Heti horoszkóp augusztus 30-szeptember 5.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Azt hitte, hogy mindent jól csinál, és mégis szembe kell néznie azzal, hogy a környezete véleménye nem egyezik meg ezzel. Lehet, hogy nagyon rossz érzés ezt megtapasztalni, de tanulhat belőle. Előfordulhat, hogy olyan dolgok amiről már azt hitte, elrendeződtek, újra felszínre kerülnek. Emberi kapcsolatai fellendülőbe vannak, új, kedvező aspektusban újulhatnak meg. Hivatása, karrierje kedvezően alakulnak.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Lehet, hogy valaki a baráti köréből segítséget kér, ami nem kevés pénzbe kerül.Vigyázzon, mert nem lehetetlen, hogy mostanában anyagi gondjai lesznek. Nem biztos, hogy segítenie kell, inkább tartalékoljon. Gondok elé néz, de ne szomorkodjon, vágjon bele a lehetetlenbe is, aztán jön, aminek jönnie kell.!?

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Alaposan gondolkodjon el azon a tanácson, amit egyik barátjától kapott. Nem biztos, hogy mindig a legjobban dönt, főleg emberi kapcsolatait illetően. Nem olyan fekete az ördög, mint azt Ön olykor festi. A hét izgalmakban bővelkedik. Munkahelyén is zűrös napokra számíthat, de ez később rendeződik. Legyen türelmesebb!

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Mozgalmassá válik az élete ezekben a napokba. Ráadásul a szerencse is Ön mellé áll. Most jön az az időszak, amikor a legnagyobb mélypontról is könnyedén a csúcsra törhet, és ebben a véletlen szerencsének is része lehet. Anyagilag is jól jár. A hirtelen nyert energiát fektesse bele a munkájába, mert olyan feladat kerül Ön elé, amelyre nincs felkészülve.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Párkereséssel telik el szabadideje nagy része. Ha jelenleg nincs közelben potenciális jelölt, ne keseredjen el. És főleg ne akarja görcsösen megtalálni kedvesét, mert a legszembetűnőbb megoldást fogja akkor elszalasztani. Ne legyen erőszakos, lassan „cserkéssze” be új párját. Ha így teszi hosszú boldogságra számíthat. Ha nem, akkor nem sok jövője lesz kapcsolatuknak, mert az erőszakosságtól megijed a „jelölt”.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Új a helyzet, de még nem látja, hogy mi jelent megoldást. Igyekezzen jobban strukturálni a napjait, mert így könnyen kifolyik keze közül az idő. Egészségére sincs a legjobb hatással megváltozott élettempója. Lassítson! Nem látja tisztán jövőjét, de ez nem zavarja. Elszánt és kitartó azon elhatározásában, hogy a végsőkig kitart és marad, és csak akkor távozik a nehéz helyzetbe került körülményeiből, ha azt a körülmények kényszerítik ki Önből. Mindenáron meg szeretne felelni mindenkinek.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Munkahelyi elfoglaltságai lekötik minden figyelmét, de most valahogy könnyebben mennek a dolgok. Legyen reális, csak a fontos munkákat vállalja el, mert különben nehézségei támadnak a határidők betartásával. Tudja a mondást, „aki sokat markol, keveset fog”. Örüljön a kisebb biztos jövedelemnek, mint a bizonytalan soknak! Barátait is elhanyagolja, vagy ők nem keresik mostanában az Ön társaságát? Ezen gondolkodjon el!

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Csak jó munkamegosztással lehet túljutni a mostani akadályokon. Ne vállaljon mindent Magára, mert az nem rejt sok lehetőséget. Befektetéseit illetően ne várjon biztos tippekre, mert ez nem más, mint hiú ábránd. A hatodik érzékét fejleszteni kell. Nem tudja mikor húzza ki a pénzügyi csávából. Fogadja el barátai meghívásait és kapcsolódjon ki.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Ne hagyja, hogy érzelmei vezéreljék egy fontos munkaügyi dologban, mert az anyagi vonatkozása miatt, csakis az üzleti érdekek a fontosok. Viszont az ilyen érdekek általában nem emberközpontúak, hanem pénz orientáltak, ezért a kettőt tudnia kell elválasztania egymástól. Ha valamin változtatni akar, hajtsa végre ezen a héten. Bármit tesz, győződjön meg, hogy hibátlanul cselekszik-e?

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Praktikus és körültekintő turista, szeret gyalogolni. Útjait alaposan, a legkisebb részletekbe menően tervezi meg. Nem tartozik a fanatikus napimádókhoz. A nyáron nem igazán pihente ki magát, főleg az idegei vannak ki. Vegyen ki kora ősszel szabadságot. Ha nincs, akkor szervezzen hosszabb hétvégéket, hogy kipihenje magát.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Akinek szerencséje van a kártyában, nincs szerencséje a szerelemben-tartja a mondás. Az állítás második része- legalábbis ezt a hetet tekintve- változtatás nélkül érvényes Önre? Mély sajnálatára, de most már nem teheti meg nem történtté. Mit is? Pontosan Ön sem tudja. Szóváltás, szópárbaj, veszekedés, összeveszés. Ami a kártyát illeti, helyettesítse be a hét fontos tárgyalásával, leverjen és kockáztasson! Nyerni fog!


halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Most csakis önmagában bízhat, csak magára számíthat. Ne gondolja, hogy ellenségek veszik körül, egyszerűen csak a megértés hiányzik az emberek egy részéből. Legkevésbé családtagjaitól várhat jóindulatot, ők ugyanis úgy érzik, hogy tőlük veszi el mindazt az időt és törődést, amit saját fontos céljainak szentel. Megint csak az történik, hogy a jó eredményekért kénytelen lesz áldozatokat hozni. Ha közben nem legyőzni, hanem meggyőzni akarja a kétkedőket, Ön akkor is könnyebben és jobban boldogul. Inkább erkölcsi, mint anyagi sikereket várhat.


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen