Heti horoszkóp március 15 – 21.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Valaki a szerettei közül komoly támaszt nyújthat Önnek, bátran fogadja el a segítségét. Ezáltal stabilizálódhat anyagilag, értékítéletében pedig kisebb változások állhatnak be. a fontossági sorrendre azonban ügyeljen, mert az anyagi és a testi-lelki egyensúly egyaránt fontos: Fárasztja, hogy sokat kell futkosni másokért, saját ügyei pedig elintézetlenül tornyosulnak. Üzleti elképzelései sem úgy alakulnak, ahogyan szeretné. Otthoni, családi ügyei viszont szerencsés fordulatot vehetnek.

 bika.jpg ápr. 21 – máj. 20.

Ahhoz, hogy visszaszerezze tekintélyét, változtatni kell mostani modorán, esetleg a munkastílusán. Az utóbbi időben túl kemény és és követelőző. Most még fék sincs a nyelvén, ugyanis a felszabadító Hold-Plútó konjukció – igazmondásra ösztönzi. Mégis vigyázzon hogy mit mond, mert bűnhődés is van a láthatáron, lehet, hogy mindent nem kellene kifejtenie dús gondolataiból.


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Egyéni jövőképe átmenetileg kissé zavaros.Úgy lehet rend a lelkében, ha kölcsönveszi és hasznosítja a bölcsességet: „Tisztában kell lennie azzal hogy milyen Ön, mire képes és mit akar”. Állócsillaga mindenben segíti: letisztult bátorságot, igazságérzetet, látványos megbecsülést kaphat tőle. A Merkúr hatására sértődékeny lehet, előfordulhat, hogy meggondolatlanul veszi a kalapját. Nehézségek esetén is őrizze meg most munkahelyét!

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl. 22.

Felméri a saját anyagi helyzetét. Összehasonlítja a fizetése nagyságát az elvégzett munka mennyiségével, és lehet hogy elégedetlen lesz. Rádöbben, hogy válaszút előtt van, és az is világossá válik Ön előtt, hogy a döntései meghatározzák életének következő szakaszát. Vita, veszekedés, vetélkedés a családban vagy a kollégák között. Sose feledje, az agresszív vagy neurotikus reakció mindig sokkal rosszabb, mint az igazságtalanság. Nincs értelme felizgatnia magát, s ezáltal csak rontani a helyzetén.


oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

Hallgatása miatt nemigen lehet tudni, mit gondol, mit akar. Jellemét nehéz kiismerni, hiszen sokszor önmagával sincs tisztában. Ezért sokszor Ön lesz a meg nem értett, vagy félreértett ember. Gyakran még legnemesebb segítőkészségét sem képes a tömeg megérteni. Ne várjon hálát, ha valakinek jót tesz. A héten féltékenykedik, pedig nem adnak rá okot. Vigyázzon, ez nem tesz jót kapcsolatának!

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Elbizonytalaníthatják munkájával kapcsolatban, s nem látja a kiutat. Józansága, remek értékítélete eddig is kihúzta a csávából, most sem marad el a segítség. Főként a hét elején erősítse meg magát, ha képes erőit koncentrálni, bármilyen feladatot meg tud oldani! Párja kedvessége meghatja, és bizakodásra készteti. Kapcsolatuk egyre stabilabb és örömtelibb lesz.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Készségesen a saját kezébe veszi bizonyos dolgok irányítását, amelyeket a sorsra és olyanokra kellene hagynia, akiket közvetlenül érint az ügy. Beavatkozik, és átveszi a vezetést, és valami olyat tesz, ami végül Ön ellen fordul. Ez a hét lehet az előzménye az élete egy teljesen új fejezetének, amit nagyon fog élvezni, úgyhogy jól figyeljen oda, nehogy valamit tegyen, ami nagy változást idézne elő. Fogadja el inkább a dolgokat olyannak, amilyenek, nehogy még jobban elrontsa azokat.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

A hét végét ne töltse a négy fal között. Olyan baráti meghívást kap, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani. Vigye el kedvesét is, mert itt az ideje, hogy bemutassa. Úgy sodorja magát bajba, hogy túl sok mindennel foglalkozik, nem mond nemet. Ha mindig igent mond, a probléma az, hogy túlhajszolt, feszült, és fáradt lesz. Ne hagyja hogy cinikus vagy agresszív munkatársai elkedvetlenítsék!

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Közeleg jól megérdemelt pihenése, ezt tartalmasan használja is ki. Önt nagyon is izgatja értékeinek megóvása, de általában minden értékekkel törődik, nemcsak a sajátjával. Azt mondják Önről, hogy anyagias. Hát ami azt illeti, lényeges számára a pénz előteremtése. Szeret jól élni, ami általában sikerül is. Persze erre mondhatjuk azt, hogy hogy egy ember sem szereti, ha nincs pénz a pénztárcájában.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Ne gondolja, hogy élete végéig hálával tartozik annak, aki a bajban Ön mellett állt. Köszönje meg, ne felejtse el, de lépjen tovább. Ezen a héten sikeresen számíthat a szerelemre. Adja át magát az erotikának. Most még arra is van lehetősége, hogy új kapcsolatot alakítson ki! Ne feledje, hogy a félelmei akkor húzzák keresztül a számításait, amikor a legnagyobb reménnyel kecsegtet egy terve! Le kell győznie a félelmeit, az aggályait, föl kell vennie a tempót az optimista célok megvalósításához!

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Olyan rég volt már társaságban, kifogás gyanánt a legkülönbözőbb mentségeket és magyarázatokat ötli ki. Némelykor előítéletes kissé, nemde? Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibáját, amelyet még magában sem hajlandó elismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erősen kihat a magánéletére is. Erős hajlama van a féltékenységre. Aki kapcsolatba kerül Önnel, annak feltétlenül számolnia kell ilyen tulajdonságával.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Mostanában eléggé elégedetlen magával és a munkájával. Megerősítésre vár másoktól. Legyen nyitott, beszéljen erről, és meglátja igaz segítőkre talál. Egy kicsit túlhajszolja magát, de ezzel némi szabadság is jár.Ha most többet teljesít a szokásosnál, akkor szabad kezet kaphat egy fontos feladattal kapcsolatban. A karrierje nemcsak odafigyelést, de rugalmasságot is követel, erről ne feledkezzen meg. Biztos lehet abban, hogy senki nem akarja szándékosan megbántani, csak Ön érzi úgy, mert önbizalma megzuhant.  Most úgy érzi, az egész világ Ön ellen van, és soha semmi nem fog sikerülni. Nyugalom, ez csak átmeneti probléma. Hamarosan megoldódik.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen