Heti horoszkóp szeptember 13-19.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.


Úgy tűnik, képtelen annyit megtakarítani, hogy fontos, hosszú távú céljait elérhesse. Amikor nem költhet pénzt, elnyomottnak, lehangoltnak érzi magát. Talán ha a hosszú távú céljaihoz szükséges pénzre tudna koncentrálni, többet tudna megtakarítani belőle a jövőbeni biztonság érdekében. Munkahelyén kollégái csak a háta mögött sugdolóznak, de a szemébe nem az őszinte véleményüket mondják. Illegális bevételei lehetnek, könyvelője pedig megtalálja az Ön számára leghasznosabb kiskaput. A szerelemre nem sok ideje jut, pedig valaki titokban rajong Önért.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Anyagi megfontolások oly mértékben odakötözhetik a munkapad mellé, hogy a külvilág szinte megszűnik számára. Fontos, hogy ne hajszolja agyon magát, hagyjon elég időt a pihenésre is. Intuíciója jól működik, még valami ötletes újítással is előrukkolhat. Mozogjon sokat! Mostanában elég lehangolt, kedvetlen, ezért nem ártana minél többet a szabad levegőn sportolnia, vagy csak sétálnia.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Nem találja az egyensúlyt a külvilág és belső vágyai között, most nem érdemes nagy dolgokba kezdenie. Nehéz feladatokat kell megoldania. Aligha képes úgy beosztania idejét, hogy a munkában is helytálljon és a szeretteivel is megfelelően törődjön. Ha sikerül legyőznie az indulatait, könnyen felülemelkedhet a megoldhatatlannak látszó problémákon. Jobb kerülni a vitákat, mint kétes értékű győzelmeket aratni!

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Félreértések okozhatnak nehézséget kapcsolataiban, igyekezzen tehát pontosan és szabatosan kifejezni magát, és egyelőre ne vegye túl komolyan hangulatait. Szokatlanul érzékennyé és szeszélyessé válhat. Nagyon érzékennyé reagál mások érzésvilágára, és talán a kelleténél jobban a befolyásuk alá kerül. Kerülje tehát el a negatív személyeket, és törekedjen elűzni saját negatív gondolatait is!

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

A hét közepén kényeztesse kicsit magát és ne sajnáljon családtagjaira is költeni kisebb összeget. A szerelem és párkapcsolatok területén kedvező bolygóállásokra számíthat. A zűrös hetek után végre egy kis nyugalom van kilátásban. Csendes, eseménytelen hét vár Önre, amit jól kihasználhat pihenésre. Esténként egy jó könyv lehet a legjobb társasága.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Ha tényleg szeretné a munkáját, akkor nem érezné kényszernek. Most nem vágyik be munkahelyére, nehezére esik az ottani dolog. Ha maradt a nyárról szabadsága, vegyen ki pár napot és csak úgy  céltalanul sétálgasson, üljön be egy moziba, vagy tegye azt amit szabadidejében szívesen tenne. Kössön kompromisszumot partnerével. Most Önnek édes semmittevésre van szüksége. Ezt a hetet úgy is be kell hoznia valamikor a munkában, de ez most nem az az időszak.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Ha képes abban hinni, hogy minden Önért van, akkor az éppen aktuális bosszankodni-valónak is megvan a létjogosultsága. Figyelmeztet valamire, hogy változtasson magatartásán az adott körülményekkel szemben. Azzal, hogy nem akarja minden áron, hogy az történjék, amit Ön „akar”, elejét veheti a rosszkedvnek. Ebben az időszakban jobban kellene figyelnie munkájára, munkahelyi kapcsolataira. Igyekezzen elsajátítani a diplomácia művészetét.


skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Az érzékenységéből adódó konfliktusait újra kell gondolnia. A legnagyobb gondja, hogy olyat vár el mástól, amit Ön sem teljesít. Attól még, hogy kimond valamit, figyelnie kell arra is, hogy hogyan mondja ki. Ha képes venni a fáradságot, hogy beleélje magát más helyzetébe, akkor arra is képes lesz, hogy javítson stílusán. Ne gondolja, hogy mindig Önnek van igaza!


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Nem jellemző Önre, hogy csak a közvetlen környezetét figyeli meg. Még önmaga számára is tud meglepetést okozni. Ne lepődjön meg, hogy mindenki kérdéseket tesz fel és homályosan célozgatnak a változás vélt okaira. Senkit nem tehet felelőssé a kialakult helyzetért, hiszen elkezdett valamit és egyre nehezebben megy a befejezés. Döntés előtt vegye jobban fontolóra az ajánlatokat. Mostanában gyorsan igent mond mindenre. Teljesen el van varázsolva, mintha nem is ezen a bolygón élne.


Bak dec. 22 ? jan. 20.

Érzelme és értelme egyensúlyba kerül. Tekintse át a maga mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely önismeretét szolgálta. Most elsimíthat minden feszültséget, ami a múltban történt. Tegye meg az első lépést, nem fogja megbánna. Ön is tudja, hogy azt Önt körülvevő barátokra később is szüksége lesz. Legyen megbocsájtó, és Ön tegye meg az első lépést. A hét közepén legyen kicsit elnéző párjával szemben is.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Viszontagságok köszöntenek Önre, de a lelkiereje elegendő lesz ahhoz, hogy legyőzze a folytonos problémákat. Persze az elégedetlenség folyton kísérti, ám egyedül nem birkózhat  meg az élet feketelevesével. Bízzon meg a barátaiban, mert ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek Önnek! Ha párkapcsolatban él, tegyen meg mindent azért, hogy a hét nyugodtan teljen el Önök között, mert ha ez nem így sikerül,  akkor a későbbiekben ebből még sok vita lehet, ami mostanában elég gyakran előfordul. Legyen óvatos!

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Szokatlanul viselkedik. Úgy érzi, hogy jogos valaki ellen a haragja, és ellenségesen bánik az illetővel. Ezt nem szokta máskor így tenni. Nem baj, ha kicsit kiadja mérgét, de azért tudja hol a határ. A későbbiekben azért törekedjen harmóniára, de ne erőltesse túlságosan a dolgot. Nem mindig csak Önnek kell alkalmazkodni. Ezt most jól érzi, azonban ismerőseinek nem érthető a viselkedése. Kicsit tombolja ki magát és térjen vissza a „régi kerék-vágásba.” Ön úgy sem tud sokáig haragudni.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen