Heti horoszkóp április 26 – május 2.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek szerelmi életében. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. Ha most egy új kapcsolat  kezdődik, az inkább csak tisztán  testi vonzalomra épül, így nem valószínű, hogy tartósnak bizonyul. Itt az ideje a lakás nagytakarításának. Ha sikerül a családtagok közül segítőtársakat toborozni, egykettőre végeznek, s hamar ragyogni fog az egész lakás.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Az üdülést és az azzal járó utazást most a mindennapi élet megszakításának tekinti, Ön tud a legnehezebben kikapcsolódni. Ám ha mégis kötélnek áll, többnyire csodálkozva fedezi fel, milyen kellemes is egy kiadós vakáció. Önnek egy csendes szálláshely a legmegfelelőbb, és lehetőleg végig ott is marad a vakáció végéig. Földi jegye miatt a szabadságát elsősorban energiagyűjtésre  használja fel, előnyben részesítve a nagy sétákat. Egyébként nyugodt hétre számíthat.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Ez a hét sok kellemes eseményt tartogat, nemcsak a partneréhez fűződő kapcsolatát sikerül megerősítenie, de baráti körében is nő a népszerűsége. A másokkal közös tervei munkájában jól sikerülnek. Felfogóképessége jó, amit egyszer megtanult, nehezen felejti el. Kettős természetének megfelelően sokoldalú és sorsában is megmutatkozik ez. Ha nyugodtan viseli a dolgokat, tiszteletet és tekintélyt tud szerezni.  Szereti a szépet, és igényel bizonyos mennyiségű kényelmet is.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Ön titokban mindig arra vágyott, hogy uralkodhasson, ám ez idáig valahogy nem sikerült. Most úgy tűnik, végre elérheti a céljait, ám ezért nagyon meg kell küzdenie. Jó kommunikációs készségének köszönhetően ez egy kedvező időszaknak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. A rutinfeladatok elvégzése szintén menni fog. Ebben az időszakban legyen minél aktívabb és törekedjen arra, hogy sok különböző emberrel kerülhessen kapcsolatba.


oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Nagy vehemenciával vetette magát a legújabb baráti kapcsolatába. Ez nagyon jó dolog, csak arra figyeljen oda, hogy az új keletű barátság ne az Ön kihasználásáról szóljon. A héten nincs nagyobb feladata. Nyugodtan kényeztesse kicsit magán. Ha rég volt ideje kikapcsolódni, most megteheti. Ne sajnálja magára az időt. Néha le kell engedni a fáradt gőzt. Ha családban él most még a családtagok is békén hagyják. Tehát minden Önön múlik.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Visszafogott eleganciája , amely sokszor az érinthetetlenség érzetét kelti környezetében,forró testiséget rejt. Pontosan tudatában van testének és vágyainak. Igényeit is ismeri: olyan társat keres, aki valóban társa tud lenni mindenben. Zenében, szenvedélyes beszélgetésekben, és a testiségben. Nem szeret unatkozni, mert tudja, ha unalommal kezdődik, unalmas lesz a folytatás is. Ha egyedülálló, most forrón udvarolhat, ha párban él, kölcsönösen megértik egymást. Azért ne bízza el magát, mert bakik mindig kialakulhatnak.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Haragban van a világgal! Miközben úgy érzi, hogy mindenki csak azért született a földre, hogy Önt bosszantsa, nem figyel másokra. Észre sem veszi, hogy a környezete is torkig van az Ön viselkedésével. Változzon meg! Ne legyen ennyire erőszakos! Ne akarjon mindig a középpontban állni! Figyeljen mások érzékenységére is. Az égető pénzügyi problémákra jó megoldást találhat, ha kicsit szorgalmasabb és odafigyel az adminisztrációs dolgaira is. Most különösen a társkapcsolata van veszélyben. Itt az idő, hogy vegye észre, nem mindig Önnek van igaza, a társa is megérdemel kis figyelmet, már igen régóta vár erre a pillanatra.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Legszívesebben családtagjai körében tölti szabadidejét. A szülői ház visszavárja Önt is, éppen úgy, ahogy saját gyermekeit Ön is visszavárja, ha már kirepültek a fészekből. A héten rokoni látogatók érkezhetnek, mely igen meglepi, mivel rég találkoztak, és nem számított rájuk.  Remek emlékeket idéznek fel, és nagyon úgy néz ki, hogy gyakrabban megismétlik ezt a találkozót. A hét végét kirándulással szeretné tölteni. Semmi akadálya, megteheti.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Ha nem kerül nehéz helyzetbe, akkor soha nem ismerte volna meg tűrőképessége határait és teljesítőképessége maximumát. Mivel legyőzte Önmagát, erősebbnek és értékesebbnek érzi magát, önbecsülése pedig nagyban nőtt. Ragadjon meg minden feladatot, szóbeli, vagy írásbeli vizsgalehetőséget. Hirtelen inspirációi, szónoki képességei átsegítik a nehéz pillanatokon. Ha társasági eseményen vesz részt, csillogtassa meg szellemét, humorát, kápráztassa el a másik nem képviselőit.


Bak dec. 22 ? jan. 20.

Kevés barátja van. Aki érzelmileg nagyon közel áll Önhöz nagyon távol lakik, és nincs akivel megossza nyomasztó gondjait. Ráadásul mostanában nincs jó hangulatban, nem jól ítéli meg a külvilágot, sértettnek érzi magát. Gondolja át, hogy biztos Önnek van-e igaza? Vegye számításba, hogy Ön sem tévedhetetlen! Mozduljon ki otthonából, keresse mások társaságát, és az sem ártana, ha új munkahely után nézne.  Ismeri a mondást, miszerint a ” vak tyúk  is talál szemet” Igyekezzen kikászálódni a depressziójából!


vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Ne engedje, hogy Ön helyet mások éljék a saját életét. Mostanában nagyon sokan szeretnének „okos” tanácsokat adni, amit Ön nem vesz jó néven. Ne is törődjön vele. Nem ér annyit sem, hogy felbosszantsa magát. Ha párkapcsolatban él, akkor vele beszélgessen nagyokat és együtt megtalálják a kivezető utat minden problémából. A hét végét töltsék kettesben, ha tehetik. Ha ez nem sikerül, akkor a gyerekekkel közösen tervezzenek egy napos túrát. Meglátja jót tesz a hangulatának.


halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Független, barátságos jellem, de ki nem állhatja, ha magánéletébe avatkoznak. Őszinte, segítőkész, humánus ember, eredeti idealista. Nézeteihez csökönyösen ragaszkodik. Ötletes, kreatív alkat, magabiztos, derűs, sokoldalú egyén. Nehezen választ magának társat, de ha megteszi, a végletekig hűséges. Az anyagiak nem érdeklik, mindig annyi elég, amennyi van. Mostanában inkább az egészségére figyeljen oda. Ha szükséges, menjen orvoshoz. Egy általános kivizsgálás nem árt! Nem jó az a megoldás, hogy csak receptet írat, és begyógyszerezi magát. Menjen társaságba, oldódjon fel, és most ne törődjön a „holnappal”, az úgy is eljön.



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen