Heti horoszkóp július 20-26. 

Kos márc.21-ápr.20.

Haragban van a világgal! Miközben úgy érzi, hogy mindenki csak azért született a Földre, hogy Önt bosszantsa, nem figyel másokra. Észre sem veszi, hogy a környezete is torkig van az Ön viselkedésével. Változzon meg! Ne legyen ennyire erőszakos! Ne akarjon mindig a középpontban állni! Figyeljen mások érzékenységére is. Égető pénzügyi problémái akadhatnak  a héten. Ez azonban nem ok, hogy ne figyeljen másokra. A szerelemben, és társkapcsolatában szerencsés lehet, ha tud változtatni viselkedésén. Gondolja végig a dolgait, és higgadjon le. 

 

Bika ápr. 21-máj.20. 

 

Ne hamarkodja el döntését, mert nem biztos, hogy a gyors válasz pozitívabb képet fest Önről, ha viszont megfontolt, az annál inkább. Ha azt látják felettesei, hogy minden részletet ki szeretne ellőbb dolgozni, megbízhatónak fogják tartani. Úgy érzi, hogy itt az ideje rendezni érzelmi adósságait. Ez főleg korábbi ígéreteire vonatkozik. A félbehagyott, el nem végzett munkákat is most kell befejeznie. Mindehhez meglesz a kellő akaratereje, sőt kellő lelkesedésében sem szenved hiányt. Kisebb-nagyobb gyarapodás biztosan várható a héten. 

 

Ikrek máj.21-jún.21.

 

 Semmi nem állíthatja újonnan vett lendületében, most már úgy érzi, sínen van, és eszében sincs visszafele tekintgetni. Vigyázzon, hogy a nagy lendülettel nehogy leseperjen fontos dolgokat az asztalról, amik még hasznára válhatnak csendesebb időszakaiban. A mohó piacokon  egyre nehezebb megtalálni a megfelelő értékpapírokat. De egy okos tanácsadóval sokat tehet bevételének növelése érdekében. Mint a sors legújabb kegyeltje, úgy érezheti magát a bőrében. Sikerrel kecsegtető ötletei vannak és megtalálja hozzá a megfelelő támogatót. 

 

 Rák jún.22-júl.22.

 

Nem tudja utolérni magát, újabb és újabb elfelejtett találkozók és tárgyalások teszik kétségessé megbízhatóságát. Nem engedheti meg magának, hogy ilyen csacsiságok miatt veszítse el azt, ami az Ön helyzetében talán a legfontosabb, a megbízhatóság tudatát. Kezdje a rendrakást a határidőnaplóban, s folytassa a telefonszámoknál. Lesz  mivel foglalkoznia. A jegy szülötte szabadsága alatt is mindig „akcióban” van. Energikus alkat, folyton nyüzsög, nem képes nyugton maradni. Minden alkalmat felhasznál a mozgásra, legyen gyalog, vagy kerékpártúra. Ritkán marad egy helyben hosszabb ideig, mindig új horizontok bűvöletében él.

 

Oroszlán júl. 23-aug.23. 

 

 Összejön néhány barátjával egy kis beszélgetésre, és élvezi a történéseket saját környezetében. Ön nem ért egyet valakivel, aki fontos személyiség. Ne legyen azonban emiatt durva vagy undok. Szerelme azt akarja, hogy jobban figyeljen rá. Éppen azon töpreng, mivel tehetné még csodálatosabbá viszonyuk alakulását. A csillagok is arra ösztönzik,  hogy élvezze az életet, engedjen a pillanat örömének. Egy régen elfelejtett barát hirtelen felkeresi, akivel a múltban sok csalódás érte. De szíve mélyén a barátság még mindig él. A bizalmat, csak lépésről-lépésre szerezhetik vissza egymás között. Ne felejtsen, hanem tanuljon! 

 

Szűz aug. 24-szept.23.

 

Megengedheti magának, hogy faltörő kosként zúzzon szét minden akadályt és ellenállást. Házastársában és üzleti partnereiben is megbízhat, nem érdemes tehát visszautasítani mások segítségét és jó tanácsait. Sokat köszönhet az idősebb, netán a kimondottan öreg embereknek. Egyedül a rokonaival és a közvetlen szomszédaival kell vigyáznia, velük szemben legyen tartózkodó. Ha kitartó és bizakodó, meg fogja találni a helyes utat életében. Az eredményeit sokan irigyelik, pedig ha tudnák, mekkora munka, kitartás, lemondás van az elért eredmények mögött , igen kevesen csinálnák végig. 

 

Mérleg szept. 24-okt.23.

 

Semmi esetre se engedje, hogy döntését megvétózzák. Munkahelyi közössége még mindig a kompromisszumot keresi, holott Ön már rég döntést hozott. Határozottan tartson ki véleménye  mellett, és egy idő után nem fognak próbálkozni tovább. Szereti a hosszú bókokat, de nem csak azt. Hagyja magát, hogy a biztos fellépésű partnerek levegyék a lábáról. Mivel szüksége van a csodálatra, mint fuldoklónak a levegőre, szívesen veszi magát körül szépséggel, de ez elég tág fogalom a számára. Ezért nem kell képeslapba illően szépnek lennie- a kisugárzás fontosabb lehet. Mellette csak csillogni, villogni kell, szavakkal és tettekkel egyaránt. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 Párkereséssel telik el szabadideje nagy része. Ha egyelőre nincs közelében potenciális jelölt, ne keseredjen el. És főleg ne akarja ilyen görcsösen megtalálni a kedvesét, mert a legszembetűnőbb megoldást fogja így elszalasztani. Ez lenne a tökéletes összhang. Éppen jókor nyitotta ki a szemét ebben a kapcsolatban. Az utóbbi időben csak az Ön lelkesedése és odaadása tartotta Önöket össze. Igyekezzen párját rávenni, hogy változtasson a helyzeten, mert különben nem jósolható nagy jövő a kapcsolatuknak. Nem csak az Ön vállán van ez a kapcsolat, ezt tudassa vele.

 

Nyilas nov. 23-dec.21.

 

 

 Itt  az ideje, hogy többet foglalkozzon szerelmével, barátaival, családjával és hogy kikapcsolódjon egy kicsit. Ez az időszak alkalmas a pihenésre, úgyhogy ha van lehetősége, vegyen ki szabadságot. Pénzügyileg minden rendben, a vállalkozása is sikeres. Most még az embereket is kedvesebbnek látja maga körül. Az élet több területén is sikerekre számíthat. Higyje  el,  jobban érezné magát, ha le tudná győzni, eredendő félénkségét. Pláne a munkahelyi környezetben nem ártana kicsit talpraesetten, határozottabban viselkednie, mert így könnyen elhappolhatják Ön elől az előmeneteli lehetőséget. 

 

Bak dec.22-jan.20.

 

Most csakis önmagában bízhat, számíthat. Ne gondolja, hogy ellenségek veszik körül, egyszerűen csak a megértés hiányzik az emberek egy részéből. Legkevésbé családtagjaitól várhat jóindulatot.ők ugyanis úgy érzik, hogy tőlük veszi el mindazt az időt és törődést, amit saját fontos céljainak szentel. Megintcsak az történik, hogy a jó eredményekért kénytelen lesz áldozatokat hozni. Ha közben nem legyőzni, hanem meggyőzni akarja a kétkedőket, Ön akkor is könnyebben és jobban boldogul. Inkább erkölcsi, mint anyagi sikereket várhat.

 

 Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Kétes időszak következik. Ráduplázhat a jó félévvel ezelőtti pénzügyi tévedéseire, de ugyanígy a sikerekre is. Huszadika táján legyen óvatos, mert egy lényegtelennek tűnő, de idővel egyre kellemetlenebbé váló hibát követhet el. Rosszul ítéli meg a lehetőségeit vagy azokat az embereket, akivel üzletet akar kötni. A hét első részét szívesen tölti baráti társaságban. Ebben az időszakban folytathatja ezoterikus tanulmányait, még mindig sok új ismeretséget, és sokféle inspiráló hatás érheti. Úgy tűnik, egy új kapcsolat is elkezdődhet, amely komolyabb lehet, egy egyszerű kalandnál. Ha már foglalt, akkor töltsön minél több időt szerelmével.

 

 Halak febr.20-márc.20.

 

Ne gondolja, hogy élete végéig hálával tartozik annak, aki a bajban ön mellett állt. Megköszönte már éppen elégszer, próbáljon kiszabadulni az illető védő szárnyai alól. Ez a hét kedvező lesz. Sikerekre számíthat a szerelemben. Ez a legjobb idő arra, hogy utazást tervezzen, és új kapcsolatot alakítson ki! Mindent föltehet egy lapra, ezért kell vennie a bátorságot, és belevágni valami olyasmibe, amitől eddig nagyon tartott! Ne feledje, hogy a félelmei akkor húzzák keresztül a számításait, amikor a legnagyobb reménnyel kecsegtet egy terve! Le kell győznie a félelmeit, az aggályait, föl kell vennie a tempót az optimista célok megvalósításához! 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen