Heti horoszkóp szeptember 21-27.

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

Összekuszálódhat az élete. Nem biztos, hogy Ön a hibás a kialakult helyzetért, de abban már igen, hogyha tovább bonyolítja a dolgokat rugalmatlanságával. Saját erejére támaszkodhat, mert akik eddig támogatásukról biztosították, most megfeledkeznek ígéretükről! Mint mindig, most is fejjel ment a falnak. Pedig megtapasztalhatta már, hogy ez szinte sohasem válik be. Ha kedvességgel közelített volna ahhoz az emberhez, akinél el akart érni valamit, valószínűleg több esélye lett volna a sikerre. 

 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Ha jól figyelt, és megfelelő célpontot biztosított Ámornak, akkor ebben a hónapban sztereóban dolgozhat a szíve. Csak nehogy belefájduljon a feje a zsongásba! Barátját/barátnőjét nem kell félteni, hiszen játékos hangulata mindig mosolyt csal környezete arcára! Talán még a tanárok  és a barátok is egy cseppet elnézőbbek lesznek Önnel ezen a héten. Ám erre ne alapozzon!

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Most igazán nem hivatkozhat fontosabbnál fontosabb elfoglaltságaira, ha egyszer társkapcsolata érzelmi töltésének oltárán kell áldoznia. Persze ne tekintse ezt is csak egy újabb feladatnak a sok közül. Nyugodtan dobja el a kalapácsot, hisz a bizalom és intimitás úgysem kovácsmesterség kérdése. Hagyja, hogy belülről érjenek össze a szálak és ismerje fel e finom szövet  éppoly nyilvánvaló erejét. Most jó lenne egy közös utazást tervezni a hét végére a partnerével és gyerekeivel. Fürge észjárásával elismerésre készteti barátait és visszavonulásra ellenfeleit. Párjával értesse meg, hogy legfontosabb Önök között a kölcsönös bizalom és jó kapcsolat. Meglátja, sikerül! Szerencsés, mert így komoly sikereket érhet el.

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Ne mentegetőzzön, ha rájönnek egy kisebb mulasztására, hanem ismerje be, hogy megtette. Az okokra úgysem kíváncsiak családtagjai, csupán a megbánást szeretnék látni az arcán, és megnyugszanak. Tegye meg a családi béke érdekében. Alkalmazkodó-képességének köszönhetően hamar beleszokik az új helyzetbe, gyorsan köt barátságot, s bár ezek a kapcsolatok csak felszínesek, mégis teljesen kielégítik, mert így nem kell önmagát kiszolgáltatnia. Ám egyetlen apró kellemetlenség is elég, hogy megsértődjön, visszavonuljon és egykori barátjától elszakadjon. 

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Független, barátságos jellem, de ki nem állhatja, ha magánéletébe avatkoznak. Nézeteihez csökönyösen, makacsan ragaszkodik, olykor kiszámíthatatlan.  Nehezen választ magának társat, de ha megteszi, a végletekig hűséges. Hitetlenkedésével  csak azt éri el, hogy felettesei nem fogják elég agilisnek tartani, és így eleshet egy sor fontos  megbízástól. Tegye próbára képességeit, és vállaljon el olyan munkát, amik segítségével egyben tovább fejlesztheti szakmai tudását.

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Ez a mostani beosztás kiválóan  megfelel Önnek. Itt értékesítheti csaknem valamennyi erényét. Aki úgy véli, főnöke semmit sem dolgozik, jól teszi, ha megnézi heti vagy havi mérlegkimutatását, és máris meggyőződhet az ellenkezőjéről. A tettrekészséget és az eredményességet nem téveszti össze a sürgés-forgással, s nem jön ki a sodrából már a legapróbb dolog miatt is. Nem döngeti a mellét rátermettségének bizonygatására. Mire való mindez, ha egyszer az ember lehet higgadt, kiegyensúlyozott, diszkrét és jóindulatú is? 

 

merleg.jpg  Mérleg szept.24-okt.23.

Vadul szereti a változatosságot és könnyű elbűvölni. Ezért tűnik megbabonázottnak, ha a párja már külsőleg is más, mint a többiek, vagy kitűnik  közülük. Keltse fel az érdeklődését maga iránt. Ha a párja veszi a lapot, akkor startoljon rá. Most nagyon „szereti” a szerelmet. Fantáziájának nem kell megálljt parancsolnia, de azért ne álmodozzon egész héten. Esze vág, mint a beretva, tele van zseniálisabbnál zseniálisabb ötletekkel. Használja ki ezt a termékeny időszakot! 

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Babona ide vagy oda, nemsokára – úgy tűnik – érdemes lesz Fortuna kegyeit lesni kedvenc nyereményjátékában, hátha tényleg tartogat valamilyen  meglepetést az Ön számára is. A tét nagyságát belátására bízza a sors.  De az is lehet, hogy csak a játék izgalma jut osztályrészéül. Azon viszont garantáltan nyerhet, ha maga köré gyűjti barátait. Vigyázzon! Ne érezze magát a világ közepének, mert könnyen összedőlhet a felépített kártyavár. Közérzete és fittsége most ragyogó. Őrizze meg, amíg lelki energiája engedi!

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Ha kíméletlen és szigorú munkahelyén, ne várja, hogy igazi énje alapján ítéljék meg. A környezetében lévők csak álarcát ismerik, és nem fogják elhinni, hogy létezik egy másik, sokkal emberibb énje is. El kell döntenie, hogy mi a fontosabb. Egy nehéz helyzetet nagyszerűen old meg, ezért nem csoda, ha ennek hangot is akar adni. Nehéz feladatot vállal magára, amit becsületesen el is végez.  Jó híreket hall, és ez felvidítja. Vonzó megjelenését észreveszik, ami önbizalommal tölti el. 

 

Bak dec.22-jan.20.

 Régebbi kapcsolataiban kezd feszült lenni a légkör. Nem olyan dolgokkal foglalkozik amilyet szeretne. Ezért egyre frusztráltabb. Ha átevezne lelke számára ismerősebb vizekre, akkor elemében érezhetné magát. Az iram, amit diktál, nemcsak a nyugalmát, de lassan az egészségét is veszélyezteti. Ne vigye túlzásba a dolgokat, vegye figyelembe a környezetében élők igényét is. Néhány kedves szóval csodákat tehet!

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Figyelmét arra kellene irányítani, hogy okuljon értékrendjéből, és lehetőleg igazítson is rajta. Legyen különösen óvatos a pénzügyekkel. Ha gondjai támadnak az anyagiakkal,  vegye szemügyre, hogy valóban olyan sokat jelentenek-e Önnek. Bárhogy is alakul az anyagi helyzete, azt úgy kell felfogni , mint lehetőséget önmaga jobb megértésére.  Nézzen magába, és vegye észre, hogy ügyesebben is hozzájárulhatna a közös kassza „dagadásához”. Valami  miatt most úgy érzi, hogy nem akar a közösbe tenni, ezt csak a párjára hagyja. Nem jó taktika, gondolja át!  Ha megteszi, nyugodtabb lesz lelki békéje. 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Váláson jár az esze, de bizony rosszul teszi, ha ilyesmire gondol. Ha elromlik valami, megjavítjuk, nem kell újat vennie, mert az gazdaságtalan, nem is beszélve arról, hogy egy idő után az is elromolhat. Úgy tűnik, mostanában sok bírálatot kapott, amire igazán nem szolgált rá. Próbálja ezeket a dolgokat a családjával rendezni.  Lelki tartalékait is rájuk „pazarolja”, de valami miatt nem akarják észrevenni. Törődjön többet saját magával, mert ha nem, az egészsége bánja! A párkapcsolata sem stabil, de most ne hozzon döntést, mert a következő héten a Mars jó időszakot hoz.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen