Heti horoszkóp március 8 – 14.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Ha dolgozik, ügyeljen arra, nehogy munkahelyi kapcsolatainak rovására menjen. Minden este olvassa el leveleit, vírust (!) is kaphat. Ez a hét kedvező lesz a párkapcsolatok szempontjából. Szerelmével kisebb viták adódhatnak, de ez hamar elsimul és rendkívüli hatással lehetnek az életére, karrierjére. Egészségügyi gondjai lehetnek a héten. Legyen óvatos, mert az egészség első helyen áll, mindennél fontosabb!

bika.jpg Bika ápr. 21. máj. 20

Önnek kell átvállalnia a házastársával közös vállalkozásuk vezetését, amíg ő esetleg beteg. Sok gondot kell megoldania, ugyanakkor sok üzleti kérdésben döntenie, úgyhogy ez elvonja a figyelmét az aggodalomtól és a kétségbeeséstől. Rózsás a helyzet a pénzügyek terén, úgyhogy ez a kedvező helyzet csillapítólag hat a hangulatára. A nagy kiadásokat is könnyedén kezeli, úgyhogy itt semmilyen problémája nincsen.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Nagyon vonzaná a romantikus, gyertyafényes esti szórakozás. Mivel ezt a lágyságot nincs ami feltépje, ezért Önnek kell aktívnak lennie, de sohasem harsogva és hangoskodva. A humoros, tartózkodóbb nőket kedveli, azokat, akik nyugodtan lehetnek egy kicsit idősebbek is  Önnél. Ha még ráadásul az illető kicsi és filigrán is, akkor nagyon kedvezőek az esélyei. Az elkövetkező héten látványos előretörés kerekedhet ki valamelyik most meghozott döntéséből.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl. 22.

A siker nyugodtan a fejébe szállhat, mert szüksége van az önbizalomra! Szeret arról beszélni, mit gondol, és tudni akarja, partnere hogyan vélekedik kettőjük kapcsolatáról. Az Ön számára abszolút előfeltétele a szexnek, hogy az érzelmeiről beszéljen. Legyen elővigyázatos, jelenlegi ellenségei is barátként jelentkeznek! Segítséget is nyújtanak, de azért nézzen a körmükre! Most csak az alkalmas időt várják, hogy megtanulják az Ön gyenge támadható pontját. Főként anyagi, üzleti dolgait ne bízza másra. Intézze saját maga.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

Az anyagi veszteség miatt érzett szorongása a héten teljesedik ki, ugyanis attól tart, hogy félrevezetik, kihasználják a jóindulatát, becsapják. A megérzés helyes, és bár Ön szívósan küzd a tulajdonáért, a báránybőrbe bújt farkasok zaklatása miatt újabb egészségügyi problémái adódhatnak, nem beszélve az anyagi téren okozott károkról! Tartson ki, a nehéz napokból már nem sok van hátra! Lesz még sokkal jobb hete is.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Nem tehet arról, hogy bár segíteni próbált, rosszul sült el próbálkozása. Olyan külső hatások érték, amik miatt kénytelen volt útközben megváltoztatni a dolgokat, és most éppen az ellenkező hatást érte el. Szándékai tisztaságát mindenki látni fogja, nem marad tehát nagy bajban. Ön nyugodt, higgadt, kitartó. Az életet a gyakorlatban akarja kiismerni. A szerencsés kilábalás lehetősége pillanatnyilag szinte hihetetlennek tűnik, de rövid időn belül megoldja. Bízzon magában!

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Nincs tisztában azzal, mennyit is ér a cégnek vagy egy szervezetnek, hiszen a pénzt általános titoktartás övezi. Ha úgy érzi, alulfizetett, a legjobb, ha mondogatni kezdi főnökének, hogy többet érdemel. Bizonyos cselekedeteivel és a hozzáállásával nem szándékosan ugyan, de az éri el, hogy a fiatal rokona életét úgy pecsételi meg, hogy az valószínűleg a szerencsétlenség felé vegyen irányt. Szülőként például nagyon kemény kezűnek lenni visszaüthet a későbbi évek során. Gondolja meg kétszer is, mielőtt ilyen kíméletlenül bánik valakivel.


skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Varázslatos (titkos) szerelem van bontakozóban. Ez a kapcsolat tartós lesz, de még sokáig nem vállalhatja a nyilvánosság előtt. Ne számítson eddigi pártfogói segítségére és a barátaitól se várjon támogatást a következő hetekben, és nem érheti csalódás. A segítségért se várjon hálát. Valami furcsa érzés kerítette hatalmába! Szinte kiugrana a bőréből, de nem csupán a hecc kedvéért, sokkal inkább a jókedvű tettvágy tombol Önben.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Okkal, ok nélkül , úgy érezhetjük, senkitől sem kap érzelmi támogatást. Problémák állhatnak elő otthonában. Ne döntsön mos érzelmi természetű kérdésekben. Magányosnak és elhagyatottnak érzi most magát, eluralkodik Önön a depresszió. De ne keseredjen el, viszonylag rövid ideig tart ez a tranzit, és egyébként is: a dolgok nem állnak olyan rosszul, mint gondolja. A szerelem terén kapcsolata meglazulni látszik. Kedvese gondolkodási időt kérhet. Hagyja őt egy kicsit egyedül és meglátja az érzések elmélyülnek.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

A szerelem terén kicsit feszültebb a hangulat a hét elején. Öntől függ, sikerül-e feloldani partnerében a gátlásokat. Munkahelyi vitái érzékenyen érintik. Meghatározó az életében az érzelmi és anyagi biztonság. Sajnos ez mostanában nem igazán van rendben. Mostanában erőt vesz Önön a birtoklási vágy, ami érzelmi és anyagi dolgokra egyaránt kihat. Mindent alaposan gondoljon át, kerülje a kockázatokat!

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Dicséretekkel halmozzál el és megjutalmazzák, de Ön úgy érzi, semmi nem indokolja ezt, s zavarja, hogy érdemtelenül a középpontba kerül. Hiszen Ön csak végezte a dolgát, és legtöbb esetben a szerencsén múlt, hogy akarva-akaratlanul, ösztönösen mindig a jó útra tért. Ha ez a visszafogottság jellemzi Önt a szerelmi sikerei után is, számíthat rá, hogy partnere elégedett lesz Önnel, s kellőképpen megjutalmazza hűségéért.

halak.jpg Halak febr. 20 ? márc. 20.

Tele van energiával és magabiztossággal. Jó időszak ez arra, hogy előtérbe tolja magát. Elkezdett feladatait fejezze be és a környezete megelégedettséget érez Önnel szemben. Most sok mindent képes lesz véghezvinni, fizikailag, szellemileg egyaránt. Ahogy fokozatosan feltárulnak Ön előtt lelke pozitívumai és negatívumai, hatni akarása önnevelést, önfejlesztést eredményez. Újból és újból megméri, keresi, kutatja önmagát. S aki keres, az talál is!



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen