Heti horoszkóp március 22 – 28.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Terveit alapos átgondolás után sorra végrehajtja.Esélye van az anyagi biztonság növelésére. Örömmel tölti el a siker, és büszke az elért eredményére. Próbáljon meg elvonatkoztatni a napi történésektől. Ne álljon be a sorba, inkább koncentráljon valami kellemes dologra, akkor sokkal könnyebben ellazulhat. Csendes, nyugodt hétre számíthat.


bika.jpg ápr. 21 ? máj. 20.

Jól érzi magát a bőrében, csak a folyamatos , s ráadásul alaptalan félelmeit kellene legyűrnie. Ha nem  vigyáz és továbbra is az ördögöt festi a falra, ne nagyon csodálkozzon, ha megjelenik! Törődjön saját dolgaival, pihenjen sokat, rendezgesse otthonát. Sokan ki szeretnék használni türelmét, de gyorsan rá kell döbbenniük, hogy Önnel nem lehet packázni. Nyíltan megmondja a próbálkozóknak, hogy nem jó helyen kopogtatnak.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Ezen a héten töltsön több időt kedvesével, hogy végre megbeszélhessék problémáikat. Mivel az utóbbi időben nem volt módjuk arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyeljenek, így ez a hét most alkalmas a nagy beszélgetésekre. Tele van várakozással. Olyan esemény történhet most önnel amelyre büszke lehet. Sugározni fog Önből az elégedettség. Sikerrel köthet üzletet, esetleg szerencsejátékkal is megpróbálkozhat. Ha semmit sem nyer, ezt a hetet akkor is ajándékba kapta.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl. 22.

Ha nem kap választ kérdéseire munkahelyén, akkor jelentse be távozását. Nem kell tudniuk arról, hogy Önnek már van lehetősége egy másik megoldásra, kényszerítse őket meghátrálásra kitartásával és tántoríthatatlanságával. A házasságában mostanában nincs valami rendben. A hét végét töltse társával és gyerekeivel. Meglátja, mindent rendbe tud hozni!


oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

Szeretne több megértést partnere részéről, de sajnos a dolgaik összekuszálódtak, pontosabban mindketten összekuszálták azokat. Most harcban állnak egymással, és sajnos nem is látszik reményteljesnek az elkövetkezendő időszak. Konfliktus támadhat a szabadság közti igénye, és egy kapcsolattal járó kötöttségek között. Türelmetlenné válik mindenféle kötelességgel szemben. Most jobb lenne elkerülni az elhamarkodott döntéseket, várjon pár hetet, és akkor vizsgálja felül a dolgokat.


szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Ne legyen szkeptikus és elutasító mindennel és mindenkivel, mert az emberek hamar ráunnak arra, hogy megpróbálják jobb kedvre deríteni. Szerencséjére sok segítője akad, aki eddig kitartó volt, egy idő után azonban , látva önmaga ellen irányuló negativizmusát, cserben hagyja. A párkapcsolata viszont jól alakul, végre jól megértik egymást. Szinte újra beleszeret párjába. Bár az ötlete jó egy vállalkozással kapcsolatban, de kevés a jó elképzelés, ha a környezete nem támogatja, belebukik!


merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Ha tud, már a héten  induljon útnak, ne várja meg a hétvégét. Így időt nyer. Bár szinte minden terveivel ellentétesen sül el, jobb nem is lehetne. Csodálatosan indul ez a hét. Elhatározza, hogy ezentúl nem a szokott időben megy szabadságra. Munkahelyén most az elmélyült munkát várják Öntől, azt, hogy ne látványosan, hanem „csendben” produkáljon. Olyan lehetőségeket kaphat, amelyek hosszabb időre meghatározzák élete folyását, s természetesen az anyagi lehetőségek is kedvezőbbek lesznek.


skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Egy kedves ismerőse számított Önre, Ön azonban saját érdekeit szem előtt tartva képtelen volt rá koncentrálni. Pénzügyei körül gond várható. A veszteség elkerülése érdekében célszerű egy pénzügyi szakember véleményét kérni. Kapcsolatait mostanában érzelmesség, szentimentalizmus jellemzi. Hajlamos gyorsan és könnyen szerelembe esni és saját maga védelmében minden minden problémáért  a szeretett személyt okolni.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Nem tudja utolérni magát, újabb és újabb elfelejtett találkozók és tárgyalások teszik kétségessé megbízhatóságát. Kezdje a rendrakást a határidő naplóban, s folytassa a telefonszámoknál. Lesz mivel foglalkoznia. Minél előbb pótolja elmaradt ügyeit, annál inkább számíthat a következő hét nyugalmára, habár Ön ritkán tud nyugton maradni.


Bak dec. 22 ? jan. 20.

Ha megteheti, utazzon el, vagy kiránduljon a közelben a családjával együtt. Mostanában „fáj a lelke, éppen ezért a közös családi program talán könnyít rajta. Olyan barátot veszített el, aki sokáig nagyon fontos volt Önnek, de már nem igen fordítható vissza ballépése. Próbálja túltenni magát a dolgon, de a régi szép emlékeket tartsa meg. Így megnyugvásra talál. Sajnos most anyagi helyzete is labilis. Türelemre van szüksége, mert mostanában nem is lesz kedvező az anyagi helyzete sem. Lehet, hogy a nyáron egyedül marad?


vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Néhány holmiját teljesen elkeverte, ezért szinte egész héten ezeket keresgéli. Valóban fontos iratokat keres, de a hét végére megtalálja, viszont addigra az idegei kissé megtépázódnak. Egy elfelejtett üzenet miatt nem megy el egy fontos találkozóra. Kár, mert fontos dolgok lettek volna terítéken. Telefonáljon, hogy mielőbb pótolja a találkozót. Talán még visszafordítható minden.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Ezen a héten hajlamos az emberek szubjektív megítélésére, így lehet, hogy valakit beskatulyáz, méghozzá hosszú időre. Önbizalmát azonban legyezgeti, hogy valaki a közvetlen környezetében felnéz Önre és Önhöz hasonlóan akar élni. Mondja el neki, hogy ne játssza meg magát, legyen természetes, mert csak így tud lépést tartani a „nehéz” valósággal. Párja egészségi állapota veszélybe kerülhet. Hinnie kell az intuícióban, mert nem hagyja magára a bajban.




Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen