Heti horoszkóp augusztus 31

– szeptember 6.

 

 

 

 

 

kos.jpg  Kos márc.21-ápr.20.

 Ha meg kell hoznia egy súlyos döntést, ne vesződjön a gondolattal, tegye meg!Senki nem fogja megvetni miatta, meg fogják érteni, és értékelni fogják, eddigi kitartását, tenni akarását.  Rá fog jönni, hogy sokkal többen vannak Ön mellet, mint Ön ellen. A hét kedvezőnek tűnik munkahelyi ügyeinek rendezésére.  Ez a hét igen alkalmas meditatív befelé fordulásra. Ha van hozzá kedve, tegye ezt. Meglátja lelkileg felfrissül. Szép hetet.

 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Most feltétlenül egészségesebbé kell tenni étrendjét, és többet mozognia. Ellenkező esetben a súlyfelesleget nagyon nehéz lesz ledolgozni. Váratlanul vidám látogatói lehetnek, melynek Ön is örülni fog. Kicsit megszínesíti a hétvégéjét. A héten üzleti és szakmai ügyek is előtérbe kerülhetnek.  Ösztönösen ráérez az emberek érzelmi igényeire. Talán egy nagyon közeli rokonnal is kibékül, és rájön, hogy soha nem is volt értelme haragudnia rá. Nyugodt, de vidám hétvégére számíthat. 

 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

 Változások következhetnek be családi életében, amelyek miatt most háttérbe szorul a munkája. Ez egy olyan időszak, amikor arra van szükség, hogy érzelmeivel foglalkozzon, különösen azért, mert a múltban elfelejtett dolgok felszínre kerülhetnek, talán még több évre visszamenőlegesen is. Ahogy igyekszik átformálni érzelmei belső világát, ugyanúgy bonyodalmak adódhatnak otthonával kapcsolatban is.  Ez úgy érthető, hogy lakáson belüli szerelési munka víz, villany, stb szerelési munkái.  Ha teheti, már pedig ha akarja, megteheti, hogy nyugodtan élvezze a hét végén a nyár végét.

 

rak.jpg  Rák jún.22-júl.22.

Benti feladatain könnyen, gyorsan túlesik, arra is marad ideje, hogy körbetelefonálja barátait, ismerőseit, hogy a hét végén pár napos kirándulást szervezzen velük.  Arra viszont vigyázzon, hogy ne költséges utat válasszon, mert később anyagi gondjai lehetnek, és akkor a most szétszórt pénz jól jönne. Okos beosztással nem kerül nagy anyagi zűrbe.  Lehet, hogy el kell gondolkodnia a közeljövőjén, mert a körülmények erre kényszerítik. Ne hamarkodja el a döntését! Nyugodtan mérlegeljen. 

 

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Felfokozott feszültséget érez, és nem találja a megfelelő módját annak, hogy ezt a feszültséget levezesse. Mindenképpen mozduljon ki otthonról, és töltse az idejét sportolással. Érzelmi ügyei elég kuszák. A család, a kötöttségek háttérbe szorulnak, mert a barátok és a kaland foglalkoztatja. Ha egyedülálló, akkor akkor a párkeresés hajtja egyik társaságból a másikba, ha viszont már van állandó partnere, akkor az otthon „egyhangúságát” akarja így feloldani. Nyugodjon le, és gondoljon arra, hogy a nemsokára megérkező ősz megnyugtatja. 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Ha anyagi gondja van, akkor vizsgálja felül a küzdése célját és értelmét. Ezzel fordíthatja meg sorsát. Ha bajba jut, akkor csak saját erejében bízhat. Nehezen kér kölcsön, és nehezen is ad abból, amit már megszerzett és a magáénak tudhat.  Igen állhatatos a pénzügyei területén is. Mars szekerére érdemes felkapaszkodnia és meg sem áll a fényes anyagi sikerekig, ám figyelnie kell, nehogy elkapják a küllők! Fontos, hogy pihenjen eleget, mert fáradtan képtelen megteremteni azt, amire szüksége van. Ha nem pihen eleget, könnyen megbetegszik!

 

 

merleg.jpg  Mérleg szept.24-okt.23.

A héten egy barát nagyszerű lehetőséget kínálhat egy közösen kivitelezhető vállalkozásra. Ön is hisz benne. Egy új partner is érdeklődhet Ön iránt. Semmi sem állhat a romantika útjába. Úgy érezheti, hogy szerelmi partnere elkényezteti, de ne szégyellje  viszonoznia ezt az érzést. Viharfelhők közelednek a feje fölött. Nem elég, hogy csúnyán összekap a főnökével,, s emiatt veszélybe kerülhet az állása, de egy okvetetlenkedő rokon miatt otthon is kitör a perpatvar.  A héten legyen óvatos, és mindent alaposan fontoljon meg. 

 

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Olyan feladatot kap a munkahelyén, amely hatására kiapadófélben lévő pénztárcája végre ismét feltöltődik. Nagyon jókor jön a segítség, mert sok kiadásra számíthat  a közeljövőben. Jó, ha erre most készül fel, és nem szórja két kézzel a pénzt. Ne legyen fukar, csak megfontolt! Roppant gyakorlatiassággal végzi munkáját. Nem jön zavarba a váratlan helyzetektől. Érzelmeit nem rejti el, a legkisebb öröm vagy bánat is észrevehető viselkedésén.  Pihenjen sokat a héten.

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

 Kerülje a további vitákat! Mintha kissé túlfeszített állapotba került volna ismét. Úgy érzi, hogy célt tévesztett, amit kapkodással igyekszik helyrehozni, de ezen igyekezete is csak újabb érzelmi kitöréseket szül.  Jobban teszi, ha addig megpihen, amíg ráébred arra, mit is kellene tennie a fejetlenség helyett. Egy-két nap magány kifejezetten jól jönne Önnek, hogy  érzelmeit rendezni tudja önmagában. Ne mondja ki véleményét első haragjában, mert később bánni fogja! Ne csak Önről szóljon ez a hét, szeretteit is engedje szóhoz jutni.  Ne próbálja irányítani mások életét, törődjön a sajátjával. Ha így teszi, megnyugvást talál. 

 

 

  Bak dec.22-jan.20.

A hét elején találkozhat valakivel, aki a későbbiekben fontos szerepet játszhat életében. Ha szerelmes, most teljesen elveszítheti a fejét. Nem képes reális döntéseket hozni. Az idő az egyetlen orvosság, ami most segíthet érzelmi konfliktusain. Meglepődik azon, hogy a többi ember Ön körül elfogadja nyughatatlanságát. Ez azért van, mert ők tudják, hogy Ön általában nem ilyen. Hagyják, hogy lecsengjenek a dolgok. Aztán minden visszaáll a régi kerékvágásba. Jó lenne kicsit mozognia, a hét végét a szabadban töltenie. Így a lelke megnyugvásra talál.

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

E heti mottója nem is lehetne más! Bármerre jár, a szépségre törekszik! Átalakítja a szobáját, ha máshogy nem, hát fordítva fekszik az ágyra. Semmi nem ronthatja el a jókedvét. Ezekben a napokban úgy érzi, még a Nap is az Ön kedvéért süt! Közelebb kerülhet érzelmeihez, mint általában. Legjobb, ha most felfokozott érzelmi töltését és érzékenységét mások segítésére fordítja. Múltja olyan vonatkozásaival is kényszerülhet foglalkozni,  amivel talán nem szívesen szembesül, ez most mégis erősebbé teszi, mint valaha. Vidám hétvégére számíthat. 

 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Megbízhatósága több területen is értékesnek mutatkozik. Zárkózott természete miatt képes elszigetelődni a versenyhelyzetektől. Fontosnak tartja a pénzt és otthonosan mozog a  pénzügyek területén. Mindazonáltal nem érzi magát boldognak, csak akkor, ha becsülik és biztonságra lel. Ezért, ha lehet, szívesen dolgozik barátaival. Egy fontos tárgyalásra jól készüljön fel. Gondolja végig még egyszer a stratégiát, mert nem számolt valamennyi eshetőséggel. A tárgyalópartner személye nagy meglepetést okozhat. Maradjon nyugodt, hisz mindenképp jó hétre számíthat. A hét végét töltse barátaival. 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen