Heti horoszkóp április 12 – 18.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Most megvalósíthatja terveit, és világossá teheti álláspontját mások előtt. Csak ne feledje el meghallgatni az Ő véleményüket is, és tényleg vegye is figyelembe azokat. Ne akadjon fenn jelentéktelen apróságokon, és akkor nagyon hatékony lehet a hete. Fordítson  nagyobb gondot arra, hogy lelkileg is kipihenje magát. Ha megfelelő lelki állapotban fogadja a nehéz feladatokat, akkor  képes lesz könnyedén megbirkózni velük.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Jó erőben kell lennie mind fizikailag, mind szellemileg. Nagy feladatok várnak Önre, melyekhez minden energiájára szüksége lesz. Ezerrel a munkára koncentrál, családja már teljesen kikészül ettől. Otthon nem beszélget senkivel,egyfolytában agyal. Beletemetkezik a munkába, olyannyira, hogy mindent ami fontos volt azelőtt, most teljesen elhanyagol. Álmai netovábbja egy hosszú csodálatos üdülés. Talán erre gyűjtöget?


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Legszívesebben családja körében tölti szabadidejét. A szülői ház visszavárja Önt is, éppen úgy, ahogy saját gyermekei fognak látogatóba érkezni, ha már kirepültek a fészekből. Arra is lehet számítani, hogy közeli és távoli rokonai egyszer csak betoppannak, és akkor előveheti a kerti sütőt és vendégelheti őket. Rendkívüli hatások gondoskodnak egy kellemes hétről.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl. 22.

Ha az elmúlt hét nehéz volt, akkor a mostanit úgy érzi nagyon nehezen viseli el. Lázad a dolgok ellen, fél, hogy újra járomba hajtsa a fejét, és engedelmesen csinálja, amit mondanak, és amit sajnos kell. Nagy tetteket vinne végbe, s ehelyett jelentéktelen , értelmetlen dolgokkal kell bíbelődnie. A héten még olyan ismeretek birtokába juthat, amelyek újraélesztik az alvónak hitt dolgokat.


oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

Ezekben a napokban munkájában kiélheti kísérletező kedvét. A hét vége pozitív meglepetéseket tartogathat partnerkapcsolatában. Mindenképpen egy új időszak kezdődik magánéletében. Lehet, hogy ezt még nem látja tisztán, de egy-két hónapon belül már érzékelhető lesz a mélyreható változás. Most már fogalma lehet egy szenvedélyes éjszakáról. Igazuk van a régi öregeknek, miszerint a távolság a nagy tüzeket fellobbantja, míg a kicsiket kioltja.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Olyan lendülettel veti bele magát a munkába vagy a tanulásba, hogy ámulatba ejti környezetét. Ha már így nekifogott, legyen kitartó. Nem baj, ha belefeledkezik a szerelembe, de ne feledkezzen meg a kötelességeiről! Sok ügyet kell megoldania, fontos kérdésekben dönteni, de kap sok energiát a barátaitól. Pénzügyek területén kedvező helyzet alakul, amely jó hatással lesz hangulatára. Együttes erővel párjával képesek lesznek a lehetetlenre is.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

A tudás utáni vágya nyugtalansághoz vezethet, egész addig, amíg nem látja tisztán, hogy mit is akar tenni. Gyűlöli a formalitásokat, és gyakran megdöbbenti az embereket azzal, hogy fontos alkalmakkor is, hanyagabbul öltözködik mint mások, vagy talán fiatalosan? Kedveli a vicces, laza életstílust. Ez a hét nem sok izgalmat hoz számára, ez olyan „langyos víz” lesz.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Nem szokott hozzá, hogy a fontolva haladás útját válassza. Most mégis kivárhatná, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hoznak. Az első lépéseket a héten megteheti abba az irányba, hogy rendezze az otthoni és munkahelyi problémáit. Könnyen találja meg most a megfelelő hangot a környezetével. Ismét kezd visszatalálni önmagához anélkül, hogy a külvilág rájönne az okára. A hét olyan megoldást tartogat, mellyel elégedett lesz.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Nem tudja eltitkolni bosszúságát egy történés miatt, még akkor sem, ha nagy veszélybe keveri magát. Megtörtént, a vészhelyzet kialakult, mégsem történt semmi eget rengető Önnel. Legyen nyugodt, az igazság az Ön oldalán áll. Ön eléggé alkalmazkodó egyéniség, ez kitűnik a jegyéből is. Tehát alkalmazkodjon és próbáljon meg apró lázadásokkal védekezni az Önnek nem tetsző dolgok ellen. Így érheti el a sikerét.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Megváltozhat az anyagi javakhoz való viszonya, egész értékrendje alaposan átalakul. Ebben az időszakban inkább adjon, minthogy várjon  arra, hogy másoktól kapjon. Akkor lehet elégedett, ha a minőségre figyel, nem a mennyiségre. Ez vonatkozik a materiális tényezőkre is, hiszen jobb, ha megbékél lehetőségeivel, ahelyett, hogy olyan dolgok után  vágyakozna, amelyek a későbbiekben úgysem hozzák meg a várt elégedettséget.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

A hétre maradt munkát végezze el minél előbb, mert nem jó félbehagyni a dolgokat. Aztán foglalkozhat a személyes ügyei intézésével. A hétvége romantikusnak ígérkezik. Ki korán kel, aranyat lel. Ez egy igen jó mondás, pláne annak, aki meg is tapasztalja. Párjának azonban ne féljen  bevallani hiányosságait. Ez nem távolítja el tőle, „sőt”! Sokkal többet használ most az őszinteség, mint a köntörfalazás.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Túlságosan zárkózottan viselkedik, ami sem másoknak, sem saját magának nem tesz jót. Magánélete tabu, és féltve őrzi Ám a titkok előbb-utóbb kiderülnek. A buktatókat gyorsan átvészeli. Játszi könnyedséggel oldja meg feladatait. Ereje teljében érzi magát, tele van ötletekkel és tetterővel. Mozogjon, sportoljon többet, hogy komolyabb egészségi problémákkal ne kelljen szembesülnie.




Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen