Heti horoszkóp szeptember 7 – 13.

 

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 Elég sok időt tölt azzal, hogy arról álmodozik, mit tenne, ha mondjuk hirtelen az ölébe pottyanna nagyobb összeg, vagy esetleg nyerne a lottón. A valóság talaján állva azonban szerelmével egy romantikus este kivitelezhetőbb! Másnap lehet folytatni egy kirándulással és felfedezhetnek egy szép környéket. Szinte elvarázsolódik szerelmük kölcsönös bizonyítékain. Mindenkinek a kedvében szeretne járni, mégsem elégedettek Önnel szerettei. Talán őket is meg kellene kérdezni, hogy mit várnak el Öntől. 

 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Kedvező időszak arra, hogy új feladatokba fogjon. Energiája és ereje határtalannak tűnhet, különösen a fizikai tevékenységek terén. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheti. Ha bárkivel problémája van, most alkalma lehet rendezni a nehézségeket. Itt az ideje, hogy valamilyen új fába vágja a fejszét, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség. Néha azért ne felejtsen el pihenni!  Roppant segítőkész, ha kölcsönre van szüksége valakinek – már ha van a zsebében pénz – biztos adni fog. Igen diszkréten és hatásosan segít, főleg testvérének. Ugye tudja, hogy meddig mehet el?

 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Nem tudja összeegyeztetni családi programját munkahelyi kötelezettségeivel, ezért inkább teljesen lemondja. Családtagjai elkeseredettek és nem értik, miért hanyagolja őket.  Nagyon komolyan és hosszan el kell beszélgetnie velük. Kialudta magát? A megszólaló telefonnak ne tulajdonítson túl sok figyelmet, mert nem fontos számára a hívás. Most más lehetősége is van arra, hogy kellemesen töltse el a hétvégét. Minek kiszállni az ágyból, ha van miért maradnia? Kapcsolják ki a telefont és a váratlan vendég is maradjon az ajtó előtt. 

 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Remekül érezheti magát, s az új élményekre való nyitottsága révén mozgósítani tudja belső erőforrásait, hogy kiszabaduljon a korlátozások és megszokások nyomásából. Izgalmas időszak lehet személyes fejlődése, és önmaga felfedezése terén. Használja ki az útjába kerülő lehetőségeket, és tartsa jobban kézbe élete irányítását. Kapcsolatait harmónia, munkáját sikerélmények, magánéletét kiegyensúlyozottság jellemzi ezen a héten. A legapróbb  változásra ugyanakkor minden összeomolhat, mint valami kártyavár, ezért helyzetét, pozícióit meg kell erősítenie. Legyen óvatos!

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Keresse az apró örömöket, bár ez az Ön esetében nem könnyű, hiszen nagy örömökre vágyik. Most például úgy gondolja, hogy  új munkahely hozhatna megelégedést. Ne higgyen az ígérgetőknek, mert majd rájön, hogy a fele sem igaz. Ha Ön nő, félrelépést fontolgat, ha férfi, akkor a félrelépéseken túl, éppen a bűnbánat idejét éli. Szerencséje lesz. Pénzügyeit egyébként tartsa titokban, főleg a rokonainak ne mondja el, hogy mennyit tett félre. Különben is: beszéljen kevesebbet!

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Csak fizikailag van jelen munkahelyén, gondolatai távol járnak. Lelkileg elkísérte kedvesét egy hosszú útra, ahová nem szívesen engedte el. Próbáljon azért visszatérni egy-egy munka elvégzése erejéig, mert fontos elintéznivalói vannak, amik többek sorsát érinthetik.  Az ismeretlen környezetbe olyan könnyen beleilleszkedik, hogy most új barátokra talál. Épp időben, mert kezdte úgy érezni, hogy egyre silányabbá válik körülötte az élet. Nem volt mire alapozni ezeket az érzéseket, de nagyon rosszul érezte magát mostanában. Ha mindent megtesz, akkor szép hete lehet.

merleg.jpg  Mérleg szept.24-okt.23.

Sok kicsi sokra megy!Ez a hét arra való, hogy elrendezze maga körül a kisebb dolgokat. Jobban is teszi, ha nem időzít mostanra semmi nagyszabású feladatot, hiszen most inkább az apró teendők terén lesz sikeres. Törődjön többet kedvesével is, aki meghálálja majd figyelmességét. Fontos, hogy amikor „falnak ütközik” ne veszítse el a kedvét. Intuíciója fantasztikusan működik, ha pénzügyekről, partnerről, vagy gyerekről van szó. Ám legyen nagyon óvatos, mert anyagi befektetése terén bukás várható. Messze még a paradicsomi állapot!

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Ezen a héten személyes pénzügyei kerülnek terítékre. Sikeres lehet a munkájában, akár egy előléptetésről is szó lehet. Itt az ideje egy kis baráti csevelyre a kollégáival. Sok dolgot kell megbeszélniük, de ehhez szükség van egy nyugodt, idilli környezetre. Ön, mint hangulatművész, természetesen érti a módját, hogyan kell egy kis porfészekből mesebeli kastélyt varázsolni. A munkahelyi problémákat is ízlésesebb  tálalni egy békés családi fészek védelmében. Nyugodtan öntse ki a szívét, elvégre ez az Ön privát birodalma.

 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Igazán fontos lenne, ha végre minden Önnel történő dologban fel tudná fedezni a jót, amit a későbbiekben is hasznosítani tud. Munkahelyet válthat, de mindenképp legyen kész kompromisszumot  kötni, így elkerülheti a feszültségeket. Bármilyen problémája  adódik, a munkáját igyekezzen lelkiismeretesen elvégezni. Régi vágya megvalósításán gondolkodik, szeretne kötetlenebbül dolgozni. Gondoljon arra, hogy a kötelező dolgok elvégzéséért cserében biztonságot kap, ami végső soron megnyugtató.

 

Bak dec.22-jan.20.

Ha teheti, töltse az estéket kedvesével, mert az utóbbi időben kicsit elhanyagolták kapcsolatukat. Ördögi ügyességgel képes bárkit levenni  a lábáról. Ha van munkahelye, becsülje meg, mert akinek viszont nincs, az mostanában igen nehezen talál. Pénzügyei nem igazán rózsásak. A „jómódra” még hosszú ideig várhat. Ha csak Fortuna szekere meg nem látogatja. Bízzon a szerencsében, és ha sokat gondol rá, esetleg bevonzza. Drága hétvégére nem igen telik mos, ezért tervezzen esti sétákat, így is ki tud kapcsolódni.

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Nem tehet semmit az ellen, ami most kialakult életében. Nehéz időszakot kell átélnie, közben pedig hozzátartozói is rengeteg problémával halmozzák el. Fogadja el a sorsát, de ne alkudjon meg olyan dolgokban, amik erkölcsrendszere ellen vannak. Minden történés, legyen az pozitív vagy negatív, a javát szolgálja, csak meg kell találnia benne az üzenetet.  Most követnie kell a sors által kijelölt utat. Figyeljen a kis jelekre is, mert nagy dolgokat árulhatnak el. Ha családos, szenteljen több időt párjára és gyerekeire. Első mindenekelőtt a családja és „csak” utána a közeli rokonság. Ha így tesz, akkor nagy baj nem történhet. 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Pénzügyi helyzete kezd katasztrofális méreteket ölteni. Külön munkáért leesik egy kisebb összeg, de ez még arra sem nagyon elég, hogy a kötelezettségeit fedezze. Sürgősen új kereseti lehetőség után kell néznie. Nem így akart elbúcsúzni? Hát valóban nem a legjobb formát választotta, de ezért most ne legyen lelkiismeret furdalása!  A telefon ilyen esetekben nagy segítséget jelenthet. Hívja fel a párját! Vásárolni kellene bizonyos dolgokat, de ezt most nem  biztos, hogy megteheti. Halassza későbbre, de hitelt ne vegyen most fel. Nyugalom: hoz még ez az év örömteli dolgokat. 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen