. Próbáljon megbékélni magával és a környezetével, mert nincs akkora oka a félelemre, mint azt Ön gondolja. Igaz volt már ettől jobb is az anyagi helyzete, de párjával közösen túl lesznek a nehézségeken. Az is lehet, hogy a családból valaki segít önöknek. Ne legyen türelmetlen lesz ettől sokkal jobb időszaka is.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.


Környezetváltozásra lenne szüksége. Mostanában nem igazán tudott pihenni. Sajnos a pihenésre még várnia kell, mert még nem  igazán rendeződtek a dolgok a családban. Nagy dolgok várnak Önre a későbbi időkben. Egy speciális munkát tartogat a sors, melynek nagyon fog örülni és szívesen végzi el. Ettől kedélyállapota jobb  lesz, és nyugodtabban néz a sorsa elé. A mostani időszak kissé viharos, de eljön még az Ön ideje. Bízzon jó sorsában! Lesz még időszak, mikor Önnek fog állni a zászló.


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen