Heti horoszkóp

szeptember 28- október 4.

 

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

Munkahelyi elfoglaltságai lekötik minden figyelmét, de most valahogy könnyebben mennek dolgai és hangulatát sem nyomasztják a kötelező gyakorlatok. Sőt, kreativitásával  új lendületet vihet életébe, és eredeti megoldásával  javíthat a hatékonyságon. Józan, gyakorlatias észjárása remekül megfér személyiségének ihletettebb oldalával, amelyet talán épp most fedez fel önmagában. Ne csodálkozzon, ha ezúttal épp ezeknek a megfoghatatlan készségeknek köszönheti a nagyon is kézzelfogható eredményeket.

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

 Most a családja önvizsgálatra inspirálja. Tisztelje magát sokkal jobban, különben tehetséges, briliáns ötletei köddé válnak.  A hét második felében progresszív fényszögek segítik végrehajtani a terveit. Fellángol Önben valamiféle érvényesülési vágy, de keveset tesz a megvalósulásért, többször is elfogja „a lustaság fél egészség” hangulat. Gyanakvó lehet, s ez jó, legalább nem hisz el mindenkinek mindent. Ez a konstelláció szép és megvalósítható álmokat is szokott hozni. Talán jó időszak a szülőkkel való nagy beszélgetésre. Tisztázhatják a kölcsönös félreértést! 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

 Tanácsos a mostani időszakban szép nyugodtan tenni-venni. Jobb, ha a munkahelyén is ezt a tempót követi, hiszen elég kihívással, idegeskedni-valóval találkozik nap, mint nap. Átmeneti problémáinak ne tulajdonítson a szükségesnél nagyobb jelentőséget, minél kevesebbet aggodalmaskodik, annál könnyebben meg tudja őket oldani. Figyeljen jobban dolgaira, mert minden történésnek vannak előjelei, amiket nem szabad figyelmen kívül hagynia. Próbáljon olyan dolgokkal foglalkozni, amik ezeket az előjeleket beépítik és felhasználják a további dolgai megtervezésébe. 

 

 rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Ezen a héten üljön inkább a hátsó ülésre. Az utóbbi időben alighanem túlságosan is aktív volt, s most már szabadulni szeretne a felelősségtől, a feszültségtől. Ideje lazítani. Az utóbbi időben a barátai is túlságosan követelőzők voltak. Pihenésre mindenkinek szüksége van. Önnek most különösen. A hétvégén ne resteljen sokáig aludni. Tűzzön maga elé hosszú távú célokat. Igaz ugyan, hogy az ábrándozás az élet megrontója, de legalább kiszakítja magát kis időre a mindennapi rutinból. Soha ne tekintse véglegesnek az életében kialakult helyzeteket, hanem csak egy következő történés előljáróinak. Minden lépésből le kell vonni a tanulságot! 

 

 oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Készségesen saját kezébe veszi bizonyos dolgok irányítását, amelyet a sorsra és olyanokra kellene hagynia, akiket közvetlenül érint az ügy. Beavatkozik és átveszi a vezetést, és valami olyat tesz, ami végül Ön ellen fordul. Ez a hét lehet az előzménye az élete egy teljesen új fejezetének, amit nagyon fog élvezni, úgyhogy jól figyeljen oda, nehogy valamit tegyen, ami nagy változást idézne elő. Fogadja el inkább a dolgokat olyannak, amilyenek, nehogy még jobban elrontsa azokat.  Maradjon önmaga, még akkor is, ha az néha fájdalmas az Ön vagy társa számára. 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

 Kíváncsisága révén különös kalandokba keveredhet. Használja ki, hogy a döntéshozók közül többen is szabadságon vannak, és vegye át a kezdeményezést. Képes megőrizni hidegvérét egy villámcsapásként érkező hír hallatán. Nem veszíti el a fejét, bár a helyzet egyre súlyosabbá válhat. Az önuralma briliáns, s ennek köszönhetően hamarabb megoldja a konfliktusokat, mint bárki más a környezetében. Elismerésre számíthat, munkahelyén, bár továbbra is keményen kell hajtania. Bár úgy tűnik, hogy ez a szabadidejét is felőrli, gondolja át, hogy megéri-e!

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Környezete most nem tolerálja a kiszólásait és a bíráló kritikáját. Önnek is jobb, ha nem pécézik ki és néhány megfontolatlan vélemény miatt nem kerül pellengérre. Ha van karrierista típus, Ön az. Ha már nem bírja a feszültséget, akkor a lemondását a főnöke asztalra teszi ás a rá jellemző módon távozik. Bevágja az ajtót. Ez persze csak a kritikus pont után következik be. Egyébként nagyon konstruktív, igen céltudatos, élteti a versenyszellem, és példás beosztott, ha előmenetelére lehetőség van. Kollégáival kedves, de nem túl közlékeny, inkább hallgatag. Fontos, hogy hasznosnak érezze a munkáját, mert akkor tűzön vízen át számítani lehet rá!

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Nem ezt várta – hazugságok, csalás, titok. De az is lehet, hogy most oszlik el a rózsaszín köd, amely elhomályosította a valóságot. A most kezdődött szerelmi viszony akkor lesz tartós, ha nem épít légvárakat. Olyan események történhetnek, amelyek megváltoztatják nézeteit, és másként  gondolkodik majd a világról. A munkában feszültségek, nagy terhek hárulnak önre, ezért olyan segítőket válasszon, akikben maradéktalanul megbízik. Ha szabad akar lenni, most lépjen! Nem teheti meg, hogy egy fontos döntésről nem értesíti kedvesét. Ha nem így tesz, kapcsolatukból lassan kiveszhet a bizalom és összetartozás érzése, ami nélkül már nem is nevezhető kapcsolatnak. 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

 Morózus hangulatából még a partnere sem igazán tudja kizökkenteni. Most leginkább magányra vágyik. Munkahelyi változások kellemetlenül érintik. Most volna igazán szükség vakmerő vállalkozó kedvére. Ön képes arra, hogy céljai elérése érdekében megmaradjon a helyes úton és ne törődjön a gyors meggazdagodás csábításával. Fejezzen be minden pénzügyi tervet, amibe csak belekezdett. Folytatódik a nehéz időszak. A magánéletében főképp a hét elején vannak gondok. Partnerével nehéz választás elé kerül.

 

  Bak dec.22-jan.20.

Nincs tisztában azzal, mennyit is ér a cégnek vagy egy szervezetnek, hiszen a pénzt általános titoktartás övezi. Ha úgy érzi, alulfizetett, a legjobb, ha mondogatni kezdi főnökének, hogy többet érdemel. Bizonyos cselekedeteivel és a hozzáállásával  nem szándékosan ugyan, de azt éri el, hogy a fiatal rokona életét  úgy  pecsételi meg, hogy az valószínűleg a szerencsétlenség felé vegyen irányt. Szülőként például nagyon kemény kezűnek lenni visszaüthet a későbbi évek során. Gondolja meg kétszer is, mielőtt ilyen kíméletlenül bánik valakivel. Jó ötlet az is, hogy elmegy otthonról, ha nem tetszik, ami ott  folyik. Utazzon el, látogasson meg néhány vidéki barátot, vagy menjen el akár egy szakemberhez, akitől tanácsot kér.

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

 Most befektetheti a feleslegessé vált pénzét, ha van ilyen. Kérje ki szakemberek tanácsát is. A személyes kapcsolatok állnak figyelme központjában. Igazán boldog viszonyra törekszik.Hajlandó kompromisszumra is, mert szüksége van az érzelmi kapcsolatra, hogy gondolata, érzései viszonzásra találjanak. Kár volna ezt a szép hetet elfecsérelni, gondoskodjon  egy emlékezetes programról! Meglátja, párjánál viszonzásra talál. Legyen odaadó és okos! 

 halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

E jegy szülöttei most oly tágasnak érzik a világot, hogy örömükben a hegyeket is képesek volnának elhordani helyükről. Ön se késlekedjen. Autóval, biciklivel, gyalogszerrel, mindegy, csak induljon útnak! Lelkesedése szerencsére környezetére is átragad, így kedvére tetszeleghet a törzsfőnök szerepében. Munkahelyi vitája nem oldott meg semmit, csak elodázta az igazi kitörést. Annyi legalább kiderült, hogy valamelyik kollégája próbálja meg kitúrni állásából. Azért ez nem olyan egyszerű, hiszen Ön eddig jól végezte a dolgát. Személyes indokra pedig senkinek sincs joga hivatkozni. Mindenesetre jól teszi, ha mostantól nyitott szemmel jár, és nem lesz olyan hiszékeny, mint eddig.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen