Heti horoszkóp április 19 – 25.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Honnan is tudhatta volna, hogy jótettei csak irigykedést és ellenállást fognak kiváltani azokból, akik kapták. Nem készültek még fel arra, hogy önzetlen segítséget kapjanak, és mivel lekötelezve érzik magukat, frusztráltak és idegesek, mert úgy érzik, vissza kell fizetniük. Bármit is tesz, állandóan tanulnia kell. Mivel utál egy helyben ülni, olyan munka ideális számára, amikor gyakran otthagyhatja az asztalát vagy a munkahelyét. Ha ez nem ilyen, próbáljon meg hasonlót keresni. Meglátja, sokkal jobban fogja érezni magát.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Sejtései beigazolódnak. Munkatársai valóban forralnak valamit Ön ellen. Az ügy meglehetősen  zavaros, áttekinthetetlen. Legokosabb azonnal fellépni és tisztázni a a félreértéseket. Ne magának próbálja bizonyítani igazát, mert azzal semmit nem ér el. Szálljon harcba érte, ha kell, de csak akkor, ha tényleg nem érzi hibásnak magát. Ha magának bizonygatja, akkor valószínűleg nem biztos benne, és meg akarja győzni önmagát. Nem tehet semmit ez ellen, ami most történik Önnel, csak el kell fogadni a történések hordalékát, és azzal kell gazdálkodnia, amit kínálnak. A pozitív hozzáállás sokat lendíthet a dolgokon, és a figyelmeztető jeleket is könnyebben észreveszi


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Annyira túlteng Önben a közlésvágy, hogy alig enged másokat szóhoz jutni. Próbálja lassítani a tempót, és inkább figyeljen, ez többet hozhat a konyhára. Ez a hét kiváló alkalmat biztosít a világos párbeszédre, megállapodások , szerződések megfogalmazására vagy ügyvédekkel, illetve más szakértőkkel való konzultációkra. Kiváló időszak a szerződéskötésekre vagy társulások létrehozására. A haszon kölcsönös lesz. Bízzon magában és saját ítélőképességében.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl. 22.

Hangulata mostanában igen változékony, szinte senkihez nem képes alkalmazkodni. A tennivalóiban alaposan elmerül, így gyakran munkája mártírjának érzi magát. Kedvesétől elvárja, hogy beszámoljon mindenről, ami vele történik, de saját maga nem teszi ugyanezt. Ha idegesnek érzi magát, kapjon be egy teáskanálnyi mézet, s hagyja szép lassan elolvadni, olyan ütemben nyelje le, ahogyan azt a nyálképződés megkívánja. Szerelemben ne szégyellje az érzéseit, és azt se, ha olykor romantikus hangulat tör a lelkére! Sőt! Mondja el kedvesének. Frenetikus lesz a hatás, meglátja.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.


Ne várjon hálát, ha valakinek jót tesz. Különösen a férfiak szenvednek attól, ha lekötelezettnek kell éreznie magukat. Hivatásában tegye túl magát gyorsan a munkahelyi vitán, és akkor még profitálhat is a kellemetlen helyzetből. Viszont ha rágódik a történteken, elszalasztja a kedvező lehetőségeket. Szüksége van a társaságra, és mivel erre most ráébredt, itt az ideje, hogy tegyen valamit ennek érdekében. Elképzelhető, hogy egy társasági eseményen vesz részt, ahol igencsak jól érzi magát. Nem tett le arról, hogy megnyerje a kedvesével vívott csatát.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Anyagi ügyeit most semmi sem befolyásolhatja. Ha most akar nagyobb összeget befektetni, akkor igyekezzen néhány napot várni a tranzakcióval. Ne izguljon, hiszen semmi rosszra nem kell számítania, csupán arra, csupán arra, hogy  számításai nem jönnek be a kívánt időn belül. Ha most van ideje kivárni, akkor sokkal jobban járhat. Ne legyen türelmetlen! Máskor indulatos természete mára megjuhászodik, ahogy mondani szokták: szinte kenyérre lehet kenni. Ez azonban nem egy vihar előtte csen-e?

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Fontos, hogy megtanuljon lazítani. El kell sajátítania  a teljes izomzat tudatos elernyesztését. Szüksége van arra, hogy energiáját kiadós, intenzív fizikai tevékenységekkel levezesse. Mindenképpen sportolnia kell. Talán kicsit kiderül Ön körül az ég. Anyagi kisebb-nagyobb sikerei lehetnek, a munkahelyén jobban elismerik, de ettől ne szálljon a fejébe a dicsőség. Elég sok stiklit követett már el. A bizalmat munkával tudja ismét kiérdemelni.  Igaz elég sokat küszködött ezért, de most talán a gyümölcsét is leszakíthatja!

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Jól meg kell néznie, hogy kivel lép szövetségre, kinek mit mond, mert valaki rontja a hitelét. Ne engedje, hogy bárki beleavatkozzon a munkájába, senki hatására ne változtassa meg a céljait. Utazáskor, szerződéskötéskor, vásárláskor figyeljen a részletekre. A szerelemben a tisztánlátás most nem az erőssége, ezért ne hozzon fontos döntést, várjon még másfél hónapot. Váratlan nehézséggel fog szembesülni. Főleg a magánéletében néhány kellemetlen meglepetéssel kell számolnia. Karrierje, munkája, pénz- és ingatlanügyei előtérbe kerülnek ebben a hónapban. Gondolkodjon el alaposan minden egyes befektetési ötleten, és új pénzkereseti lehetőségen.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Jelen időszakban a legnemesebb emberi eszméket védelmezi és közvetíti, s azon munkálkodik, hogy megvalósítsa azokat. Ez nem egyszerű feladat, mert új, váratlan események bukkannak fel az életében. Pillanatokon belül kénytelen lesz rájönni, hogy az élet nem más, , mint egy világolimpia, melyen most kezdődik a gátfutás. Igazából szereti ezeket a megmérettetéseket,hiszen minden külső segítség nélkül , a saját verejtékével tud valakivé lenni. Minden szkeptikussága ellenére rejtelmes láthatatlanoktól kap segítséget.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Rengeteg munkája van és lehet, hogy nem tud megfelelően koncentrálni. Túl sok  minden köti le a figyelmét egyszerre. Próbáljon meg mégis eleget tenni  kötelességének, megfelelni az elvárásoknak. Új arcokat, másfajta embereket keres, új izgalmakra, szokatlan élményekre vágyik környezetében. Ezt lehet, hogy el is éri, ha lesz kitartása. Változásokat akar végrehajtani otthoni életében is. Ez már nehezebb dolog lesz. Itt aztán az eddiginél is nagyobb türelemre lesz szüksége. Idegei kimerültek, próbáljon lazítani, amire mostanában nincs nagy esélye.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.


Ellenállhatatlan vonzalmat érez távoli tájak, emberek, kultúrák iránt, de mielőtt nyakába venné az egész világot, nem árt ellenőriznie részletekbe menően a tervezett utazás minden egyes kellékét. Elképzelhető, hogy a szükséges pénzösszeg összejöttének késlekedése, az úti okmányok körüli zavar vagy kommunikációs nehézségek miatt csúszni fog az indulás. Emiatt kár bánkódnia. Végül is a világ meglesz később is. Kellemes, sőt romantikus szerelmi élményekben pedig a hazai pálya is tartogat csemegét a jelek szerint.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Csak úgy tud átugrani a falon, ha nekimegy. Mindig ilyen megoldásokat sorol fel, de ebben az esetben nincs más megoldás. Minden gondolata arról szól, hogy mit akar elérni és ezt hogyan valósítja meg. Anyagilag egyre jobban áll és ezt csak magának köszönheti. A hét elején magányra vágyik, abban bízik, így sikerül önmagával tisztázni az érzéseit.  A hivatásában váratlan fordulat következik be. Hogy ez kedvező lesz-e, az attól függ, hogyan áll a feladathoz.






Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen